|   
Gem annonce

Erfaren personalejuridisk konsulent

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
11-09-2020

Frederiksberg Kommunes centrale HR-afdeling søger en personalejuridisk konsulent med tiltrædelse den 1. december 2020. Du vil både få en alsidig hverdag med vekslende personalejuridiske opgaver og mulighed for at gå i dybden med mere komplekse sager.

Du vil blive en del af en personalekonsulentgruppe med fem dygtige personale(juridiske) konsulenter og med HR-chefen som nærmeste leder. HR er en velfungerende afdeling, tæt på topledelsen, og med 29 engagerede medarbejdere og ledere, hvis faglighed spænder vidt inden for HR. Du vil kunne se frem til at indgå i et arbejdsmiljø, hvor der er mulighed og tradition for sparring. Helt aktuelt er der som et led i en omorganisering fokus på at udvikle samarbejdet med personale- og lønkonsulentgrupperne.

Din primære opgave vil være at bistå ledere i kommunen med håndteringen af mere komplekse personalejuridiske sager. Der vil være større skriftlige opgaver, der typisk er rettet mod vores topledelse, men også juridiske fortolkningsopgaver af aftaler og overenskomster, hvor du har hele organisationen som målgruppe. Du skal derfor

udover at være faglig skarp og velfunderet være en god formidler både mundtligt og skriftligt.

Du vil få tilknyttet afdelinger/institutioner samt specialområder, hvor du er lederens éntydige indgang i personalejuridiske spørgsmål. Der vil også være undervisningsopgaver på interne kurser, hvor du i samarbejde med andre formidler aktuelle personalejuridiske udfordringer og løsninger.

Du skal være en rummelig person, der kan lide en høj grad af interaktion med andre, og som er lydhør og serviceminded i relationen til andre såvel indadtil som udadtil i organisationen. Dette skal balanceres af en god portion gennemslagskraft og evne til at nå frem til resultater eksempelvis i forhandlingssituationer og i sager, hvor der skal stås fast.

Du skal kunne arbejde selvstændigt med opgaver og selv være opsøgende i forhold til at gribe og forfølge relevante personalejuridiske problemstillinger, ligesom du skal kunne samarbejde i teamet og byde ind i forhold til det fælles.

Vi forventer, at du har en personalejuridisk uddannelse, og har minimum fem års erfaring med rådgivning inden for det personalejuridiske område. Du kan f.eks. være uddannet cand.jur. eller have en solid praksiserfaring fra det personalejuridiske område.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til relevant overenskomst og kvalifikationer.

For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte HR-chef Birgitte Rømer på tlf. 2898 2210. En uddybende jobprofil kan du se her.

Ansøgningsfrist er mandag den 19. oktober 2020 kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt den 22. oktober 2020. For kandidater, der går videre til 2. runde, afholdes samtaler i uge 44. Der anvendes test i forbindelse med 2. samtale.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frederiksberg Kommune

Adresse 1
Rådhuset,
Adresse 1
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-09-2020
Udløber
19-10-2020
Kviknummer
LJA-81071376
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Kommune

Adresse
Rådhuset,
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-09-2020
Ansøgningsfrist
19-10-2020
Kviknummer
LJA-81071376
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce
   |