Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsministeriets departement søger fuldmægtig

Erhvervsministeriets Departement

København, Storkøbenhavn

Indrykket
02-03-2021

Så er du måske vores nye kollega i Erhvervsministeriets område for erhvervsregulering og internationale forhold.

 

Om jobbet

Vi søger en ny kollega, som vil være med til at skabe stærke og sunde rammevilkår for dansk erhvervsliv og forbrugere.

 

Du skal være indstillet på at arbejde med en bred palet af opgaver, ofte med korte frister og med inddragelse af vores mange interessenter. Du vil kunne komme til at løse opgaver inden for flere fagområder, bl.a.:

  • Virksomhedernes samfundsansvar

  • Corona-relaterede opgaver

  • Digital ansvarlighed og digitale platforme

  • Nævnenes Hus

 

Vi løser vores opgaver i tæt samarbejde med styrelser og andre ministerier, derfor lægger vi stor vægt på gode processer og gode relationer.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du har en kandidatgrad i statskundskab, jura, økonomi eller har en anden form for samfundsvidenskabelig uddannelse. Du må gerne være nyuddannet, eller måske have erfaring fra en politisk ledet organisation, et andet ministerium eller tilsvarende. Det er centralt, at du kan tage ansvar og drive dine sager, både internt og eksternt.

 

Du er:

  1. nysgerrig på politik og politiske processer

  2. leveringsdygtig, også når problemstillingen kræver en ekstra indsats.

  3. ansvarsbevidst og ikke bange for at tage initiativ til næste skridt for at løse dine opgaver

  4. samarbejdsbevidst, ambitiøs og har gode formidlingsevner.

  5. evt. erfaren med et par års arbejde i en politisk organisation eller har faglig viden om vores områder

 

Dine kompetencer vil komme til udtryk, når du fx leverer pressemateriale til ministeren, samarbejder med ministeriets styrelser eller i forbindelse med folketingsbehandlingen af lovforslag eller politiske initiativer.

 

Om os

Vi arbejder for at understøtte ansvarlige virksomheder og har stort fokus på virksomheder, der svindler. Vi gør det lettere at drive virksomhed i Danmark, fx gennem digitalisering, forenkling af regler og ved at sætte vores aftryk på politiske udspil og aftaler. Vores arbejde spænder bredt lige fra årsregnskabsloven, selskabsloven og konkurrenceudsættelse til platforme, e-handel og produktansvar.

 

Vi er en nøglespiller i regeringens erhvervspolitik og erhvervsregulering. Vi samarbejder meget med ministeriets syv styrelser og de andre ministerier. Vi ser os selv som brobyggere mellem forskellige fagligheder og politiske ønsker. I Erhvervsministeriets område for erhvervsregulering og internationale forhold er vi 40 medarbejdere organiseret i 4 teams, og du vil blive en del af et af de to nationale teams, som hver består af ca. 8-10 kolleger. Da opgaverne sjældent er afgrænset til enten konkurrenceforhold eller fjernelse af byrder, men ofte går på tværs af flere fagområder, vil du skulle arbejde sammen med kollegerne i hele området. Vores hverdag er præget af en uformel og rigtig god tone, hvor vi altid kan sparre med hinanden om stort og småt.

 

Om ansættelsen

Du vil blive ansat efter overenskomsten for akademikere i staten.

 

Er du interesseret?

Send din ansøgning via linket senest den 16. marts 2021 kl. 12:00. Husk også at uploade dit CV, dine eksamenspapirer med stempel og underskrift samt andet relevant materiale.

 

Samtaler forventes at blive afholdt i uge 11 og vi håber, du kan starte den 1. maj 2021 eller tidligere. Der vil blive brugt faglig case og logik-/personlighedsanalyse i forbindelse med samtalen.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til følgende:

 

Fg. kontorchef Signe Mäkelä-Salling på tlf. 91 33 94 42 eller kontorchef Sigrid Dahlerup på tlf. 91 39 94 33.

 

Du kan også læse en række medarbejdere fortælle om deres hverdag i departementet på vores hjemmeside

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hvordan er det at arbejde i Erhvervsministeriets departement?

Vi er i en unik position: Vi betjener ministeren i et af landets mest centrale ministerier og er samtidig helt tæt på erhvervslivet. Vi er med fra de første diskussioner om nye initiativer og lovforslag til udviklingen og eksekveringen af dem. Vi arbejder med en bred vifte af ressortområder fra boligfinansiering og forbrugerforhold til planlov og digitalisering af erhvervslivet og sætter derigennem et aftryk på virksomheder og de fleste danskeres liv.

 

Vi er 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere, men vores netværk og kontaktflade rækker langt uden for Slotsholmen. Vi arbejder tæt sammen med ministeriets syv styrelser og de selvstændige offentlige virksomheder, som vi har ansvar for, og vi er i dialog med virksomheder, interesseorganisationer, EU og OECD. Vi værdsætter en arbejdsplads med en stejl læringskurve og et stærkt samarbejde for at opnå Europas bedste vækstvilkår, så det er attraktivt at bo, arbejde og drive virksomhed i Danmark. Vi lægger vægt på faglig nysgerrighed, som skal gøre os i stand til at have blik for fremtidige forretningsmodeller. Samtidig er det en central kernekompetence hos os at have en forståelse for de muligheder den digitale udvikling i og uden for ministeriet åbner for.

 

Erhvervsministeriet arbejder for at skabe øget vækst og velfærd i Danmark ved at sikre, at borgere og virksomheder oplever gode vilkår og rammer for vækst. Erhvervsministeriet arbejder således med en lang række problemstillinger og initiativer inden for områder som erhvervs- og finansiel regulering, konkurrence- og forbrugerforhold, erhvervsfremme mv.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsministeriets Departement

Adresse 1
Slotsholmsgade 10-12
1216 København
Danmark
Adresse 2
Slotsholmsgade 10-12
1216 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-03-2021
Udløber
16-03-2021
Kviknummer
LJA-81778017
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsministeriets Departement

Adresse
Slotsholmsgade 10-12
1216
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-03-2021
Ansøgningsfrist
16-03-2021
Kviknummer
LJA-81778017
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed