Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsstyrelsen søger studenter med interesse for selskabsret og databeskyttelse til Team Selskabskontrol

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-10-2022

Har du lyst til at få praktisk erfaring med selskabsret og databeskyttelseslovgivningen? Er du derudover struktureret og digitalt orienteret? Som student i Team Selskabskontrol, får du et udadvendt og udfordrende studiejob i et stærkt fagligt miljø, hvor du kan få erfaring med at bruge din teoretiske viden i praksis.

 

Team Selskabskontrol, der er en del af området Digital Forvaltning, arbejder bredt med kontrol af selskabsretlige registreringer og regelefterlevelse hos virksomheder i Danmark. Team Selskabskontrol har derudover til formål at bekæmpe, at danske virksomheder stiftes og drives med svig for øje. Det er et område, der står højt på den politiske dagsorden, og hvor nye digitale muligheder skaber løbende udvikling af området.

 

Du kan læse om Team Selskabskontrols arbejde på styrelsens hjemmeside: https://erhvervsstyrelsen.dk/selskabskontrol

 

Om arbejdet

Som student i Team Selskabskontrol, får du et varieret og udfordrende studiejob i et socialt og knivskarpt fagligt fællesskab. Du vil desuden få erfaring med og indblik i sagsbehandling og i, hvordan der arbejdes i en stor styrelse.

 

Du bliver en del af Team Selskabskontrol, men du får mulighed for at prøve kræfter med en bred portefølje af opgaver i området Digital Forvaltning inden for selskabsret, databeskyttelsesret og forvaltningsret.

 

Du vil som studentermedhjælper bl.a. skulle arbejde med:

 • Besvarelse af konkrete henvendelser og generel vejledning inden for det selskabsretlige regelsæt

 • Journalisering og lettere sagsbehandling inden for selskabskontrol, fx sagsoprettelse og behandling af stiftelser af virksomheder

 • Behandling af henvendelser om aktindsigt

 • Behandling af indsigtsanmodninger efter databeskyttelsesloven

 • Besvarelse af henvendelser om sletning af oplysninger fra vores registre, fx i Det Centrale Virksomhedsregister (CVR)

 

Du vil få selvstændige opgaver, men løsningen af opgaverne vil foregå i samarbejde med teamets øvrige studenter, ligesom du vil komme til at arbejde sammen med teamets jurister. Vi er desuden et team, hvor der altid er mulighed for sparring med kollegaer, der gerne vil hjælpe på vej med løsningen af opgaverne, og hvor tonen er uformel.

 

Engageret og struktureret student med juridisk forståelse

Team Selskabskontrol i Erhvervsstyrelsen søger to talentfulde studenter, som vil udvikle sig fagligt, og som ønsker at tilegne sig praktisk erfaring indenfor selskabsret og databeskyttelsesret. Vi søger studentermedhjælpere, der er i gang med en juridisk relevant uddannelse (stud.jur., stud.HA(jur.) eller stud.merc.jur), og som gerne har et par år tilbage af studiet.

 

Det forventes, at du:

 • er kendetegnet ved at være imødekommende, struktureret og have en høj faglighed

 • har interesse for og kendskab til det selskabsretlige regelsæt, og med fordel også har kendskab til databeskyttelseslovgivningen og offentlig forvaltning

 • har stærke it-kompetencer og interesse for digitalisering

 • lærer hurtigt, kan samarbejde med andre og tager initiativ

 • har sans for kvalitet og er en god formidler både skriftligt og mundtligt

 • har en ansvarsbevidst og resultatorienteret tilgang til opgaveløsningen

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har 1200 medarbejdere som arbejder på 5 forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet. Arbejdstiden ligger typisk på 15 timer om ugen. Vi er fleksible mht. eksamensperioder, men forventer til gengæld, at du er frisk på at arbejde igennem i travle perioder. 

 

Tiltrædelse forventes at være 1. december 2022.

 

Interesseret?

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling i annoncen og følger instruktionerne. Din ansøgning, CV og dokumentation for studieaktivitet skal være modtaget senest torsdag den 20. oktober 2022.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Fuldmægtig Iben Helstrup Jensen på telefon 35291618. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på telefon 91337038.

 

Samtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristen.

 

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Vision:

Vi skaber de bedste rammer for ansvarlige virksomheder

 

Mission:

I partnerskab med andre gør vi det enkelt og attraktivt at drive ansvarlig virksomhed og skabe udvikling i hele Danmark

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 20-10-2022

Arbejdssted: Langelinie Allé 17, 2100 København Ø

 

Hjemmeside

https://erhvervsstyrelsen.dk/

 

Spørgsmål om jobbet

Cathrine Lund-Jensen

HR-rekrutteringspartner

91 33 70 38

 

Iben Helstrup Jensen

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-10-2022
Udløber
16-10-2022
Kviknummer
LJA-84089954
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-10-2022
Ansøgningsfrist
16-10-2022
Kviknummer
LJA-84089954
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed