Gem annonce

Erfaren organisationskonsulent til forhandling og strategisk HR i landets største socialforvaltning

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-02-2024

Har du stor erfaring med forhandling af forhåndsaftaler, og er du fagligt stærk i arbejdstidsreglerne på døgnområdet? Har du et strategisk blik for, hvordan aftaler og politikker understøtter organisationens strategiske retning? Og er du en stærk formidler og en naturlig sparringspartner for den øverste ledelse i forvaltningen? Så er du måske vores nye kollega i Kontoret for Organisationsudvikling.

I Socialforvaltningen arbejder vi på at skabe de bedst mulige tilbud og indsatser for borgere med særlige behov i København. I de centrale enheder, som Kontoret for Organisationsudvikling er en del af, understøtter vi borgercentrene, så de kan tilbyde den bedste service og ydelse til borgerne og deres pårørende. Vi dækker en bred vifte af HR- og organisationsudviklingsopgaver og bistår borgmesteren, det politiske udvalg og direktionen i arbejdet med at sætte rammen for den strategiske udvikling af organisationen.

Om stillingen

I Kontoret for Organisationsudvikling arbejder vi i øjeblikket med tre store strategiske dagsordener, som vil skabe store forandringer i organisationen de kommende år:

 • Vi driver Socialforvaltningens strategiske indsats indenfor fastholdelse og rekruttering og udvikler og iværksætter derfor løbende nye initiativer, der skal øge rekrutteringsmulighederne og styrke fastholdelsen af velfærdspersonalet og lederne i Socialforvaltningen.
 • Vi understøtter forvaltningens ambition om at gøre det lettere at lave godt socialt arbejde, bl.a. ved at lederne skal løse færre administrative opgaver, så der frigives tid til faglig ledelse og personaleledelse.
 • Endvidere gennemføres der p.t. en stor intern analyse i Socialforvaltningen, som skal bidrage til at skabe effektivisering og råderum i budgettet, bl.a. med henblik på at imødekomme et stigende antal borgere med behov for hjælp. Kontoret for Organisationsudvikling bidrager med analyser af, hvordan forvaltningen bedst muligt tilrettelægger sin organisation og anvender de personaleressourcer, der er til rådighed og vil ligeledes skulle bistå ved implementering af nye løsninger.

Som vores nye kollega vil din hverdag blive præget af en række forskelligartede indsatser indenfor de tre store strategiske dagsordener, og du vil aktivt skulle bidrage med din viden inden for forhandlings- og aftaleområdet.

Din primære opgave vil være at udvikle, forandre og forankre rammerne for løn- og arbejdstid i Socialforvaltningen. Du skal bl.a.

 • forhandle forhåndsaftaler, procedureaftaler og øvrige aftaler i forbindelse med implementeringen af resultaterne fra OK24, politiske aftalte puljer til understøttelse af rekruttering og fastholdelse mv.
 • fastholde et blik på bedst mulig udnyttelse af medarbejderressourcer inden for gældende aftaler, både hvad angår løn og arbejdstid. Herunder bistå controlling og opfølgning på anvendelsen af løn- og arbejdstidsressourcer bredt i forvaltningen.
 • bistå til udviklingen af strategiske rammer og styringsdokumenter for løn og arbejdstid, herunder kompetencefordeling, lønhierarkier, processer for lønforhandling mv.
 • stå for opdateringer af politikker og retningslinjer på HR-området, herunder lønpolitik.

Du vil få en stor samarbejdsflade internt i kontoret og på tværs af Socialforvaltningen med de faglige organisationer samt kommunens Koncernservice.

Din profil

For at lykkes i jobbet er det vigtigt, at du

 • har stor og flerårig erfaring med forhandling af aftaler om løn og arbejdstid og gennemførsel af organisationstilpasninger
 • har indsigt i døgnarbejdstidsregler og meget gerne med vagtplanlægning
 • evner at omsætte fagligt kompliceret stof til kompetent rådgivning af den øverste ledelse
 • har stærke samarbejdsevner både internt og eksternt, da du skal kunne navigere i et spændingsfelt af forskellige interesser på tværs af en stor, sammensat organisation
 • har en god forståelse for rammerne i en politisk styret organisation
 • arbejder selvstændigt, struktureret og er en dygtig formidler både mundtligt og skriftligt
 • har relevant erfaring med forhandling, HR og organisationsudvikling i en politisk styret organisation og en relevant lang videregående uddannelse indenfor fx samfundsvidenskab eller HRM-området.

Du trives i en stor og kompleks organisation under forandring, og du er vant til aktivt at bringe din faglighed og erfaring indenfor forhandling, HR og organisationsudvikling i spil. Du er en udpræget og vellidt holdspiller, men er samtidig en stærk faglig kapacitet med gennemslagskraft og høj integritet.

Vi tilbyder

En spændende stilling i landets største socialforvaltning i et kontor med engagerede og tværfagligt orienterede medarbejdere. Vi prioriterer det gode samarbejde og videndeling på både kontormøder og i de forskellige teams. Vi har fleksible rammer for vores arbejde og arbejder både på kontoret og hjemme. Vi er en dynamisk arbejdsplads beliggende i hjertet af København. Du vil være tæt på de politiske beslutningsprocesser og din dagligdag vil blive afvekslende og udviklende.

Løn- og ansættelsesforhold

Der er tale om en fastansættelse på 37 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. maj 2024 eller snarest derefter. Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst og på baggrund af relevante kvalifikationer og erfaring.

Yderligere oplysninger

Nærmere oplysninger om stillingen fås hos vicekontorchef Anders Snedker på 2139 6688.

Du finder yderligere oplysninger om forvaltningen på https://www.kk.dk/sof

Søg via linket senest torsdag den 29. februar 2024

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 10-11.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse
Bernstorffsgade 17
1577 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-02-2024
Udløber
29-02-2024
Kviknummer
LJA-85298643
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Bernstorffsgade 17
1577
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-02-2024
Ansøgningsfrist
29-02-2024
Kviknummer
LJA-85298643
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce