Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsministeriets departement søger student til Ledelsessekretariatet

Erhvervsministeriets Departement

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-11-2023

Ansøgningsfrist: 20-11-2023

Brænder du for digital kommunikation? Drømmer du om at arbejde tæt på centrale beslutningsprocesser? Og har du politisk tæft og er skarp til formidling? Så søg jobbet som student i Erhvervsministeriets Ledelsessekretariat.

Om jobbet

Erhvervsministeriet søger en student til Ledelsessekretariatets Strategi- og Kommunikationsenhed. Enheden er ansvarlig for en række kommunikationsopgaver som taler, debatindlæg, billeder, video og grafik til sociale medier og hjemmeside samt strategiske og koordinerende opgaver på tværs af ministeriet. Som student vil dine opgaver være alsidige og kunne fx være at bistå med:

  • at skrive opslag til Erhvervsministeriets sociale medier
  • opdateringer på Erhvervsministeriets hjemmeside
  • halvårsoversigt over centrale forløb og prioriteter
  • materiale til virksomhedsbesøg og stabs- og ordførermøder
  • PowerPoint-præsentationer for de faglige områder

 Jobbet vil give dig et godt kendskab til arbejdet i et departement tæt på minister og departementschef, og det vil være muligt at præge dine opgaver ud fra kvalifikationer.

Om dig

Du er i gang med en videregående uddannelse inden for fx samfundsvidenskab, digital kommunikation, journalistik mv. Du er flittig, målrettet og ikke bange for nye opgaver.

Vi forestiller os, at du:

  • Formulerer dig godt, både i skrift og tale
  • Har interesse for politik, kommunikation og digitale medier
  • Har teknisk snilde eller mod på at lære det
  • Kan lide at løbe opgaver i mål

 Om os

Ledelsessekretariatet har til opgave at servicere ministeren og departementschefen. Ud over Strategi- og Kommunikationsenheden består Ledelsessekretariatet af en presseenhed samt sekretariatsfunktioner for ministeren og departementschefen. Vi har travlt, men samtidig sjovt og en rigtig god omgangstone i teamet.

Om ansættelsen

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Din ugentlige arbejdstid bliver 15 og tiltrædelse er hurtigst muligt. Vi er fleksible i forhold til undervisning og eksamensperioder.

Er du interesseret?

Send din ansøgning via link på https://em.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger/ senest den 20. november 2023. Husk også at uploade dit CV, dine eksamenspapirer med stempel og underskrift samt andet relevant materiale.

Samtaler vil blive afholdt i uge 47 og tiltrædelsesdatoen er hurtigst muligt.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Rikke Steen Sørensen på 91 39 94 24 eller Benedikte Storgaard Clausen på 91 33 70 32.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvordan er det at arbejde i Erhvervsministeriets departement?

I departementet ønsker vi at skabe gode og konkurrencedygtige rammebetingelser, så dansk erhvervsliv også i fremtiden er i stand til at skabe solid vækst og velstand. Vi vil medvirke til at gøre det attraktivt at investere og udvikle virksomhed i Danmark. På en bred vifte af ressortområder - fra boligfinansiering og forbrugerforhold til life science og den teknologiske udvikling af erhvervslivet samt rammevilkår for finansielle virksomheder - er vi med fra de første diskussioner om nye initiativer og lovforslag til udviklingen og eksekveringen af dem.

Vi er 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere, men vores netværk og kontaktflade rækker langt uden for Slotsholmen. Vi arbejder tæt sammen med ministeriets syv styrelser og de selvstændige offentlige virksomheder, som vi har ansvar for. Og vi er i dialog med virksomheder, interesseorganisationer, EU og OECD. Vi værdsætter en arbejdsplads med en stejl læringskurve, og vi lægger vægt på faglig nysgerrighed, som skal gøre os i stand til at have blik for fremtidige forretningsmodelleret i lyset af den teknologiske og grønne omstilling og den geopolitiske udvikling 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsministeriets Departement

Adresse 1
Slotsholmsgade 10-12
1216 København
Danmark
Web
Adresse 2
Slotsholmsgade 10-12
1216 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-11-2023
Udløber
20-11-2023
Kviknummer
LJA-85081939
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsministeriets Departement

Adresse
Slotsholmsgade 10-12
1216
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-11-2023
Ansøgningsfrist
20-11-2023
Kviknummer
LJA-85081939
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed