Gem annonce

Skarpe og detaljeorienterede studentermedhjælpere til Område for Bedre Regulering i Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-10-2021

Er du i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse og interesseret i at gøre det enklere at drive ærlig og sund virksomhed i Danmark? Så er du måske en af vores nye studentermedhjælpere i Erhvervsstyrelsens Område for Bedre Regulering.

 

Om arbejdet i Område for Bedre Regulering

 

I Område for Bedre Regulering arbejder vi for at skabe gode vilkår for dansk erhvervsliv. Det gør vi ved at forebygge unødvendige byrder for virksomhederne i ny erhvervsregulering og sikre, at konsekvenserne ved ny erhvervsregulering bliver belyst bedst muligt.

 

Vi arbejder også for, at reguleringen understøtter virksomhedernes anvendelse af nye teknologier og forretningsmodeller, samt at EU-regulering implementeres mest hensigtsmæssigt i dansk lovgivning. I tæt samarbejde med myndigheder og erhvervsliv fjerner vi unødvendigt bureaukrati i eksisterende regulering.

 

Derudover gennemfører vi konkrete projekter, som har til formål at forbedre digitale selvbetjeningsløsninger. Vi er også sekretariat for Erhvervslivets EU- og Regelforum, der peger på områder, hvor virksomheder oplever de største byrder og kommer med forslag til forenklinger.

 

Det er en central opgave i Område for Bedre Regulering at vurdere de administrative konsekvenser for erhvervslivet ved forslag til nye love, bekendtgørelser og EU-regulering samt at kvantificere reguleringens konsekvenser, når de er væsentlige.

 

Vi screener også ministeriernes vurderinger af reguleringens relevans for principperne om agil regulering og om EU-implementering. I kontoret modtager vi således al ny erhvervsrettet regulering i høring, og vi hjælper andre ministerier med at udarbejde gode erhvervsøkonomiske konsekvensvurderinger.

 

Studenter med interesse for erhvervspolitik

 

Vi søger to nye studentermedhjælpere. Som studentermedhjælper i kontoret bliver din primære opgave at bistå i screening af ny lovgivning og udarbejdelse af høringssvar om ny regulerings administrative konsekvenser for erhvervslivet. Herunder at vejlede ministerier i deres anvendelse af principperne for agil erhvervsrettet regulering og overholdelse af principperne for EU-implementering.

 

Som studentermedhjælper hos os får du:

  • mulighed for at arbejde med regulering på forskellige ressortområder

  • mulighed for at indgå i tæt samarbejde med kontorets fuldmægtige

  • mulighed for at blive inddraget i kontorets øvrige arbejde

Vi lægger vægt på, at du:

  • er i gang med en videregående samfundsvidenskabelig uddannelse

  • kan bidrage med nye ideer til enklere løsninger for erhvervslivet

  • kan gå analytisk til værks og er hurtig til at finde ind til kernen i komplekse problemstillinger

  • er grundig og systematisk i dit arbejde

  • er i stand til at arbejde sammen med andre

  • har gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner

  • har praktisk erfaring fra andre studiejobs eller praktikophold

Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du har indsigt i forvaltning og/eller i virksomhedernes administration.

 

Om os

 

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 1000 medarbejdere, som arbejder på fem forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk

 

Om ansættelsen

 

Ansættelse sker efter overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet. Din ugentlige arbejdstid bliver 15-20 timer, og vi ønsker, at ansættelsen påbegyndes start december eller hurtigst muligt. Vi er fleksible i forhold til undervisning og eksamensperioder din uddannelse er trods alt det vigtigste.

 

Hvis du vil høre mere om stillingen eller om vores arbejde, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Aslak A. S. Nalepa på 35 29 14 20 eller fuldmægtig Alexander Ekstrand på 35 29 18 37. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på 91 33 71 39.

 

Interesseret?

 

Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at klikke på Søg stilling nederst i annoncen, eller søg via vores hjemmeside på http://www.erhvervsstyrelsen.dk/jobs. Din ansøgning med CV og dokumentation for studieaktivitet skal være modtaget senest søndag den 7. november 2021.

 

Vi planlægger at holde samtaler i uge 45.

 

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

 

 

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge.

 

Vision:

Vi skaber de bedste rammer for ansvarlige virksomheder

 

Mission:

I partnerskab med andre gør vi det enkelt og attraktivt at drive ansvarlig virksomhed og skabe udvikling i hele Danmark

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-10-2021
Udløber
07-11-2021
Kviknummer
LJA-82800911
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-10-2021
Ansøgningsfrist
07-11-2021
Kviknummer
LJA-82800911
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce