Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsstyrelsen søger ambitiøs jurist med interesse for databeskyttelsesret til forvaltningen og udviklingen af Det Centrale Virksomhedsregister (CVR)

Erhvervsstyrelsen,

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-02-2021

Har du lyst til at få praktisk erfaring med forvaltning af Erhvervsstyrelsens kerneregister og registreringsløsninger? Vil du have mulighed for faglig fordybelse og samtidig arbejde bredt inden for dit fagområde, herunder med digitale processer? Så er du måske vores nye medarbejdere i Team Registerforvaltning i Erhvervsstyrelsen i København.

Opgaverne i Team Registerforvaltning

Team Registerforvaltning i Erhvervsstyrelsen søger talentfulde jurister, der har lyst til at arbejde med forvaltningen af Erhvervsstyrelsens kerneregister, registreringssystemer og distribution af virksomhedsdata. Vi har i teamet ansvaret for Det Centrale Virksomhedsregister (CVR), Register for udenlandske tjenesteydere (RUT) og en række af styrelsens andre registreringssystemer. Fokus er derfor på, at vi i vores sagsbehandling, databehandling og videreudvikling af vores systemer overholder databeskyttelses- og forvaltningsretten.

Dine primære opgaver vil bestå af:

 • Vejledning af virksomheder, borgere, professionelle rådgivere og andre myndigheder på CVR-området, herunder fortolkning af CVR-lovens regler.

 • Vejledning af virksomheder, borgere, professionelle rådgivere og andre myndigheder om reglerne for anmeldelse i RUT.

 • Besvarelse af aktindsigtsanmodninger og databeskyttelsesretlige anmodninger.

 • Minister- og direktionsbetjening samt udarbejdelse af notater og høringssvar.

 • At være ambassadør for databehandlingen i en række af styrelsens digitale løsninger.

 

Løsningen af opgaverne vil foregå i et knivskarpt fagligt miljø med gode kolleger, der er vant til at sparre med hinanden og samarbejde om opgaveløsningen. Du kommer også til at samarbejde med dygtige og ambitiøse kolleger fra andre fagområder i styrelsen og du vil løbende være i dialog med andre myndigheder, borgere, virksomheder og professionelle rådgivere.

Et område med fokus på høj faglighed og digitalisering

Vi tilbyder et udfordrende job i et team, der bl.a. har som mål at styrke tilliden til vores registre. Du vil komme til at arbejde med mange fagligt spændende og forskelligartede opgaver, ligesom du vil komme tæt på beslutningsprocesserne bag udformningen af lovgivningen på området. Du vil endvidere få mulighed for at præge udviklingen af området herunder de digitale løsninger.

I Erhvervsstyrelsen har vi fokus på faglighed og giver dig gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling. Derudover tilbyder vi gode arbejdsvilkår, herunder flekstid, pension og en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv. Det er vigtigt for os, at den enkelte medarbejder mærker fleksibiliteten i arbejdstilrettelæggelsen og muligheden for medindflydelse på, hvad man gerne vil prøve at arbejde med.

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund er cand.jur eller cand.merc.jur og du har måske et par års erfaring fra centraladministrationen eller en privat virksomhed, men det er ikke et krav. Du arbejder struktureret og selvstændigt og kan også indgå i tværfaglige samarbejder.

Vi forventer at du:

 • er udviklings- og løsningsorienteret med et godt blik for at inddrage andre fagligheder i opgaveløsningen, og har stærke it-kompetencer og stor interesse for den digitale udvikling

 • har blik for detaljen, men formår at sikre helheden i opgaveløsningen

 • kan arbejde systematisk, prioritere og tilrettelægge samt drive komplicerede (digitale) processer med tydelige resultater

 • kan formidle fagligt kompliceret stof kort og enkelt uden at miste de faglige nuancer

 • viser engagement og initiativ, og kan levere til aftalt tid og i høj kvalitet

 • er kendetegnet ved at være struktureret og have en høj faglighed også hvis der er ekstra fart på i en periode.

 

Vores hverdag er præget af mange ofte korte - deadlines - og vi forventer, at du kan og har lyst til at tage et stort selvstændigt ansvar. Du vil blive en del af et stærkt fagligt miljø, hvor samspillet mellem forskellige fagligheder sikrer høj kvalitet i opgaveløsningen.

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har 750 medarbejdere fordelt på 4 lokationer i Danmark. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst mulig.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef Pernille Grønnemose på tlf. +45 35 29 18 91. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Zenia Lotus Hansen på tlf. +45 91 33 70 61.

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling i annoncen og følg instruktionerne. Din ansøgning, CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest søndag den 14. marts 2021.

Samtaler forventes afholdt i uge 11 og 12. Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen. 

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge. 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen,

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-02-2021
Udløber
26-03-2021
Kviknummer
LJA-81754004
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen,

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-02-2021
Ansøgningsfrist
26-03-2021
Kviknummer
LJA-81754004
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed