Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsstyrelsen søger knowledge manager eller 'chefredaktør' til intern vidensbase

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-03-2021

Vil du være med til at etablere et helt nyt supporttilbud til borgere og virksomheder? Har du teknisk flair og erfaringer med at omsætte komplekse informationer til brugbar viden? Har du lyst til at arbejde i et team, hvor kunderne er i centrum? Så er du måske vores nye kollega i Team Forretnings- og Supportudvikling.

Team Forretnings- og Supportudvikling består af syv medarbejdere der er forankret i styrelsens afdeling på Langelinie i København. Vi har en god blanding af drifts- og udviklingsopgaver, som vi løser i tæt samarbejde med vores kolleger i Erhvervsstyrelsens Kundecenter i Nykøbing Falster. Vi er en del af området Digital Forvaltning, hvor vi er ca. 45 medarbejdere.

Vores team har to primære opgaver. Vi skal:

Udvikle og etablere Det Samlede Supporttilbud

Erhvervsstyrelsen skal etablere et samlet supporttilbud, hvor borgere og virksomheder kan få hjælp til at anvende de store centrale offentlige IT-løsninger fx det kommende MitID, Næste generation Digital Post, borger.dk og Virk. I tæt samarbejde med Digitaliseringsstyrelsen og vores Kundecenter i Nykøbing Falster skal vi forberede og gennemføre etableringen, så vores telefoner, supportsystemer og kolleger er klar til de nye opgaver der kommer i løbet af 2021.

Understøtte Erhvervsstyrelsens Kundecenter

Vores kolleger i Erhvervsstyrelsens Kundecenter i Nykøbing Falster er hvert år i kontakt med mere end 200.000 virksomheder og borgere, der har brug for hjælp til at logge ind i de offentlige selvbetjeningsløsninger eller har spørgsmål til Erhvervsstyrelsens fagområder. Vores opgave er at understøtte Kundecentret ved at drifte og udvikle systemer og arbejdsredskaber, fx vores vidensbase (Svarbasen) og performance management system (Faktameter), og ved at analysere og bruge data i arbejdet med at videreudvikle Kundecentret til et endnu mere effektivt og professionelt Kundecenter.

Jobbet

En af dine vigtigste opgaver er som knowledge manager at være chefredaktør og ansvarlig for vores vidensbase, Svarbasen, der er et vigtigt arbejdsredskab for alle medarbejdere i vores Kundecenter. Du skal bl.a. indsamle, omsætte og formidle kompleks information til relevant viden for kolleger på alle niveauer.

Derudover skal du stå i spidsen for at videreudvikle vores vidensbase, så vi sikrer, at den har den rette struktur og governance i forhold til kommende supportopgaver. Derudover skal du være med til at planlægge og gennemføre forskellige projekter og opgaver som led i udvikling og etablering af Det Samlede Supporttilbud

Jobbet indebærer megen kontakt med kolleger, samarbejdspartnere og leverandører med forskellige faglige kompetencer.

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse, fx en cand.merc.kom. eller en anden uddannelse med fokus på kommunikation.

Du har en stor teoretisk værktøjskasse og ambitioner om at udvikle dine kompetencer indenfor forretningsudvikling og kommunikation. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med videndeling i en større organisation.

Du er god til at formulere dig kort og præcist, og kan skrive, så både kunder og kolleger forstår dig. Du er udadvendt og god til at netværke og samarbejde med kolleger med forskellig faglige kompetencer.

Du er nysgerrig og interesseret i it og digitalisering og har en god teknisk forståelse, der gør det let for dig at sætte dig ind i nye systemer og teknologier.

Du arbejder effektivt og nyder at din hverdag er omskiftelig. Du er altid klar på nye udfordringer og har ikke noget imod at blive afbrudt i dit arbejde fordi dine kompetencer er efterspurgt andetsteds.

Det er en fordel, hvis du herudover har erfaring med kundeservice da vores arbejde handler om at gøre livet lettere for virksomheder i Danmark. Endelig skal du kunne trives med en uforudsigelig hverdag, hvor der ofte kommer nye og spændende små opgaver, der skal løses.

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 800 medarbejdere, som arbejder på fire forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret i København på Langelinie.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed med en stærk digital dagsorden. Vi har fagligt dygtige medarbejdere, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe ny værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.  

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet.

Der er tale om en fuldtidsstilling (37 timer om ugen) med tiltrædelse snarest mulig. 

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef Pernille Grønnemose på tlf. +45 35 29 18 91 eller Teamleder Dorte Langeland Christensen på tlf. +45 35 29 16 92. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

Interesseret?

Lyder stillingen som noget for dig? Så send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest mandag den 12. april 2021.

Samtaler forventes afholdt i uge 16. Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.  

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge. 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-03-2021
Udløber
12-04-2021
Kviknummer
LJA-81890828
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-03-2021
Ansøgningsfrist
12-04-2021
Kviknummer
LJA-81890828
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed