Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren personalejurister til Udlændinge- og Integrationsministeriets Koncern HR

Udlændinge- og Integrationsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
02-03-2021

Er du ambitiøs og trives med kombinationen af at rådgive chefer og medarbejdere i forretningen om HR-juridiske spørgsmål, og samtidig yde faglig høj og grundig sagsbehandling i HR-maskinrummet? Så er det dig, vi søger.

Lidt om alt det vi tilbyder

I Udlændinge- og Integrationsministeriets Koncern HR varetager vi personalejuridisk rådgivning og rekruttering af medarbejdere til hele ministeriet. Derudover tager vi hånd om løn- og personaleadministration samt udvikling af organisationen, ledere og medarbejdere. Vi har også kommunikationsopgaver fx i forbindelse med intranet, web, sociale medier samt designlinje.

Vi er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. Vi søger to kollegaer til HR Jura, der har juridisk tyngde på HR-området, og som forstår at omsætte sin viden til kvalificeret og serviceorienteret rådgivning af forretningen.

Opgaverne vil primært koncentrere sig om de tungere personalejuridiske områder som fx vanskelige personalesager, rådgivning inden for ferie- og arbejdstidsregler, aktindsigt, orlovssager, tilbagebetalingssager mv. Du skal også være indstillet på at deltage i rekrutteringer og varetage barselssager ved behov. Derudover kommer du også til at bidrage til intern vejledning i Koncern HR om GDPR.

Du vil få engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden og arbejdsglæde er noget, vi deler. Du kan forvente en dynamisk hverdag, hvor du har mange bolde i luften, og hvor arbejdet understøttes af fælles, fastlagte rammer.

Vores forventninger til dig

Du har erfaring med det personalejuridiske område, og du sikrer fremdrift i dine opgaver. Du er fagligt engageret og har sans for detaljen.

Du er fagligt stærk og har erfaring med at understøtte alvorlige samtaler og vanskelige sager samt godt kendskab til personalejuridiske regler, offentlighedsloven, overenskomster og den nye ferielov.

Du ønsker at gøre en forskel for ledelsen og koncernens medarbejdere ved at yde den bedst mulige faglige rådgivning og service. Dine stærke HR-kompetencer kan matche vores høje faglige niveau inden for personalejura- og administration.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. cand.jur. el.lign. Du bliver en del af et miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • har en positiv og proaktiv tilgang til opgaverne

  • arbejder struktureret med sans for detaljen

  • samarbejder og tager ansvar for dine opgaver

  • trives med at løse opgaver i et miljø med til tider korte frister.

 

De konkrete arbejdsopgaver fastlægges ud fra dine kompetencer og efter kontorets behov i forhold til opgavevaretagelse.

Yderligere information

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. For ansøger med de rette kvalifikationer kan der eventuelt blive tale om ansættelse som konsulent. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen.  Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Koncern HR servicerer primært arbejdspladser i København, Birkerød, Valby og Næstved, og også arbejdspladser i Odense, Aalborg, Aarhus og Aabenraa.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte Koncern HR chef (konst.) Rie Reinholck på telefonnummer 61 98 35 28 eller på e-mail rirj@uim.dk.

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest mandag den 15. marts 2021, kl. 10.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 11. Der vil være en faglig test forud for samtalen.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse 1
Slotsholmsgade 10
1216 København K
Danmark
Adresse 2
Slotsholmsgade 10
1216 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-03-2021
Udløber
15-03-2021
Kviknummer
LJA-81777367
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse
Slotsholmsgade 10
1216
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-03-2021
Ansøgningsfrist
15-03-2021
Kviknummer
LJA-81777367
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed