Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfarne jurister til selskabs- og aktionærbeskatning

Skatteankestyrelsen

Klampenborg, Storkøbenhavn

Indrykket
27-03-2023

Vil du arbejde med spændende og principielle sager på et vigtigt område af stor samfundsmæssig betydning? Trives du med høj faglighed og kompleksitet i opgaverne, og vil du have mulighed for faglig udvikling og fleksibilitet i hverdagen? Så er det dig, vi søger.

 

Faglig fordybelse og indflydelse på skatteområdet

I Skatteankestyrelsens 6. kontor arbejder vi hovedsageligt med klager over Skattestyrelsens afgørelser og bindende svar fra Skatterådet på området for selskabs- og aktionærbeskatning. Vores sager spænder vidt og omhandler alt lige fra beskatning af selskaber og koncerner, herunder skattepligtsspørgsmål og omstrukturereringer og sambeskatningsforhold til fonde og foreninger, beskatning af gevinst og tab på aktier, udbyttebeskatning samt spørgsmål om indeholdelse af kildeskat.

 

Fælles for vores sager er, at de rejser interessante og principielle juridiske spørgsmål af afgørende betydning for virksomheder og borgere samt skatteforvaltningen. Vi er en klageinstans, som arbejder for retssikkerhed og det rigtige resultat, når vi fastlægger praksis på skatteområdet, og vi brænder for vores arbejde med juraen, når vi beskæftiger os med bl.a. lovfortolkning, formalitetsspørgsmål og forvaltningsret.

 

Du får som juridisk sagsbehandler et stort selvstændigt ansvar for dine egne sager, som du følger fra A-Z, og du vil bl.a. stå for at udarbejde forslag til afgørelse, afholde møder med klagere og rådgivere samt deltage i retsmøder i Landsskatteretten. Du vil via dit arbejde med sagerne få mulighed for faglig fordybelse samt være med til at præge praksis på skatteområdet.

 

Om dig

Du er jurist (cand.jur. eller cand.merc.jur.) eller du har en masteruddannelse inden for skatteretten, og du har nogle års erfaring med juridisk sagsbehandling inden for skatteområdet, som du har opnået fra dit arbejde i eksempelvis skatteforvaltningen og/eller advokat- eller revisionsbranchen, ved domstolene eller lignede. Relevant erfaring med kontorets fagområder er generelt er en fordel, men ikke et krav.

 

Du kan lide faglig fordybelse og at arbejde med juraen i det skriftlige arbejde. Du trives med at arbejde selvstændigt, men du vil også være en del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab, som du ønsker at bidrage til. Det er derudover vigtigt, at du:

  • evner at skabe og bevare overblik over omfattende og kompliceret materiale

  • sikrer den rette kvalitet til rette tid

  • kan kommunikere klart både i skrift og tale og arbejder driftsorienteret.

 

Om os

Du vil blive en del af Skatteankestyrelsens 6. kontor, der pt. tæller 23 medarbejdere med forskellig juridisk baggrund og anciennitet. Kontoret er inddelt i 5 teams, og du vil blive tilknyttet et af de teams, der arbejder med selskabs- og aktionærbeskatning.                    

 

Vi tilbyder i kontoret et stærkt fagligt miljø og socialt fællesskab, som vi dyrker og prioriterer. Hos os får du både ansvar, faglig udvikling og balance i dit arbejds- og privatliv. Vi tilbyder stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdsopgaverne og din dagligdag.

 

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis samt eventuelt andre relevante bilag via linket Søg stillingen senest den 11. april 2023. Tiltrædelse snarest muligt eller pr. 1. juni 2023.

 

Spørgsmål til stillingen og kontoret besvares meget gerne af kontorchef Anders Roed på telefon 3376 0982 eller souschef Rikke Harboe Dalhoff på telefon 3376 0874. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Helle Harding på telefon 3376 0250.

 

Vi forventer at afholde samtaler løbende. Der kan anvendes test i forbindelse med ansættelsesprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), og du bliver afhængigt af dine kvalifikationer ansat som enten fuldmægtig, special- eller chefkonsulent.

 

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Strandboulevarden 89, 2100 København Ø.

 

Stillings-ID

167220

 

Ansøgningsfrist

11-04-2023

 

Tips til din ansøgning

www.skatteankestyrelsen.dk/job/ansaettelsesprocessen

 

Tiltrædelsesdato

01-06-2023

 

Arbejdssted

København

 

Arbejdssted

Strandboulevarden 89, 2100 København Ø

 

Kontakt

Helle Harding Hoffmann Kristensen

Specialkonsulent

E-mail

33760909

 

Anders Roed

Kontorchef

E-mail

33760982

 

Hjemmeside

www.skatteankestyrelsen.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteankestyrelsen

Adresse 1
Strandboulevarden 89, 1. sal
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Strandboulevarden 89, 1. sal
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-03-2023
Udløber
11-04-2023
Kviknummer
LJA-84646254
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteankestyrelsen

Adresse
Strandboulevarden 89, 1. sal
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-03-2023
Ansøgningsfrist
11-04-2023
Kviknummer
LJA-84646254
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed