Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren projektleder til porteføljestyring

Skattestyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-11-2019

Har du solid erfaring med projekt- og programstyring, og motiveres du af at skabe struktur og se effekter? Vil du gerne arbejde med styring, evaluering og måling af kommunikation? Så har vi måske jobbet til dig. 

Vær med til at øge effekten af Skattestyrelsens kommunikation
Du kommer til at arbejde i en udfordrende stilling med ansvar for styring af projektporteføljen på kommunikationsområdet, hvor du kommer til at drive og videreudvikle processen og optimere vores projektstyring. Du skal samtidig være med til at fastholde kontorets fokus på evaluering og effektmåling. Det betyder, at du får en central rolle i forhold til at understøtte, koordinere og kvalitetssikre kontorets mange leverancer. Herunder skal du være med til at sikre, at evaluering tænkes ind i alle projekter, så der sker målformulering, dataindsamling, kvalificering og anvendelsen af data, da vi gerne vil følge effekten af vores kommunikationstiltag tæt.

Dine opgaver bliver blandt andet at: 

 • sikre kommunikationsstrategisk forankring af projektporteføljen
 • organisere og styre porteføljen af kommunikationsprojekter og -aktiviteter
 • udarbejde ledelsesinformation om effekten af kontorets aktiviteter
 • udvikle og systematisere kontorets processer og metoder for projektstyring og evaluering
 • medvirke til at gennemføre evalueringer og effektmålinger af strategiske tiltag og indsatser

Initiativrig og nytænkende projektleder
Vi forventer, at du er meget struktureret og selvkørende, og at du har et højt tempo i din opgaveløsning. Du har overblik og motiveres af at se resultater og effekter, ligesom du drives af at gentænke processer og skabe meningsgivende og effektfuld forandring. Det er en fordel, hvis du kender procedurer og sagsgangene i en offentlig myndighed og er god til at bruge forskellige administrative systemer. Det er også en fordel, hvis du har erfaring med programstyring og dataanalyse. Gerne fra fx et konsulenthus, en styrelse eller et departement.

Derudover ser vi gerne, at du: 

 • har en relevant videregående uddannelse eller tilsvarende med grundigt kendskab til porteføljestyring og gerne programstyring
 • er en dygtig formidler og en erfaren facilitator af processer
 • har viden og praktisk erfaring med kvalitative og kvantitative metoder og dataanalyse
 • har erfaring med evalueringsmetoder, forandringsprocesser og måling af effekt
 • er god til at samarbejde og skabe relationer
 • trives med at have mange bolde i luften, og at det kendetegner dig, at du er en afslutter
 • er robust og befinder dig godt med en arbejdsdag, hvor opgaverne hurtigt kan skifte, og hvor deadlines ofte er meget korte
 • er kendetegnet ved, at du bider dig fast og er god til at følge op.

Dit nye arbejdssted 
Du vil blive ansat vores nyetablerede kontor Kampagner & Projekter, hvor du får cirka 14 engagerede og kompetente kolleger. Kontoret har ansvar for kommunikationsprojekter, kampagner og tværgående vejledningstiltag i Skattestyrelsen, der bidrager til højere regelefterlevelse hos borgere og virksomheder og medvirker til at sikre sammenhængende, ensartet og professionel kommunikation, der gør det lettere at indberette og betale den rigtige skat til tiden.

Ansøgning og kontakt 
Send senest den 1. december 2019 din ansøgning, cv og dokumentation for uddannelse via linket Søg stillingen. Der indkaldes til samtaler løbende. Vi forventer at holde 1. og 2. samtaler i uge 49.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Louise Wernberg på telefon 72 38 84 46.

For ansøgere der går videre i processen forventer vi, at benytte en faglig case samt evt. personprofilanalyse og logisk test som led i rekrutteringsprocessen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Tiltrædelse 1. januar 2020 eller snarest herefter.

Dit arbejdssted bliver indtil videre i Copenhagen Towers, Hannemanns Allé 25, 2300 København S.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Del dette job

Kontakt

Skattestyrelsen

Adresse 1
Hannemanns Allé 25
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Sluseholmen 8B
2450 København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-11-2019
Udløber
01-12-2019
Kviknummer
LJA-77501907
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skattestyrelsen

Adresse
Sluseholmen 8B
2450
København SV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-11-2019
Ansøgningsfrist
01-12-2019
Kviknummer
LJA-77501907
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kommunikation og medier, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed