Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsstyrelsen søger student med interesse for datakvalitet og registervedligehold til Team Registerforvaltning

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-11-2022

Vil du gerne have praktisk erfaring med vedligehold og optimering af data i fagsystemer? Og har du lyst til at arbejde med Erhvervsstyrelsens kerneregistre og registreringsløsninger? Så kan du være den student vi leder efter til Team Registerforvaltning!

 

Om arbejdet

Erhvervsstyrelsen søger en udadvendt student, der har lyst til at arbejde med forvaltningen af styrelsens kerneregister og virksomhedsdata. I Team registerforvaltning har vi ansvaret for Det Centrale Virksomhedsregister (CVR) og en række af styrelsens registreringssystemer. Fokus er særligt på at sikre adgang til anvendelige data med høj kvalitet, ligesom vi i teamet skal understøtte at styrelsen i vores behandling af sager, databehandling og videreudvikling af vores systemer sikrer overholdelse af databeskyttelses- og forvaltningsretten.

 

Du vil skulle medvirke til at:

  • besvare konkrete henvendelser fra andre myndigheder, virksomheder, borgere og professionelle rådgivere om registreringsforhold og oplysninger, der er indeholdt i vores registre.

  • oprette nye brugere til Erhvervsstyrelsens datadistributionskanaler og vejlede i brugen af kanalerne.

  • vedligeholde datakvalitet i de pågældende registre.

  • opbygge kendskab til forretningens systemer

 

Løsningen af opgaverne vil foregå i et stærkt fagligt miljø med dygtige medarbejdere, der er vant til at sparre med hinanden og samarbejde om opgaveløsningen.

 

Om dig

Du er i gang med en uddannelse som eksempelvis datamatiker e.l. og du må gerne have en stor interesse for forretningsspecifikke IT-systemer og APIer.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du

  • har stærke it-kompetencer og interesse for digitalisering

  • er kendetegnet ved at være imødekommende og struktureret

  • kan formidle fagligt kompliceret stof kort og enkelt - uden at miste de faglige nuancer.

  • er detaljeorienteret da arbejdet har tråde ud i forretningen og små fejl kan have konsekvenser for andres arbejde.

  • lærer hurtigt, kan samarbejde med andre og tager initiativ

  • har en ansvarsbevidst og resultatorienteret tilgang til opgaveløsningen

 

Det vigtigste er dog, at du har interesse for at indgå i samspillet mellem IT og forretning, er nysgerrig, engageret og udviklingsmotiveret samt ikke er bange for at spørge ind til, hvorfor vi gør, som vi gør og gerne byder ind på om vi med fordel kan gøre noget anderledes.

 

Om Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har 1200 medarbejdere som arbejder på 5 forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet. Arbejdstiden ligger typisk på 15 timer om ugen. Vi er fleksible mht. eksamensperioder, men forventer til gengæld, at du er frisk på at arbejde igennem i travle perioder. 

 

Tiltrædelse forventes at være 1. februar 2023 eller hurtigst muligt.

 

Interesseret?

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling i annoncen og følger instruktionerne. Din ansøgning, CV og dokumentation for studieaktivitet skal være modtaget senest søndag d. 11. december 2022.

 

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef Pernille Grønnemose på tlf. +45 35 29 18 91 eller forretningsspecialist Morten Klausen på tlf. +45 35 29 19 57. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Stine Skytte Pedersen på tlf. +45 91 33 71 17.

 

Samtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristen.

 

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

 

Vision:

Vi skaber de bedste rammer for ansvarlige virksomheder

 

Mission:

I partnerskab med andre gør vi det enkelt og attraktivt at drive ansvarlig virksomhed og skabe udvikling i hele Danmark

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 11-12-2022

Arbejdssted: København Ø

 

Hjemmeside

https://erhvervsstyrelsen.dk/

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
11-12-2022
Kviknummer
LJA-84276384
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-11-2022
Ansøgningsfrist
11-12-2022
Kviknummer
LJA-84276384
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed