Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren regnskabschef til Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-05-2020

Så er du måske den regnskabschef, vi søger til den centrale økonomienhed i Teknik- og Miljøforvaltningen, Stab Regnskab og Økonomistyring. Du vil være med til at understøtte, at forvaltningen lykkes med sin vision om København som en attraktiv by med liv, kant og ansvar. Professionel forvaltning står højt på dagsordenen, og vi ønsker en organisation præget af nærvær, bevægelse, fokus og handlekraft.

 

Stab udgør rygraden i forvaltningens økonomistyring, og du bidrager som regnskabschef aktivt til et effektivt tværgående samarbejde med de øvrige tre økonomienheder i Stab, forvaltningens faglige afdelinger, Koncernservice, Økonomiforvaltningen og Teknik- og Miljøudvalget. Du indgår også i et tæt samarbejde med Stabs øvrige ledergruppe, og du refererer til vicedirektøren for Stab.

 

Teknik- og Miljøforvaltningen har for nyligt samlet alle økonomienheder i Stab, og der forestår et arbejde med at sikre den nye organisering af økonomifunktionen, så samarbejdet mellem enhederne er klart og velfungerende, og de faglige afdelinger i forvaltningen understøttes kompetent og gennemskueligt.

 

Strategisk og kompetent styring af forvaltningens økonomi

Stab Regnskab og Økonomistyring beskæftiger 14 kompetente og dedikerede medarbejdere, som arbejder med forretningsunderstøttelse, herunder driftsregnskab, revision, takster, indkøb, økonomiske systemer, forretningsgange og ledelsestilsyn.

 

Derudover har enheden det overordnede ansvar for forvaltningens store økonomistyringsprojekt, som over de næste år skal omlægge styringen til at være mere aktivitetsbaseret. Som en del af dette projekt indgår implementeringen af øget tids- og aktivitetsregistrering i forvaltningen.

 

Du vil have ansvaret for

 • Driftsregnskab og den regnskabstekniske understøttelse af forvaltningen

 • Økonomisystemets anvendelse i forvaltningen, hvor der er en forestående evaluering af systemet på tværs af kommunens forvaltninger

 • Tids- og aktivitetsregistreringsprojekt på tværs af forvaltningen

 • Samarbejde med den interne og eksterne revision

 • Retningslinjer og procedurer på takstområdet, herunder kvalitetssikring og koordinering af forvaltningens takstberegninger

 • Udviklingen og den overordnede drift af indkøbsområdet i Teknik- og Milføforvaltningen i samspil med kommunens øvrige forvaltninger

 • Samarbejde med Koncernservice

 • Kontoplan og stamdata

 • Balancekonti

 • Implementering af fælles obligatoriske forretningsgange og etablering af betryggende kontroller i forvaltningens økonomiprocesser

 • Forvaltningens risikostyring og implementering af risikobaseret ledelsestilsyn

 • Forvaltningens økonomistyringsprojekt

 

Du driver økonomiområdet sammen med chefen for Budget og Anlæg, som har ansvar for budget, budgetopfølgning samt anlægsøkonomien (både budget og regnskab), og de to chefer for partnerøkonomienhederne, som har ansvaret for den daglige understøttelse i forhold til controlling, budgetnotater mm.

 

Stærk lederprofil med erfaring med forretningsunderstøttelse

Du har ledererfaring fra en større politisk ledet organisation, og dine resultater kan dokumenteres inden for såvel udvikling som drift af økonomiområdet gerne i kommunalt regi.

 

Som chef er du en dygtig og nærværende personaleleder, der inspirerer, motiverer og udvikler medarbejderne i opgaveløsningen. Du er analytisk begavet, drives af at skabe resultater og kan navigere i en kompleks organisation.

 

Du trives på forskellige arenaer, hvor du med naturlig gennemslagskraft opleves som en stærk og troværdig kommunikator. Du formidler enkelt og levende, så dine kolleger og samarbejdspartnere forstår retningen og eget bidrag til at nå de fælles mål.

 

Du indgår naturligt i ledelsesmæssige sammenhænge, hvor fælles prioritering og samarbejde på tværs af fagområderne i Stab er en del af hverdagen. Din ledelsesstil er kendetegnet ved helhedstænkning, åbenhed og involvering.

 

Om Stab

Stab er forvaltningens centrale administration med ansvar for at understøtte og levere til kerneopgaven i de fire faglige afdelinger i forvaltningen samt sikre, at vi leverer korrekte og kvalificerede input til både direktion, det politiske niveau og Økonomiforvaltningen. Stab består af otte faglige enheder: Digitalisering, Kommunikation, Jura, Organisation og Ledelse, Budget og Anlæg, to økonomipartnere og Regnskab og Økonomistyring. Stab har ca. 150 medarbejdere.

 

Vi tilbyder

Du får et spændende og udfordrende lederjob i en stor og dynamisk organisation med mange visioner for driften og udviklingen af København. Jobbet vil give dig mange interne og eksterne kontaktflader. Du bliver en del af et godt kollegialt miljø, hvor du også har mulighed for at udvikle dig som leder. Stab holder til i Njalsgade på Islands Brygge.

 

Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til gældende overenskomst og efter cheflønaftalen for Københavns Kommune. Tiltrædelse 1. august 2020.

 

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret vicedirektør for Stab Thomas Højlt på 2014 9080 eller budgetchef Terese Pelle Clemmensen på 2165 4790.

 

Vedlæg venligst CV og relevante beviser.

 

Søg via nedenstående link senest onsdag den 10. juni 2020

 

Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 25 over Teams og 2. samtaler i uge 26 ved fysisk fremmøde. Der vil være et fagligt interview mellem de to samtaler.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse 1
Njalsgade 13
2300 København S
Danmark
Web
Adresse 2
Njalsgade 13
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-05-2020
Udløber
10-06-2020
Kviknummer
LJA-80316353
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse
Njalsgade 13
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-05-2020
Ansøgningsfrist
10-06-2020
Kviknummer
LJA-80316353
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed