Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren projektleder til Copenhagen Legacy Lab

Wonderful Copenhagen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-09-2019

Vil du have en exceptionel bred kontaktflade, der inkluderer forskningsmiljøer, danske kongresdestinationer, virksomheder og offentlige organisationer? Kan du projektlede, facilitere og engagere interessenter? Så er du måske Wonderful Copenhagens nye lead på Copenhagen Legacy Lab.

 

Hvert år er København og Danmark vært for +100.000 forskere, specialister og erhvervsfolk. De kommer for at dele viden i forbindelse med internationale videnskongresser. I Wonderful Copenhagen arbejder vi med at tiltrække internationale kongresser og opfatter de besøgende videnskongresser som midlertidige klynger, der samler verdens talenter, viden, virksomheder og trends. Copenhagen Legacy Lab skal sikre, at vi som samfund både nationalt og international - får mest mulig gavn af disse midlertidige klynger.

 

Om stillingen:

Som projektleder i Copenhagen Legacy Lab skal du stå i spidsen for to indsatser. Du skal opbygge Copenhagen Legacy Lab og, i samarbejde med MeetDenmark og de andre danske kongresdestinationer, opbygge viden og processer samt blive ekspert i, hvordan vi får det optimale ud af de besøgende videnskongresser. Du skal også understøtte og initiere konkrete aktiviteter, der sikrer, at lokale forskere, virksomheder og borgere får ny inspiration, nye netværk, tiltrækker talenter og meget mere.

 

Stillingen i Copenhagen Legacy Lab er foreløbig 2-årig og finansieres i et samarbejde mellem MeetDenmark og Wonderful Copenhagen.

 

Vi forventer, at du:

 • Har et stort drive og kan engagere interessenter fra forskellige sektorer

 • Har erfaring med projektledelse og facilitering af workshops, der involverer større stakeholdergrupper

 • Kan forstå komplicerede dagsordener og interessentlandskaber og omsætte det til konkrete aktiviteter til gavn for hovedstaden og Danmark

 • Er holdspiller, som kan arbejde tæt sammen med de øvrige danske kongresdestinationer i regi af MeetDenmark og med resten af Wonderful Copenhagen, internationale foreninger og bred vifte af organisationer

 • Er en skarp analytiker

 • Kan arbejde internationalt, men brænder for Danmark og København

 • Er flydende på engelsk i skrift og tale

 

Du skal have en ambition om at gøre en forskel i det internationale samfund og håndtere både daglige opgaver og de langsigtede indsatser i samarbejde med ledelse, kolleger og eksterne interessenter på tværs af mange fagligheder.

 

Det er en fordel, hvis du:

 • Har du viden og erfaring med kongresser
 • Har et stort netværk blandt offentlige myndigheder, organisationer, virksomheder og universiteter

 

Vi tilbyder:

 • En fuldtidsstilling i kongresafdelingen
 • Et ambitiøst team i et uformelt miljø
 • Plads til fleksibilitet og gode grin

 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Thomas Trøst Hansen på 25325172, tth@woco.dk. Ansøgning og CV indsendes via Søg-jobbet-funktionen snarest muligt og senest den 2. oktober. Vi forventer at afholde samtaler i uge 41-43. Vi modtager ikke ansøgninger sendt som brev eller mail. Vi modtager ikke ansøgninger efter fristen.

 

 

Wonderful Copenhagen er en selvstændig erhvervsdrivende fond og Region Hovedstadens officielle event, kongres- og turismeorganisation. Vi fungerer som den central samarbejds- og netværksorganisation for turismens parter i hovedstadsregionen. Vi beskæftiger cirka 80 medarbejdere inden for 4 fokuserede forretningsområder: Kommunikation og markedsføring, kongresser, begivenheder, krydstogt samt udvikling, viden og innovation.

 

Del dette job

Kontakt

Wonderful Copenhagen

Adresse 1
Nørregade 7B
1165 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-09-2019
Udløber
02-10-2019
Kviknummer
LJA-75534272
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Projektledelse og styring
Ansøg nu
Lignende job

HK i Norge, Region Agder og Rogaland

Kulturdepartementet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Wonderful Copenhagen

Adresse
Nørregade 7B
1165
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-09-2019
Ansøgningsfrist
02-10-2019
Kviknummer
LJA-75534272
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Projektledelse og styring
Beliggenhed