Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren specialist til rådgivningsopgaver om forskning og innovation på EU-området

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-03-2023

Vil du gerne bringe dit indgående kendskab til det juridiske og finansielle område inden for EUs programmer i spil for at styrke dansk deltagelse i Horizon Europe? Kunne du tænke dig en dagligdag i et stærkt EU-fagligt arbejdsmiljø, hvor vi rådgiver, informerer og kommunikerer til danske interessenter om Horizon Europe samt er ansvarlige for politikudvikling og forhandling i relation til programmets implementering? Så er der nu en mulighed.

 

Vi skaber fundamentet for fremtiden

Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Uddannelses og Forskningsministeriet arbejder vi derfor for høj vækst og ny indsigt gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

 

EU-samarbejde om forskning og uddannelse

I kontoret EU Forskning og Innovation under Uddannelses- og Forskningsstyrelsen varetager vi en lang række opgaver og aktiviteter målrettet forsknings- og innovationsområdet i EU-regi. Vi bidrager til at sætte kursen for den europæiske politik på området og understøtter et internationalt udsyn i forskningssektoren og i det danske innovationssystem. I kontoret arbejder vi målrettet for høj dansk deltagelse i EUs forsknings- og innovationsprogrammer, og vi er samtidig nationalt kontaktpunkt for EU's rammeprogram for forskning og innovation Horizon Europe.

 

Som vores nye kollega skal du primært varetage rådgivningsopgaver omkring rammeprogrammet. Dette indebærer bl.a. information og rådgivning til danske forskere, andre rådgivere, virksomheder, viden- og erhvervsklynger, brancheorganisationer og myndigheder om de muligheder, der ligger i Horizon Europe, herunder afholdelse af informationsmøder, kurser, m.v. samt bidrag til kontorets kommunikationsarbejde.

 

Vi forventer, at opgaverne tilknyttet stillingen primært vil være målrettet den tværgående juridiske og finansielle rådgivning (Legal & Finance) samt Horizon Europe-programmet Marie Curie Actions, der støtter international forskeruddannelse, forskermobilitet og karriereudvikling. Du vil også afhængig af profil blive tilknyttet andre opgaver i kontoret.

 

Du får en bred kontaktflade udadtil, både nationalt og i EU, ligesom du indgår i et tæt samarbejde med kolleger i hele styrelsen og andre dele af Uddannelses- og Forskningsministeriet.

 

Er du vores nye kollega?

Vi forestiller os, at du har:

  • en relevant akademisk baggrund eksempelvis fra en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse.

  • har erfaring med EU-området og et indgående kendskab til det juridiske og finansielle område inden for EUs programmer.

 

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • har en god politisk og strategisk forståelse, både i en national og international sammenhæng

  • har erfaring med statistik og databehandling samt udarbejdelse af analyser

  • er udadvendt, engageret og opsøgende af natur

  • har sans for og lyst til formidling såvel skriftligt som mundtligt og til at holde oplæg på dansk og engelsk 

  • har sans for detaljer og sproglig præcision 

  • er selvstændig, løsningsorienteret og god til at få afsluttet sager inden for tidsfristen 

  • er god til at samarbejde, både internt og eksternt, og finder det naturligt at være en holdspiller.

 

En ambitiøs og social arbejdsplads

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener, at en god kultur, med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin og rig mulighed for at deltage i sociale arrangementer på tværs af koncernen. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet med mulighed for hjemmearbejde to dage om ugen, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Stillingen forventes besat på specialkonsulentniveau. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Tine Brüchmann Fønss på telefon 72 31 78 28.

 

Søg stillingen

Klik på søg stillingen eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning, CV og kopi af eksamensbevis senest mandag den 10. april 2023.

 

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes forventeligt i uge 15 og anden samtalerunde i uge 16. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

 

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Lige adgang.

 

Præsentationsvideo af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

 

Ansøgningsfrist:

10-04-2023

 

Arbejdssted:

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, Haraldsgade 53, 2100 København Ø

 

Hjemmeside:

www.ufm.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Adresse 1
Haraldsgade 53
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Haraldsgade 53
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-03-2023
Udløber
10-04-2023
Kviknummer
LJA-84637174
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Adresse
Haraldsgade 53
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-03-2023
Ansøgningsfrist
10-04-2023
Kviknummer
LJA-84637174
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed