Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsstyrelsen søger jurister, økonomer og samfundsvidenskabelige kandidater til at arbejde med COVID19-hjælpepakker til erhvervslivet

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-10-2020

Erhvervsstyrelsen har ansvar for at administrere fire af regeringens virksomhedsrettede COVID19-kompensationsordninger: kompensation for større aflyste arrangementer, lønkompensationsordning, kompensationsordning for selvstændige og kompensationsordning for faste omkostninger. Vi søger hertil medarbejdere til at understøtte de politiske processer og betjene erhvervsministeren, samt understøtte sagsbehandling, udbetaling, særlig kontrol og opfølgning på alle fire ordninger. Læs mere om ordningerne på www.Virksomhedsguiden.dk

 

Om opgaverne

Du vil indgå i et team sammen med erfarne medarbejdere fra Erhvervsstyrelsen.

 

Hovedvægten i opgaverne vil ligge på en af følgende hovedopgaver:

 1. Betjene minister og Erhvervsministeriets departement i forhold til de løbende politiske drøftelser af COVID19-situationen og behovet for hjælp til erhvervslivet, herunder implementering af politiske aftaler i form af aktstykker, bekendtgørelser, statsstøttegodkendelser og kommunikation.

 2. Supportering af det store hold af sagsbehandlere, som behandler ansøgninger om kompensation og svarer på ordningsspecifikke spørgsmål til COVID19-kompensationsordningerne. Opgaverne består i både skriftlig vejledning til virksomheder og sagsbehandlere, og opsamling samt besvarelse af spørgsmål til sagsbehandlingen, kvalitetssikring og opfølgning.

 3. Udførelse af særlig kontrol. Opgaverne består i kontrol af udvalgte ansøgninger om kompensation, herunder indhentelse af yderligere dokumentation, med henblik på at identificere eventuelt svig med kompensationsordningerne.

 

Om dig

Vi forventer, at du:

 • Har minimum et års erfaring fra anden statslig styrelse eller departement, og gerne længere erfaring.

 • Har en akademisk uddannelse inden for jura, økonomi eller samfundsvidenskab.

 • Har erfaring med offentlig forvaltning, herunder f.eks. statsstøtteregler, tilskudsadministration, kontrolarbejde, aktindsigter og forvaltningsret, lov- og bekendtgørelsesarbejde, ministerbetjening, politiske forhandlinger eller juridisk sagsbehandling.

 • Har en skarp pen og er vant til at formidle komplekse sager kort og præcist.

 

Du skal som person besidde:

 • Evnen til hurtigt at sætte dig ind i komplekse problemstillinger

 • Gode formidlingsevner ifht. både praktiske, tekniske og faglige emner

 • Gode samarbejdsevner og evne til at skabe holdånd/positiv stemning

 • God forvaltningsmæssig forståelse

 • Høj ansvarsfølelse og arbejdskapacitet

 

Om Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 750 medarbejdere, som arbejder på fire forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Amager Fælledvej i København.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

 

Om ansættelsen

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for at forhandle tillæg. Indplacering vil være som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer.

 

Der forventes at være tale om 8 midlertidige stillinger af op 12 måneders varighed med tiltrædelse hurtigst mulig.

 

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse kontorchef Henriette Winther på tlf. 35291541 og oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

 

Lyder stillingen som noget for dig? Så send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest fredag d. 23. oktober 2020 kl. 12.00.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 44. Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.  

 

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen  

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk baggrund til at søge.

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 23-10-2020

Arbejdssted: København S

  

Hjemmeside

https://erhvervsstyrelsen.dk/

 

Spørgsmål om jobbet

 

Cathrine Lund-Jensen

HR-rekrutteringspartner

91 33 70 38

 

Henriette Winther

Kontorchef

35 29 15 41

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Amagerfælledvej 56
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-10-2020
Udløber
23-10-2020
Kviknummer
LJA-81252574
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Amagerfælledvej 56
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-10-2020
Ansøgningsfrist
23-10-2020
Kviknummer
LJA-81252574
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed