Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsstyrelsens Internationale Afdeling søger to studentermedhjælpere

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-03-2019

Har du lyst til at arbejde med spændende opgaver inden for det handelspolitiske område og er du interesseret i at arbejde i en politisk organisation ved siden af studiet? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Team Global Handel og Sikkerhed i Erhvervsstyrelsen.

 

Studentermedhjælpere til Team Global Handel og Sikkerhed 

I Team Global Handel og Sikkerhed arbejder vi for global frihandel. Det gør vi ved at administrere EUs defensive handelsinstrumenter som fx anti-dumpingtold og ved at sikre danske aftryk på EUs frihandelsaftaler med 3. lande i forhold til tjenesteydelser.  

 

Desuden arbejder teamet for global sikkerhed ved at være ansvarlig for dual-use reglerne, herunder give tilladelser og afslag til eksport af dual-use produkter og administrere en række af EUs økonomiske sanktioner mod 3. lande som fx Rusland og Iran.  

 

Som studentermedhjælper hos os vil du komme til at bistå teamets medarbejdere med forskelligartede opgaver inden for det handelspolitiske område og arbejdet med dual-use regler og sanktioner. Dette vil blandt andet omfatte at bistå med udarbejdelse af statistik og opdatering af databaser, assistance med sagsbehandling, besvarelse af henvendelser fra interessenter, research og informationssøgning, opdatering af hjemmesider samt diverse ad-hoc opgaver såsom journalisering og praktisk hjælp.  

 

Ambitiøse studerende med erhvervspolitisk forståelse

Til begge stillinger lægger vi vægt på, at du: 

 

  • er godt i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse, fx jura, HA.Jur., IBP, statskundskab/forvaltning eller lignende 

  • har et godt kendskab til Microsoft Office 

  • besidder gode engelskkundskaber 

  • arbejder struktureret, systematisk og selvstændigt  

  • er initiativrig, ansvarsbevidst og servicemindet 

 

 

Vi forventer, at du har en god forståelse for samspillet mellem erhvervsøkonomi og politik og har et godt kendskab til Excel. Derudover er det en forudsætning, at du kan sikkerhedsgodkendes. 

 

Om os 

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har 650 medarbejdere. Medarbejderne er fordelt på tre forskellige afdelinger rundt om i landet - denne stilling er placeret i København.

 

Virksomhederne skaber vækst og de arbejdspladser, der er fundamentet for vores velfærd i fremtiden. I Erhvervsstyrelsen gør vi det nemmere og mere attraktivt at starte og drive virksomhed i Danmark. Vi bidrager til at skabe Europas bedste vækstvilkår gennem effektiv regulering, gode digitale løsninger, god adgang til erhvervsdata, moderne kommunikationsteknologier og internationalt samarbejde. Målet er højere vækst - gennem mindre bøvl, effektiv kontrol og bedre service. 

 

Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende studiejob med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi bor i Dahlerups Pakhus ved Langelinie med udsigt over havnen. Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs.

 

Om ansættelsen  

Ansættelse sker efter overenskomst mellem HK-STAT og Finansministeriet. Stillingerne er på 15 timer om ugen. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.   

 

Hvis du vil vide mere om stillingen i Team Global Handel og Sikkerhed, er du velkommen til at kontakte Sofie Hansen på telefon +45 35 29 18 94 eller på e-mail sofsen@erst.dk. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på telefon +45 91 33 71 39.

 

Interesseret?

Lyder det som noget for dig? Så klik på 'Søg stilling'-knappen nederst i annoncen eller søg via vores hjemmeside på https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest mandag den 1. april 2019 kl. 12:00. 

 

Samtaler forventes afholdt i uge 15. 

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge. 

Del dette job

Kontakt
Erhvervsstyrelsen
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Kontakt
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
14-03-2019
Udløber
01-04-2019
Kviknummer
LJA-71565737
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-03-2019
Udløber
01-04-2019
Kviknummer
LJA-71565737
Jobtype
Studenterjob
Fag
Administration, Politik og samfund
Beliggenhed