Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsstyrelsen søger samfundsfaglig studentermedhjælper til arbejdet med digital ansvarlig vækst

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-04-2021

Digitalisering og ny teknologi er et af tidens vigtigste områder i dansk erhvervsliv og er samtidig et vigtigt indsatsområde for genopretning af dansk erhvervsliv efter corona-krisen. Samtidig er digital sikkerhed og ansvarlighed helt afgørende, hvis dansk erhvervsliv skal høste gevinsterne ved digitalisering.

 

Om arbejdet som student i Digital Ansvarlig Vækst

I området Digital Ansvarlig Vækst driver og udvikler vi politiske tiltag, der understøtter erhvervslivets digitale udvikling, og gennemfører analyser af nye teknologiske trends, som erhvervslivets skal være opmærksomme på.

 

Du vil som studentermedhjælper få en central funktion i at drive Startup Denmark-ordningen, hvor udenlandske tech-iværksættere kan ansøge om opholdstilladelse i Danmark. Det består bl.a. i at screene ansøgere for oplysninger om innovationsgrad, skalerbarhed mv. og afgøre hvilke, der sendes videre til bedømmelse hos et eksternt ekspertpanel.

 

Derudover vil du blive en del af vores analysearbejde, hvor vi anvender både data fra Danmarks Statistik og egne registre til at opgøre erhvervslivets digitale niveau, udfordringer og potentialer.

 

Og endelig vil du få mulighed for at prøve kræfter med ministerbetjening i samarbejde med kontorets øvrige medarbejdere. Det kan fx være taler, borgerhenvendelser og mødematerialer.

 

Samfundsvidenskabelig student med interesse for erhvervspolitik

Vi søger en studentermedhjælper, der er i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse (fx scient.pol, polit, merc. eller lignende).

 

Derudover forventes det, at du:

  • har interesse for erhvervspolitik

  • har stærke analytiske kompetencer og er fortrolig med at anvende Microsoft Excel (og evt. Stata, SAS, Python, Tableau eller andet)

  • er en god formidler, særligt skriftligt

  • har en struktureret, ansvarsbevidst og resultatorienteret tilgang til opgaveløsningen, og

  • trives med at have et bredt samarbejde

 

Du vil blive en del af et område med knap 35 akademiske medarbejdere med forskellige samfundsvidenskabelige profiler (statskundskab, økono-mi, jura, antropologi mv.). Vi tilbyder et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger.

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 800 medarbejdere, som arbejder på fire forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret i København på Langelinie.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger.

Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet. Arbejdstiden ligger typisk på 15 timer om ugen. Vi er fleksible mht. eksamensperioder, men forventer til gengæld, at du er frisk på at arbejde igennem i travle perioder. 

 

Tiltrædelse forventes at være medio-ultimo juni afhængigt af eksamensperioder.

 

Interesseret?

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling i annoncen og følg instruktionerne. Din ansøgning med CV og dokumentation for studieaktivitet skal være modtaget senest søndag den 9. maj 2021.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte teamleder Tobias Panduro på 35 29 12 29.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 20 og 21.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 09-05-2021

Arbejdssted: København

   

Hjemmeside

https://erhvervsstyrelsen.dk/

 

Spørgsmål om jobbet

Diana O. Jørgensen

HR-rekrutteringspartner

91 33 71 39

 

Tobias Panduro

Teamleder

35 29 12 29

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-04-2021
Udløber
09-05-2021
Kviknummer
LJA-81959401
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, IT, web og teknologi, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-04-2021
Ansøgningsfrist
09-05-2021
Kviknummer
LJA-81959401
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, IT, web og teknologi, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed