Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsstyrelsen søger dygtig generalist, der brænder for erhvervspolitik og har interesse for data og nye teknologier

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-11-2019

Vil du være med til at sikre virksomhederne gode muligheder for at udvikle nye produkter, tjenester og forretningsmodeller baseret på data? Og er du interesseret i at arbejde med øget udstilling og anvendelse af offentlige data? Så er du måske vores nye medarbejder i området Dataservice og Offentlige Data i Erhvervsstyrelsen.

 

Et område højt på den politiske dagsorden

Danmark er ét af de mest digitaliserede lande, og det har skabt nogle af verdens bedste offentlige data. Det har stor samfundsøkonomisk værdi, når data gøres åbne og tilgængelige for nytænkende, innovative virksomheder. Samtidig har data potentiale til at adressere flere af de større dagsordener, fx grøn omstilling, ressourceoptimering og bedre mobilitet. Derfor er der fokus på, at flere data skal åbnes og gøres tilgængelige for dansk erhvervsliv.

 

Erhvervsstyrelsen spiller en central rolle i forhold til at udvikle og gennemføre politiske initiativer på området. Vi bidrager også til internationalt arbejde, fx i relation til implementering af Europa-Kommissionens PSI-direktiv og arbejdet omkring at skabe en europæisk dataøkonomi.

 

Arbejdet i Dataservice og Offentlige Data

Dataservice og Offentlige Data er et stærkt fagligt og udviklingsorienteret område med fokus på at skabe gode muligheder for, at danske virksomheder kan udnytte data til at udvikle nye produkter, tjenester og forretnings-modeller. Dine konkrete arbejdsopgaver afhænger af dine interesseområder, kompetencer og erfaring, men kan bl.a. vedrøre projekter og analyser i regi af:

 

  • Partnerskabet for åbne offentlige data, hvor vi sammen med KL, Danske Regioner og Open Data DK arbejder for øget udstilling og kom-merciel anvendelse af åbne offentlige data

  • Den tværministerielle arbejdsgruppe for bedre adgang til offentlige data, hvor vi på tværs af 10 ressortministerier, erhvervsliv og forskermiljøer identificerer og tester offentlige data med relevans for kunstig intelligens løsninger inden for bl.a. grøn omstilling

  • Forsøgsprojekt Bedre brug af lokaliseringsdata for mobiltelefoner, som skal afklare de juridiske og dataetiske rammer for ansvarlig udstilling og anvendelse af lokaliseringsdata og teste de forretningsmæssige muligheder, som brug af lokaliseringsdata giver til kunstig intelligens

  • Udvikling af og opfølgning på nye regeringsstrategier, anbefalinger fra vækstteams mv.

 

Arbejdsopgaverne vil fx bestå af projektstyring, minister- og departementsbetjening, planlægning og afvikling af virksomhedsrettede aktiviteter som hackatons og challenges, styring af konsulentopgaver, koordination med andre offentlige og private aktører mv.

 

Du vil blive en del af et område med ca. 15 akademiske medarbejdere med en klar samfundsvidenskabelig profil. Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger.

 

Vi bor i Dahlerups Pakhus ved Langelinie med udsigt over havnen. Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger fra mange forskellige fagområder, som giver dig et netværk på tværs af hele organisationen.

 

Samfundsvidenskabelig profil med interesse for erhvervspolitik

Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig videregående uddannelse, fx cand.scient.pol., cand.polit., cand.oecon, cand.merc.pol. cand.scient.adm. eller lignende.

 

Vi forventer, at du:

  • er analytisk stærk

  • har interesse for erhvervspolitik

  • er en god formidler både skriftligt og mundtligt

  • har en struktureret, ansvarsbevidst og resultatorienteret tilgang til opgaveløsningen

  • er en positiv og dynamisk person, der formår at indgå i tværgående samarbejde og skabe resultater med interne såvel som eksterne samarbejdspartnere

 

Vi søger både nyuddannede og medarbejdere med erfaring. Hvis du er nyuddannet, vil det være en fordel, hvis du har relevant studieerfaring samt interesse for data og nye teknologier. Som mere erfaren vægter vi især erfaring med projektledelse samt minister- og departementsbetjening.

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 700 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

 

Er du vores nye kollega?

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for at forhandle tillæg. Indplacering vil være afhængig af kvalifikationer. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte fuldmægtig Tobias Kjærulff Langberg på telefon +45 35 29 12 82, teamleder Anders Danielsen på telefon +45 35 29 11 84 eller chef for Dataservice og Offentlige Data Christoffer Kjældgaard Giwercman på +45 35 29 12 49. For spørgsmål angående løn og ansættelsesforhold kan du rette henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på +45 91 33 71 39.

 

Lyder stillingen som noget for dig? Så klik på "Søg stilling"-knappen. Ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest søndag d. 1. december 2019.

 

Tiltrædelse vil være den 1. februar 2020 eller hurtigst muligt.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 50 og 51. Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Del dette job

Kontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-11-2019
Udløber
01-12-2019
Kviknummer
LJA-77381987
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-11-2019
Ansøgningsfrist
01-12-2019
Kviknummer
LJA-77381987
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed