Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsstyrelsens Internationale Afdeling søger studentermedhjælper

Erhvervsstyrelsen

Storkøbenhavn

Indrykket
07-11-2019

I Team Global Handel og Sikkerhed arbejder vi for global frihandel. Det gør vi ved at administrere EUs defensive handelsinstrumenter som fx anti-dumpingtold og ved at sikre danske aftryk på EUs frihandelsaftaler med 3. lande i forhold til tjenesteydelser.

Desuden arbejder teamet for global sikkerhed ved at være ansvarlig for dual-use reglerne, herunder give tilladelser og afslag til eksport af dual-use produkter og administrere en række af EUs økonomiske sanktioner mod 3. lande som fx Rusland og Iran.

Som studentermedhjælper hos os vil du komme til at bistå teamets medarbejdere med forskelligartede opgaver inden for det handelspolitiske område og arbejdet med dual-use regler og sanktioner. Dette vil blandt andet omfatte at bistå med udarbejdelse af statistik og opdatering af databaser, assistance med sagsbehandling, besvarelse af henvendelser fra interessenter, research og informationssøgning, opdatering af hjemmesider samt diverse ad-hoc opgaver såsom journalisering og praktisk hjælp.

Studentermedhjælper til Team Global Handel og Sikkerhed
Til stillingen lægger vi vægt på, at du:

  • er i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse, fx jura, ha.jur., IBP, statskundskab/forvaltning eller lignende

  • har et godt kendskab til Microsoft Office

  • besidder gode engelskkundskaber

  • arbejder struktureret, systematisk og selvstændigt

  • er initiativrig, ansvarsbevidst og servicemindet

Vi forventer, at du har en god forståelse for samspillet mellem erhvervsøkonomi og politik og har et godt kendskab til Excel. Derudover er det en forudsætning, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Om os
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 700 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie Allé i København.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen
Ansættelse sker efter overenskomst mellem HK-STAT og Finansministeriet. Stillingen er på 15 timer om ugen. Tiltrædelse ønskes i januar 2020 (evt. februar 2020 hvis du fx skal have afsluttet udlandsophold i januar).

Hvis du vil vide mere om stillingen i Team Global Handel og Sikkerhed, er du velkommen til at kontakte Sofie Hansen på telefon +45 35 29 18 94 eller på e-mail sofsen@erst.dk. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på telefon +45 91 33 71 39.

Ansøgning
Lyder det som noget for dig? Så klik på 'Søg stilling'-knappen eller søg via vores hjemmeside på
https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest søndag den 1. december 2019.

Samtaler forventes afholdt i starten af uge 50.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-11-2019
Udløber
01-12-2019
Kviknummer
LJA-77239402
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-11-2019
Ansøgningsfrist
01-12-2019
Kviknummer
LJA-77239402
Jobtype
Studenterjob
Kategori
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed