Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Et antal ph.d.-stillinger i jura på Juridisk Institut, Syddansk Universitet

Syddansk Universitet.

Odense, Fyn

Indrykket
09-06-2022

Ved Juridisk Institut vil et antal ph.d.-stillinger i jura, med tjenestested i Odense, være ledige til besættelse pr. 1. januar 2023 eller snarest derefter.

Dit ph.d.-projekt skal ligge inden for en eller flere af de juridiske grunddiscipliner eller i spændingsfeltet mellem økonomi og jura. Projektet skal understøtte forskningen i en (eller flere) af instituttets fire forskningsgrupper og skal være relevant for den aftagergruppe, som vi uddanner til. Du fastlægger dog selv det nærmere indhold af projektet.

Vi forventer, at du har faglige kvalifikationer, der svarer til et niveau opnået ved gennemførelse af en relevant kandidatuddannelse.

Ph.d.-uddannelsen er en forskeruddannelse på højeste internationale niveau. Gennem ph.d.-forløbet indgår du i aktive forskningsmiljøer i både ind- og udland, og d u tilegn er dig en omfattende faglig viden ved bl.a. at deltage i ph.d.-kurser. Gennem ph.d.-forløbet får du desuden undervisningserfaring, idet du kommer til at prøve kræfter med undervisning inden for udvalgte fag. Du skal kunne varetage undervisningen på dansk og/eller engelsk.

Som ansat ph.d.-studerende vil du komme til at indgå i det gode forskningsmiljø på vores institut. Vi ønsker, at du vil udvise engagement og synlighed i forhold til instituttet og vil bidrage positivt til instituttets arbejdsmiljø, dagligdag og løbende drift.

Læs meget mere om vores ph.d.-uddannelse på vores hjemmeside, hvor du naturligvis også kan læse om Juridisk Institut. Ph.d.-uddannelsen udbydes af Ph.d.-skolen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, og på deres hjemmeside kan du finde generelle oplysninger om det at være indskrevet som ph .d.-studerende.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingerne, kan du henvende dig til:

ph.d.-koordinator, professor Nina Dietz Legind

e-mail: ndj@sam.sdu.dk (Træffes ikke i perioden 15. juni til 7. august 2022).

Ansøgning, løn og ansættelsesforhold mv.

Ansættelse som ph.d.-stipendiat sker i henhold til cirkulære af 10. november 2015 om overenskomst for Akademikere i staten - bilag 5, protokollat om ph.d.-stipendiat.

Ansøgningen skal indeholde:

  • Motiveret ansøgning
  • Detaljeret CV
  • Eksamensbeviser (kandidatbevis inkl. eksamensresultater)
  • Ansøgningsskema til ledig ph.d.-stilling (download skemaet her)
  • Projektbeskrivelse (maks. fem sider af 2.400 tegn pr. side inkl. mellemrum, noter, bilag, litteraturliste osv.) (download vejledning til udarbejdelse her)
  • Resumé af overnævnte projektbeskrivelse på maks. 250 ord
  • Eventuelle publikationer - dog maks. to (for publicerede kandidatafhandlinger er det kun problemformulering og konklusion, der skal uploades)
  • Oplysning om erfaring med undervisning eller anden vidensformidling

Alle dokumenter der ikke er på dansk, norsk eller svensk skal være oversat til engelsk. Hvis din ansøgning ikke indeholder det påkrævede materiale, kan universitetet afvise ansøgningen uden yderligere varsel.

Ansøgningsprocedure

Ved ansøgningsfristens udløb udvælges et antal ansøgere til faglig bedømmelse (short-listing) ud fra en overordnet vurdering af, hvilke ansøgere der ift. deres kvalifikationer og projektbeskrivelse bedst matcher Juridisk Instituts forskningsgruppers strategier og instituttets rekrutteringsbehov.

De udvalgte ansøgere vil herefter blive bedømt af et fagkyndigt udvalg under Ph.d.-skolen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Når udvalget har afgivet sin indstilling, vil ansøgeren få tilsendt den del af bedømmelsen, der vedrører vedkommende. Udvalgte ansøgere inviteres til en ansættelsessamtale.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online". Uploadede filer skal være i Adobe PDF (ulåst) eller Word format.

Læs vejledning til ansøgere.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Syddansk Universitet.

Adresse 1
Campusvej 55
5230 Odense M
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-06-2022
Udløber
01-08-2022
Kviknummer
LJA-83702230
Jobtype
PhD
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Syddansk Universitet.

Adresse
Campusvej 55
5230
Odense M
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-06-2022
Ansøgningsfrist
01-08-2022
Kviknummer
LJA-83702230
Jobtype
PhD
Kategori
Akademisk arbejde, Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed