Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsministeriets departement søger samfundsvidenskabelig eller jurastuderende til det erhvervsjuridiske område

Erhvervsministeriets Departement

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-04-2021

Ansøgningsfrist: 21-04-2021

 

Er du vild med jura? Og har du interesse for virksomheders rammevilkår og forbrugernes retstilling?

 

Så søg job i Erhvervsministeriets departement, Område 2, hvor vi arbejder med selskabsret, konkurrenceret, forbrugerpolitik, tech giganter, erhvervsøkonomiske byrder, CSR, etik, Coronarelaterede opgaver og meget mere.

 

Om jobbet

Dine arbejdsopgaver kan fx bestå i at bidrage til svar på borgerbreve, aktindsigt, udnævnelsessager og lovforberedende arbejde. Ligeså kan det være research-opgaver, der fx vil indgå i udarbejdelsen af politiske beslutningsoplæg, ny politikudvikling mv.

 

Arbejdsopgaverne er mange og alsidige. Du vil blive udfordret på dine faglige og processuelle evner og få et indblik i politiske processer mv.

 

Om dig

Vi lægger vægt på, at du har:

  • interesse i jura og offentlig forvaltning/politik

  • gode evner til at formulere dig mundligt og skriftligt

  • lyst til at lære

  • kan arbejde selvstændigt og er initiativrig

  • gode samarbejdsevner 

Om os

I Område 2 beskæftiger vi os med en bred vifte af opgaver til gavn for virksomheder og forbrugere. Vi udarbejder lovforslag og bidrager til politiske udspil med det formål at sikre de bedste rammevilkår og styrke samfundskontrakten mellem samfundet og virksomhederne.

 

Vi er et område med både nationale og internationale dagsordener.  Vi går op i, at virksomhederne har de bedste vilkår, er konkurrencedygtige og at administrative byrder nedbringes, særligt for små og mellemstore virksomheder.

 

Som student får du både lov at lære rigtig meget hos os, men du får også en erfaring med dig, som åbner mulighed for at søge fuldmægtig stillinger inden for det faglige område og i centraladministrationen generelt, når du bliver kandidat.

 

Om ansættelsen

Du vil blive ansat i henhold til overenskomst mellem HKstat og Finansministeriet. Stillingen er på 15-20 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder.

 

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Søren Riis Andersen på telefon 91 33 72 35 eller Nina Christine Andersen på telefon 91 33 72 24.                                                                                            

 

Send din ansøgning via link på https://em.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger/ senest den 21. april 2021 kl. 12:00. Husk også at uploade dit CV, dine eksamenspapirer og karakterer samt andet relevant materiale.

 

Samtaler vil blive afholdt i uge 16 og 17 og tiltrædelsesdatoen er hurtigst muligt, senest d. 1. juni 2021.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Hvordan er det at arbejde i Erhvervsministeriets departement?

I Erhvervsministeriet ønsker vi at skabe gode og konkurrencedygtige rammebetingelser, så dansk erhvervsliv også i fremtiden er i stand til at skabe solid vækst og velstand. Vi vil medvirke til at gøre det attraktivt at investere og udvikle virksomhed i Danmark.

 

På en bred vifte af ressortområder - fra boligfinansiering og forbrugerforhold til life science og digitalisering af erhvervslivet samt rammevilkår for finansielle virksomheder - er vi med fra de første diskussioner om nye initiativer og lovforslag til udviklingen og eksekveringen af dem. Aktuelt er der stort fokus på arbejdet med Covid-19, herunder hjælpepakker og genåbning af Danmark. 

 

Vi er 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere, men vores netværk og kontaktflade rækker langt uden for Slotsholmen. Vi arbejder tæt sammen med ministeriets syv styrelser og de selvstændige offentlige virksomheder, som vi har ansvar for. Og vi er i dialog med virksomheder, interesseorganisationer, EU og OECD. Vi værdsætter en arbejdsplads med en stejl læringskurve og vi lægger vægt på faglig nysgerrighed, som skal gøre os i stand til at have blik for fremtidige forretningsmodeller. Samtidig er det en central kernekompetence hos os at have en forståelse for de muligheder den digitale udvikling i og uden for ministeriet åbner for.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsministeriets Departement

Adresse 1
Slotsholmsgade 10-12
1216 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-04-2021
Udløber
21-04-2021
Kviknummer
LJA-81931707
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsministeriets Departement

Adresse
Slotsholmsgade 10-12
1216
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-04-2021
Ansøgningsfrist
21-04-2021
Kviknummer
LJA-81931707
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed