Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsstyrelsen søger faglig teamleder til arbejdet med at gøre det lettere at drive en ansvarlig virksomhed i Danmark

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-09-2021

Erhvervsstyrelsens Område for Bedre Regulerings (OBR) arbejder for at gøre det lettere og enklere at drive en ærlig og sund virksomhed i Danmark. Enkle og overskuelige regler, digitale løsninger, der tager udgangspunkt i brugerne, samt samarbejde på tværs af offentlige myndigheder skal gøre det endnu lettere for de virksomheder, der kan og vil overholde reglerne. Det vil samtidig bidrage til at skabe gode og stabile rammevilkår for dansk erhvervsliv med det formål at styrke den danske konkurrenceevne.

Området for bedre regulering mangler lige nu en teamleder, som kan bistå kontorchefen med den faglige ledelse af området og dets ca. 16 medarbejdere.

Om arbejdet i Området for Bedre Regulering

OBR har ansvar for de erhvervsøkonomiske konsekvensvurderinger af al ny erhvervsrettet regulering (både EU og national regulering).

Det omfatter bl.a. screening af al erhvervsrettet regulering for administrative konsekvenser. Når vi vurderer, at fx et nyt lovforslag vil medføre væsentlige administrative konsekvenser, har vi ansvar for at undersøge og opgøre disse konsekvenser.  Vi har en fasttømret metode til opgørelsen af konsekvenserne for erhvervslivet, som vi løbende tilpasser og videreudvikler. Du kan læse mere om konsekvensvurderingsindsatsen her.

OBR er også sekretariat for Erhvervslivets EU- og Regelforum. Forummet er et uafhængigt rådgivende organ nedsat af regeringen, som peger på regler, nationale og fra EU, som gør det unødigt besværligt at drive virksomhed, og anbefaler enklere løsninger. Forummet udpeger også barrierer for virksomheders udvikling af ny teknologi eller nye forretningsmodeller.

Derudover arbejder OBR også med at skabe sammenhængende digitale forløb for virksomhederne i de situationer, hvor de skal i kontakt med flere myndigheder. Det kan fx være ved start af virksomhed. Disse forløb har vi samlet i Virk Assistenten. OBR gennemfører også projekter, som fører til konkrete forbedringer af brugervenligheden i digitale selvbetjeningsløsninger.

Endelig deltager vi også i det internationale arbejde vedr. bedre regulering, herunder bl.a. i OECD, RegWatchEurope og internationale faglige netværk.

Området består af medarbejdere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde inden for primært det samfundsvidenskabelige område.

Om stillingen som faglig teamleder

Som teamleder vil du have ansvaret for den daglige faglige ledelse i teamet, herunder:

 • Yde faglig sparring på sager og projekter.

 • Kvalitetssikre sager og give feedback. 

 • Deltage i prioriteringen af områdets opgaver og ressourcer. 

 • Opbygge et bredt netværk i styrelsen.

 • Præge områdets faglige udvikling.

 

Der er tale om en teamlederstilling uden personaleansvar dette ligger hos kontorchefen.

Engageret teamleder med politisk forståelse

Vi forventer, at:

 • Du har interesse for ledelse og erfaring med at lede større projekter, processer, driftsopgaver, sager mv.

 • Du kan håndtere komplekse opgaver og processer selvstændigt, sparre med og yde kvalitetssikring til kolleger.

 • Du kan være en central sparringspartner for ledelsen.

 • Du skal have personlig gennemslagskraft og strategisk sans, udvise helhedsforståelse og kunne håndtere et kompliceret samspil med mange stærke interessenter.

 • Du har en god politisk forståelse

 • Du har flair for kvalitativ og kvantitativ metode.

 • Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse.

 

Desuden formår du at prioritere og holde overblik.

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 1.000 medarbejdere, som arbejder på fem forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Der kan blive tale om indplacering som special- eller chefkonsulent afhængigt af kompetencer og erfaring. Tiltrædelse sker hurtigst muligt.

Interesseret?

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling i annoncen og følg instruktionerne. Din ansøgning, CV og dokumentation for studieaktivitet skal være modtaget senest søndag den 3. oktober 2021.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte kontorchef Signe Flege 35 29 15 71. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på telefon 91 33 71 39.

Samtaler forventes afholdt i uge 40 og 41. Der vil blive anvendt test som en del af rekrutteringsprocessen.

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-09-2021
Udløber
03-10-2021
Kviknummer
LJA-82707915
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-09-2021
Ansøgningsfrist
03-10-2021
Kviknummer
LJA-82707915
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed