Gem annonce

Erhvervsstyrelsen søger fuldmægtig til Digital Vækstpolitik

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-04-2019

Vi søger en analytisk kollega til at styrke videngrundlaget for den fremadrettede digitale vækstpolitik. Samtidig vil du komme med ned i maskinrummet ift. drive erhvervspolitik, der skal gøre det danske erhvervsliv til digitale frontløbere og tiltrække dygtige udenlandske iværksættere. Lyder det som noget for dig? Så er du måske vores nye kollega. 

 

Et område højt på den politiske dagsorden 

Digitalisering er en af tidens vigtigste politiske emner. I Team Digital Vækstpolitik driver og udvikler vi politiske tiltag, der understøtter erhvervslivets digitale udvikling, herunder ved at fremme 

 

  • Digital omstilling af SMVer (fx SMV:Digital) 

  • Anvendelse af avancerede digitale teknologier (Fx Digital Hub Denmark) 

  • Digitale kompetencer (Fx Teknologipagten) 

  • Tiltrækning af udenlandske investeringer og tech-iværksættere (fx Startup Denmark) 

 

 

Vi er samtidig koordinator på Erhvervsstyrelsens politikudvikling på det digitale område, senest med Strategi for Kunstig Intelligens og Strategi for Danmarks digitale vækst. Det indebærer et bredt samarbejde med øvrige områder i Erhvervsstyrelsen såsom agil erhvervsregulering, dataetik og anvendelse af offentlige data. Som en del af arbejdet har vi tætte relationer til erhvervsorganisationerne og vi udarbejder løbende egne analyser.  

 

Fuldmægtig til Digital Vækstpolitik

Vi søger en engageret fuldmægtig til at stå i spidsen for at drive og videreudvikle Startup Denmark, som er en visa-ordning for udenlandske iværksættere med innovative og skalerbare forretningsidéer. Det indebærer bl.a. tilrettelæggelse af international markedsføring af ordningen i samarbejde med private og offentlige aktører.  

 

Derudover indebærer stillingen tilrettelæggelse og gennemførsel af analyser i samarbejde med kollegaer og evt. private konsulenter. Analyserne skal skabe viden om muligheder og barrierer for øget digitalisering særligt ift. SMVer mhp. at videreudvikle programmet SMV:Digital.  

 

Derudover må der forventes løbende at komme nye opgaver, da vi er et område i konstant udvikling.  

 

Ambitiøs profil med interessere for digitalisering

 

  • Du har en samfundsvidenskabelig- eller teknisk uddannelse, der sætter dig i stand til at se digitalisering i en større samfundsmæssig sammenhæng 

  • Du har interesse og gerne erfaring med erhvervspolitik

  • Du trives med at samarbejde med både kollegaer og eksterne samarbejdspartnere 

 

 

Det er desuden en fordel, hvis du har analytiske evner. Fx gennem erfaring med analyser og databehandling, fx kvantitativ databehandling og -analyse med Excel, SAS, STATA, Tableau eller lign. 

 

Om os  

Du vil blive en del af området Digital Vækstpolitik og Sikkerhed med knap 20 akademiske medarbejdere med forskellige samfundsvidenskabelige profiler. Vi tilbyder et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger.  

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed med omkring 650 medarbejder og er en del af Erhvervsministeriet. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. selv med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne.  

 

Vi bor i Dahlerups Pakhus ved Langelinie med udsigt over havnen. Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger fra mange forskellige fagområder, som giver dig et netværk på tværs af hele organisationen

 

Er du én af vores nye kollegaer?  

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for at forhandle tillæg. Indplacering vil være som fuldmægtig.  

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte teamleder Tobias Panduro +45 35 29 12 29 eller kontorchef Lars Bønløkke Lê på +45 22 67 11 31. Ved spørgsmål angående løn- og ansættelsesforhold kan HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen kontaktes på +45 91 33 71 39.

 

Interesseret?

Lyder stillingerne som noget for dig? Så klik på "Søg stilling"-knappen i boksen til højre. Ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest mandag d. 6. maj 2019 kl. 12.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 19 og 20. Stillingen ønskes besat snarest muligt.  

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.  

 

Erhvervsstyrelsens mission er i partnerskab med andre at gøre det enkelt og attraktivt at drive virksomhed i Danmark. Vi arbejder bl.a. for at:

 

  • yde en effektiv service til erhvervslivet med fokus på brugervenlige digitale løsninger.

  • fremme vækstmulighederne i hele landet gennem erhvervsudvikling, færre byrder og fysisk planlægning.

  • styrke konkurrenceevnen gennem erhvervsregulering, der understøtter nye forretningsmodeller, og et tilsyn der modvirker misbrug og svindel.

 

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 06-05-2019

Arbejdssted: København

 

Hjemmeside

https://erhvervsstyrelsen.dk/

 

Spørgsmål om jobbet

Diana O. Jørgensen

HR-rekrutteringspartner

91 33 71 39

 

Lars Bønløkke Lé

Chef for Digital Vækst og IT-sikkerhed

35 29 11 77

 

Tobias Panduro

35 29 12 29

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Kontakt
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
06-05-2019
Kviknummer
LJA-72566428
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Jura, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
06-05-2019
Kviknummer
LJA-72566428
Jobtype
Fuldtid
Fag
Analyse, Jura, Politik og samfund
Beliggenhed
Gem annonce