Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsministeriets Koncern HR søger en barselsvikar for vores HR-partner i Sikkerhedsstyrelsen i Esbjerg

Sikkerhedsstyrelsen

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
15-03-2019

Brænder du for HR, og vil du være en del af både Sikkerhedsstyrelsens og Erhvervsministeriets udvikling? Til et barselsvikariat søger vi en HR-partner, som skal hjælpe Sikkerhedsstyrelsens chefer og medarbejdere med at indfri styrelsens ambitiøse strategiske mål.

 

Hvad forventer vi af dig?

Du får en alsidig hverdag i højt tempo og i samarbejde med mange forskellige interessenter. Ingen opgave er for stor eller lille for dig. Du får et tæt samarbejde med kolleger og chefer i styrelsen om at sikre at de større opgaver og processer i HR-årshjulet kører, at styrelsen ansætter dygtige kandidater med de rette kompetencer, og at de daglige HR-opgaver bliver løst. Du bliver også en del af Erhvervsministeriets Koncern HR, hvor du henter den faglige HR-sparring.  

 

Vi ønsker os en kollega, der kan genkende sig selv i disse karaktertræk:

1.Du kan begå dig på alle niveauer i organisationen. Meget af dit arbejde kommer til at foregå på tværs af styrelsen og i samarbejde med chefer, direktion og medarbejdere. Du har en imødekommende og nysgerrig tilgang til dine kolleger og opgaver, og du har altid fokus på løsninger.

2.Du er mentalt fleksibel. Dine opgaver skifter hele tiden mellem det konkrete i driften og det strategiske udviklingsarbejde, og du klikker hurtigt ind på nye opgaver. Du agerer lige effektivt og professionelt, hvad enten du arbejder selvstændigt eller i samarbejde med kolleger.

3.Du er udforskende. Du ser muligheder i det ukendte, og du bringer dine evner i spil i forhold til dit eget fagområde og i udvikling af styrelsen. Din nysgerrighed og dit engagement hjælper dig til at være på forkant med dine opgaver, og du har et naturligt behov for hurtigt at opnå forretningskendskab og dermed optimale forudsætninger for at bidrage på højt niveau.

 

Derudover forestiller vi os, at du:

 

  • Har en relevant videregående uddannelse, gerne cand.jur., cand.merc. jur. eller lignende.

  • Måske har erfaring med HR-discipliner som f.eks. rekruttering, personaleadministration og personalejuridisk rådgivning gerne inden for det statslige område.

 

 

Hvad kommer du til at lave?

Her er eksempler på konkrete opgaver, du kommer til at løse:

 

 

  • Sparring med chefer. Du besvarer de daglige HR-spørgsmål og løser sammen med dine HR-kolleger konkrete problemer for de enkelte chefer, fx i forbindelse med personalepolitik, sygefravær eller individuelle personalerelaterede spørgsmål.

  • Tovholder på større opgaver. Du koordinerer og samler trådende i de store opgaver i HR, f.eks. ved de årlige lønforhandlinger, medarbejdertilfredsundersøgelse, lederevaluering og MUS. Du er også sekretær i samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget. 

  • Rekruttering og overblik. Du har overblikket over ansættelser, og deltager i rekrutteringer ved at udarbejde og rådgive om stillingsopslag, samt støtte rekrutteringspartneren i at deltage i ansættelsessamtaler og gennemføre personlighedstests. Som led i din onboarding bliver du certificeret i de analyser, vi bruger ved rekrutteringer. 

  • Drift af SIK Academy. Du vedligeholder og videreudvikler styrelsens interne uddannelsesprogram og sikrer samspillet mellem de øvrige onboarding aktiviteter. 

 

  • Udvikling og implementering. Du har tøjlerne i udvikling af lokale HR-tiltag, og når styrelsen skal implementere retningslinjer, politikker og koncerninitiativer. Du har et HR-fagligt bagland i Koncern-HR, som du sparrer med, og som bidrager til at løse opgaverne.

 

 

Du bliver en del af Erhvervsministeriets Koncern HR, som servicerer ministeriets departement og styrelser med alle former for HR-opgaver. Koncern HR er organiseret i 4 teams: administration, organisationsudvikling og rekruttering, HR-partner og HR-jura. Vi er ca. 45 medarbejdere i koncern HR og 11 i HR-partnerteamet. 

 

Koncern HR er placeret i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i Valby, men er organisatorisk knyttet op på departementets Koncerncenter. Du vil referere til Koncern HR-chefen og blive en del af HR-partnerteamet. Du ansættes med arbejdssted i Sikkerhedsstyrelsen i Esbjerg. Da HR-partnerne er spredt rundt på forskellige lokationer i dagligdagen, og da der også sidder kolleger i back office i Koncern HR, sætter vi pris på og vægter en dag om ugen, hvor vi samles i Koncern HR i Valby. Når vi ikke er samlet, gør vi en dyd ud af sparre med hinanden ved brug af elektroniske medier.

 

Ansættelse

Du ansættes i en midlertidig stilling med tiltrædelse hurtigst muligt og indtil 31. august 2020. Du ansættes som fuldmægtig efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet.

 

Ansøgning

Søg stillingen ved at sende ansøgning, CV og eksamensbevis via vores elektroniske ansøgningsmodul senest mandag d. 1. april kl. 12:00. Det forventes, at samtaler gennemføres i uge 14 og 15. Som led i 2. samtaler vil der blive gennemført personligheds- og logiktest. 

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Koncern HR Catharina Winterberg på tlf. 91 33 70 48 eller HR-partner Rikke Dragsbæk Jacobsen på 91 33 70 12.

 

Hvem er Sikkerhedsstyrelsen? 

Sikkerhedsstyrelsen hører under Erhvervsministeriet og har ansvaret for teknisk sikkerhed i Danmark. 

 

Vi arbejder hver dag for at gøre sikkerhed så ukompliceret som muligt. Derfor er vi transparente, tilgængelige og tager altid udgangspunkt i vores målgruppers virkelighed. Vi tænker i service før indskærpelse. Alt, hvad vi gør, har til formål at sikre, at Danmark skal været et attraktivt land at drive virksomhed i. Og et trygt land at være forbruger i. 

 

Læs mere om Sikkerhedsstyrelsen på www.sik.dk.

Del dette job

Kontakt
Sikkerhedsstyrelsen
Nørregade 63
6700 Esbjerg
Praktisk information
Oprettet
15-03-2019
Udløber
01-04-2019
Kviknummer
LJA-71601194
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sikkerhedsstyrelsen

Adresse
Nørregade 63
6700
Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-03-2019
Udløber
01-04-2019
Kviknummer
LJA-71601194
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
HR og personale
Beliggenhed