Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren og visionær økonomidirektør til Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-05-2019

Folkekirkens Nødhjælp søger en økonomidirektør, der i tæt samarbejde med den øvrige direktion vil bidrage til at styrke og fremtidssikre vores snart 100-årige organisation.

 

Du har erfaring med at arbejde internationalt og projektorienteret. Du har evne og forudsætning for at arbejde i en kompleks organisation, der har samarbejdspartnere som EU, FN og Danida, men som også har partnerskaber med virksomheder, samarbejder med fonde og støttes af engagerede danskere.

 

Du skal være en dygtig leder, der kan prioritere og sætte retning. Du skal udfordre dine chefkolleger ved at tænke frem og give dem muligheder for at træffe de rette valg. Og du inddrager og udvikler dine mellemledere ved at give dem ansvar.

 

Målet for Folkekirkens Nødhjælps arbejde er at sikre flest mulige penge til verdens fattigste, så du vil hver dag møde på arbejde med en stor og fantastisk vigtig opgave.

 

Dine opgaver og ansvar vil blandt andet omfatte:

 • Ansvar for Folkekirkens Nødhjælps samlede økonomi

 • Strategisk styring og udvikling af Folkekirkens Nødhjælps økonomi såvel på hovedkontoret i København som på vores 19 landekontorer i Afrika, Asien og Mellemøsten

 • Løbende optimering og effektivisering i organisationen

 • Overordnet ledelsesansvar for supportfunktionerne National Finance, International Finance, Information & Communication Technology, HR/Facility Service og Procurement & Logistic.

 • Sparringspartner for generalsekretæren og den øvrige direktion, hvor du også bliver medlem

 • Understøtte Folkekirkens Nødhjælps bestyrelse og råd i at træffe beslutninger

 

Som den kommende økonomidirektør skal du kunne: 

 • Sikre økonomisk sammenhængskraft i alle Folkekirkens Nødhjælps aktiviteter og forretningsmodeller, herunder sparre omkring nye initiativer og beslutninger.

 • Løbende udfordre og dermed bidrage til at forbedre og forenkle processer og procedurer. Både i vores hovedkvarter og ude på vores landekontorer.

 • Samarbejde og navigere i en kompleks organisation

 • Være god til at kommunikere i skrift og i tale - på både dansk og engelsk.

 • Være en stærk sparringspartner for både dine kolleger i direktionen og for dine mellemledere

 • Det er et krav, at du foruden økonomisk ledelse og analyse har en stærk erfaring og baggrund på det regnskabsmæssige område.

 

Din profil:

 • En relevant videregående uddannelse indenfor økonomi og betydelig ledererfaring - gerne fra en større kompleks international og projektorienteret organisation.

 • Du skal kunne dokumentere gode lederevner samt evne at tænke strategisk, samtidig med, at du kan bidrage til løsningen af konkrete opgaver.

 • Du skal være god til at lede forandringsprocesser.

 • Du skal tage ejerskab og kunne træffe selvstændige beslutninger men også være god til at stikke fingeren i jorden, før du gennemfører dine ideer.

 • Du skal være en god kommunikator også på engelsk.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Vi tilbyder en løn, der modsvarer niveauet i tilsvarende organisationer. Du vil få et job, som er interessant, meget udfordrende, internationalt, udviklende og givende, og hvor du i høj grad motiveres af at gøre en forskel for verdens fattigste.

 

Du bliver en del af en meningsfuld og dynamisk arbejdsplads med store frihedsgrader, en høj faglighed og et stærkt værdisæt.

 

Der tilbydes en god pensionsordning. Arbejdet kræver fleksibilitet.

 

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Generalsekretær Birgitte Qvist-Sørensen på tlf. 2970 0623 eller mail biqs@dca.dk.

 

Venligst upload ansøgning og CV senest onsdag den 26. juni 2019. Vi modtager kun ansøgninger gennem vores online rekrutteringssystem. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger også vil blive vurderet af medlemmer af Folkekirkens Nødhjælps Bestyrelse.

 

Vi forventer at holde samtaler den 1. og den 3. juli 2019. Der vil indgå en adfærdsanalyse mellem de to samtaler. Venligst oplys i din ansøgning hvis du er forhindret på ovenstående datoer.

 

Forventet tiltrædelse: 1. september 2019

 

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Enhver ansøger til jobs hos Folkekirkens Nødhjælp bør være klar til at efterleve vores personalepolitikker om Forebyggelse af Seksuelt misbrug, udnyttelse og chikane samt omkring beskyttelse af børn.

 

FKN blev grundlagt i 1922 og er i dag en af Danmarks største humanitære hjælpeorganisationer med en omsætning i 2017 på 700 mio. kr., ca. 150 medarbejdere i Danmark, 11 kontorer verden over, seks humanitære minerydningsprogrammer og et engagement i ca. 30 lande. FKN engagerer et bredt udsnit af danskere i frivilligt arbejde bl.a. 3.700 genbrugsmedarbejdere.

 

Stillingsbetegnelse:

Erfaren og visionær økonomidirektør til Folkekirkens Nødhjælp

 

Ansøgningsfrist:

26-06-2019

 

Kontaktperson:

Generalsekretær Birgitte Qvist-Sørensen på tlf. 2970 0623 eller mail biqs@dca.dk.

 

Land:

Danmark

 

Arbejdssted:

København

Del dette job

Kontakt

Folkekirkens Nødhjælp

Adresse 1
Meldahlsgade 3, 3.&4. sal
1613 København V
Danmark
Adresse 2
Meldahlsgade 3, 3.&4. sal
1613 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-05-2019
Udløber
26-06-2019
Kviknummer
LJA-73647352
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

HK i Norge, Region Agder og Rogaland

Kulturdepartementet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Folkekirkens Nødhjælp

Adresse
Meldahlsgade 3, 3.&4. sal
1613
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-05-2019
Ansøgningsfrist
26-06-2019
Kviknummer
LJA-73647352
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Økonomi og regnskab
Beliggenhed