Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren organisationskonsulent med skarpt analytisk blik og stærk organisationsforståelse til Landbrugsstyrelsens organisationsudviklingsteam

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-07-2020

Brænder du for at skabe organisatoriske forandringer i en styrelse i rivende udvikling? Er du analysestærk og kan arbejde datadrevet? Er du rigtig god til at gøre strategiske udviklingsinitiativer konkrete? Så har du mulighed for at blive en del af organisationsudviklingsteamet i en af landets største styrelser.

Om jobbet

Vi søger dig, der har solid erfaring med at designe og gennemføre store og mindre forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, der udvikler organisationen, dens ledere og medarbejdere i den ønskede retning. Du har erfaring med at analyse på HR-data (fx nøgletal, trivselsmålinger og ledelsesmålinger), og med udgangspunkt i data kan du identificere, designe og kvalificere organisatoriske udviklingstiltag.

Du er god til at skabe relationer, involvere og samarbejde om opgaveløsningen. Du byder ind med løsningsforslag, idéer og initiativer, der kan forbedre forretningen, og du kan planlægge og gennemføre inddragende processer i en offentlig styrelse. Med andre ord har du en veludviklet HR-udviklingsværktøjskasse, og du har solid erfaring med metodebevidst og datadrevet at understøtte ledere og medarbejdere med lederudvikling, kompetenceudvikling og forandringsprocesser.

Som organisationskonsulent vil du indgå i den løbende udvikling af styrelsen, så vi kan levere på de ambitiøse mål i vores virksomhedsstrategi. Det drejer sig f.eks. om udviklingsprojekter i regi af vores strategiske arbejdsmiljøplan og indsatser i regi af vores strategiske kompetenceplan, som skal understøtte både de fremtidige udviklingsbehov i styrelsen og den løbende drift. Ud over udviklingsopgaverne vil der i stillingen være en række andre klassiske HR-opgaver, f.eks. planlægning og gennemførelse af lederseminarer og personalekonferencer, understøttelse af styrelsens MUS-koncept samt sekretariatsbetjening af strategiske styregrupper og samarbejdsudvalg.

Om os

I organisationsudviklingsteamet er vi 7 erfarne og dygtige medarbejdere, der arbejder med organisationsudvikling, HR-udvikling og intern kommunikation. Vi har gode muligheder for både personlig og faglig udvikling, og vi samarbejder og sparrer løbende med hinanden om opgaverne. Teamet er en del af enheden HR & Kommunikation, som består af i alt af 36 medarbejdere fordelt på 4 teams.

Landbrugsstyrelsen har ca. 1000 medarbejdere og 100 ledere fordelt på 8 lokationer i hele landet, som vi i teamet understøtter med organisationsudvikling, ledelsesudvikling, strategisk kompetenceudvikling, rekruttering og onboarding, medarbejdertrivsel, arbejdsmiljø og HR-data. Den overordnede ramme for teamets arbejde er en HR-handlingsplan, der skal højne medarbejdertilfredsheden og understøtte styrelsens ambitiøse strategi. En vigtig del af planen er, at HR skal arbejde tæt på forretningen.

Om dig

Du får en vigtig rolle i en dynamisk og kompetent enhed i styrelsen, som er kendt for at levere på et højt fagligt niveau, og som har en stor kontaktflade både i organisationen og til interessenter. Du er en erfaren konsulent, som har haft ansvar for større organisatoriske forandringsprojekter, gerne i en politisk ledet organisation. Du er både nysgerrig og analytisk undersøgende på organisationer. Du har en stærk HR/organisationsudviklingsfaglighed og har gode formidlingsevner.

Vi forventer, at du:

  • Har en relevant kandidatuddannelse

  • Kan tage selvstændigt ansvar for større opgaver og projekter

  • Har erfaring med at analysere på data og omsætte det til konkrete udviklingsindsatser

  • Har organisatorisk tæft og erfaring med forandringsprocesser og implementering af organisationsudviklingsprojekter

  • Har gode relationelle kompetencer og kan samarbejde med ledere og medarbejdere på alle niveauer

  • Er en holdspiller og kan arbejde selvstændigt og proaktivt

  • Har en stor arbejdskapacitet, leverer resultater og fokuserer på effekt.

 

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat som special- eller chefkonsulent i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsens centrale del i Nyropsgade i København.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Kontakt

Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Karen Thøgersen på 2155 7849.

Ansøgning

Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på Søg stilling) senest den 9. august 2020.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

Adresse 1
Nyropsgade 30
1780 København V
Danmark
Adresse 2
Nyropsgade 30
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-07-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80603090
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

Adresse
Nyropsgade 30
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-07-2020
Ansøgningsfrist
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80603090
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed