Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ERFARNE UDBUDSKONSULENTER TIL STRATEGISK INDKØBSAFDELING

Forsvarets Materieltjeneste

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
11-11-2019

Kunne du tænke dig at arbejde med komplekse udbudsprojekter og forhandlinger for at styrke det danske forsvar gennem gode aftaler på både civilt og militært materiel og IT til vores soldater?

 

Om os

I Forsvarsforlig 2018-2023 er det besluttet at styrke Forsvaret gennem investeringer i nyt materiel. Det betyder, at vi har fået flere spændende opgaver, og derfor søger vi en række nye kolleger til Strategisk Indkøb.

 

Vores opgave er at sikre materiel og IT til både soldater og civilt ansatte i Forsvaret. Det er vores ansvar, at det sker på kommercielt optimale vilkår og inden for udbudsrettens rammer.

 

Vi rådgiver kommercielt indenfor alle typer anskaffelser i Forsvaret. Vi støtter vores militærfaglige kollegaer og andre specialister med dyb udbudsteknisk og kommerciel viden.

 

I de større og mere komplekse udbud har vi ansvaret for markedsundersøgelser. Derudover gennemfører vi udbud af rammeaftaler op til 150 mio. kr. på både dansk og engelsk.

 

Vi er cirka 45 udbudskonsulenter og category managers med god fordeling på køn, alder og uddannelse.

 

Du bliver en del af et meget kompetent team, som konstant arbejder på at blive bedre og har fokus på faglig udvikling af både de udbudstekniske og kommercielle perspektiver. Pia Ziegler, Sektionschef

 

Vi har en uformel omgangstone og engagerede kollegaer. Du får et stort, fagligt stærkt netværk og indgår i et velfungerende team med en god kultur, hvor vi hjælper og sparrer med hinanden.

 

Om stillingen

Vi tilbyder dig mulighed for at blive en del af en faglig stærk afdeling. I et samarbejde med de tekniske eksperter lægger du indkøbsstrategier og gennemfører udbudsforretninger for at understøtte det danske Forsvar.

 

Du får kollegaer, som giver både sparring og godt humør. Vi arbejder konstant på at udbygge vores kompetencer både via interne udviklingsprojekter og ekstern undervisning. Charlotte Glavind, Senior Sourcing Manager.

 

Dine primære opgaver bliver at:

  • Gennemføre markedsanalyser for at forstå markedet

  • Udarbejde indkøbs- og udbudsstrategier på baggrund af markedsanalysen

  • Gennemføre udbudsprojekter efter udbuds- og forsvarsdirektiverne,

  • Deltage i forhandlinger og rådgive om forhandlingens gennemførsel

  • Kommerciel, udbuds- og kontraktjuridisk rådgivning. 

Du indgår i projekter med både civile og militære kollegaer. Du gennemfører selvstændigt EU-udbud iht. reglerne i udbuds- og forsvarsdirektiverne, herunder udarbejder du udbudsmateriale, evalueringer og kontrakter.

 

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være akademisk, kontorfuldmægtig eller en hel anden - vigtigst er din erfaring med gennemførsel af udbud.

 

Du kan din udbudsret, har arbejdet med udbud gennem flere år og kan navigere indenfor gældende lovgivning for at sikre de bedst muligt aftaler for Forsvaret.

 

Udover din udbudstekniske viden, besidder du også et kommercielt tankesæt, som gør dig i stand til at sikre optimale aftaler for Forsvaret.

 

Du er diplomatisk af natur, men besidder også en personlig gennemslagskraft, som gør dig til en troværdig samarbejdspartner og forhandler. Derudover kan du navigere i en stor politisk styret organisation.

 

Du er god til at skabe relationer og have en bred kontaktflade både med interne og eksterne samarbejdspartnere, ligesom du med dit gode humør bidrager til et godt arbejdsmiljø.

 

Derudover passer du godt ind hos os, fordi du:

  • sætter det kommercielle tankesæt på højde med den udbudstekniske viden

  • kan lide omskifteligheden i at skulle løse dine opgaver selvstændigt, og samtidig have en bred kontaktflade ud i organisationen.

  • kan arbejde med juridiske kontraktparadigmer på dansk og engelsk 

Du har gode analytiske evner, er klar til at lære nyt og har fokus på at skabe resultater og afslutte opgaver.

 

Endeligt er det vigtigt at du taler og skriver flydende engelsk, da mange opgaver løses med internationale samarbejdspartnere.

 

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter gældende relevant overenskomst. Derudover vil der, afhængig af dine kvalifikationer, være mulighed for at forhandle et tillæg. Der er til stillingen knyttet en fuldt arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

 

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

 

KONTAKT OG ANSØGNING

Har du fået lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Sektionschef Pia Ziegler på 25 10 06 94.

 

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Anett Brund Kronborg på telefon 7281 9135.

 

Ansøgningsfristen er den 20. november 2019. Samtaler forventes afholdt løbende, så send din ansøgning med det samme.

 

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv.

 

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

 

 

ANSØGNINGSFORLØBET

 

ANSØGNING

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 

VURDERING AF DIN ANSØGNING

Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling inviteres relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 

SAMTALER

Vi inviterer normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cvet.

 

TILBAGEMELDING

Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarets Materieltjeneste

Adresse 1
Lautrupbjerg 1-5
2750 Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-11-2019
Udløber
20-11-2019
Kviknummer
LJA-77341412
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Handel, indkøb og transport, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarets Materieltjeneste

Adresse
Lautrupbjerg 1-5
2750
Ballerup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-11-2019
Ansøgningsfrist
20-11-2019
Kviknummer
LJA-77341412
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Handel, indkøb og transport, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed