Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfarne jurister til Sekretariat i Forsvarsministeriets departement

Forsvarsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-05-2020

Forsvarsministeriet søger et antal erfarne jurister til nyoprettede stillinger i Juridisk Sekretariat i departementet. Vi tilbyder et udfordrende og spændende job, hvor du får mulighed for at arbejde med en bred vifte af juridiske opgaver. Samtidig får du gode muligheder for personlig og faglig udvikling og gode karrieremuligheder.

Om os

Forsvarsministeriet og dets styrelser løser nationale og internationale opgaver, som bidrager til fred og sikkerhed. Ministerområdets mange opgaver omfatter bl.a. deltagelse i internationale militære operationer, efterretningsarbejde og redningsberedskabet.

Juridisk Sekretariat i Forsvarsministeriets departement består af to kontorer, der varetager opgaver indenfor henholdsvis international ret og offentlig ret. I Juridisk Sekretariat har vi et stærkt fagligt miljø, hvor kvaliteten af arbejdet er i højsædet, men hvor vi også lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone.

Om stillingen

Vi tilbyder et udfordrende job med en spændende og alsidig hverdag, hvor ikke to dage er ens, og hvor du er tæt på den politiske beslutningsproces.

Du vil komme til at arbejde indenfor det offentligretlige område, og dine opgaver vil omfatte lovforberedende arbejde, ministerbetjening og større projekter. Der vil være gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og der er mange spændende karrieremuligheder i Juridisk Sekretariat og i departementets øvrige afdelinger og kontorer.

Om dig

Vi forestiller os, at du er en ambitiøs cand.jur. med et højt fagligt niveau, gerne med erfaring med lovforberedende arbejde. Du er interesseret i at få et selvstændigt ansvar, hvor du kan bruge dine juridiske og analytiske evner til at håndtere krævende faglige udfordringer.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har interesse for forvaltningsret og statsret.

  • Har blik for detaljen.

  • Er kvalitetsbevidst og arbejder selvstændigt, systematisk og grundigt.

  • Besidder særdeles gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner.

  • Er empatisk og bidrager til det gode arbejdsmiljø.

  • Kan skabe gode relationer på tværs af organisationer og faggrupper.

 

Ansættelsesvilkår

Du vil blive aflønnet efter den til enhver tid gældende akademikeroverenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten. Derudover vil der være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Afhængigt af dine kvalifikationer og din erfaring vil du blive ansat som specialkonsulent eller chefkonsulent.

Som ansat i Forsvarsministeriet skal du kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Stine Østergren på telefon 61 87 14 15 eller chefkonsulent Tina Kathrine Berg Larsen på telefon 41 96 42 98.

Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Anders Nygaard på telefon 3266 5698.

Ansøgningsfristen er den 10. juni 2020. Vi afholder samtaler løbende. Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2020 eller snarest derefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriet er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Du kan læse mere om Forsvarsministeriet på ministeriets hjemmeside: www.fmn.dk

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på www.fmn.dk


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 42
1060 København
Danmark
Adresse 2
Holmens Kanal 42
1060 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-05-2020
Udløber
10-06-2020
Kviknummer
LJA-80316165
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriet

Adresse
Holmens Kanal 42
1060
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-05-2020
Ansøgningsfrist
10-06-2020
Kviknummer
LJA-80316165
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed