Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren og udadvendt personalejurist til HR, Strategi og Økonomi i Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-07-2019

Genopslag

 

Brænder du for at rådgive og vejlede om personalejura og kan du integrere jura med forretningsforståelse, så vi når vores mål ud fra de overenskomster og bestemmelser, som vi er underlagte? Og har du solid erfaring med at sætte personalejuraen på dagsordenen så alle forstår den? Så er du måske vores kommende kollega.

 

Om Jobbet

Som personalejurist i Kultur- og Fritidsforvaltningen (KFF) er din fornemmeste opgave at rådgive og spare med direktionen, chefer og HR-partnere om personalejuridiske problemstillinger. Du medvirker til at identificere og styre strategiske, personalerelaterede initiativer og projekter, der styrker god ledelse i KFF i samarbejde med forvaltningens HR-konsulenter og -partnere.

 

Vi er en politisk organisation, hvor det ofte går stærkt, og hvor der er mange hensyn at navigere i. Samtidig er vi meget opmærksomme på, at der er balance mellem job og fritid.

 

Du får en stor bredde i opgaverne, hvor du løser nogle sager selv og i andre er sparringspartner for HR-partnerne. Du får ansvaret for at håndtere forvaltningens komplekse sager, hvor du er mester i at balancere forskellige behov og sikre, at forandringer sker inden for de administrative rammer og regler. Din evne til at kombinere din juridiske viden med strategi og forretningens behov kommer i højsædet, og du tænker proaktivt og i kreative løsninger inden for de givne rammer.

 

Du får en stor samarbejdsflade i forvaltningen og på tværs i Københavns Kommune. Du arbejder tæt sammen med kommunens fælles enhed for personalejura, som bl.a. håndterer høringsskrivelser, lønindplaceringer, udarbejder ansættelseskontrakter mv. Dine nærmeste kollegaer i hverdagen er KFFs HR-konsulenter og -partnere, som du vil samarbejde med både i forhold til verserende sager og større udviklingstiltag på HR-området.

 

Om dig

Vi forventer, at du er uddannet cand.jur. og har minimum fem års relevant erhvervserfaring. Herudover forventer vi, at du har erfaringer med, og interesserer dig for, det brede HR-felt. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en offentlig og politisk styret organisation.

 

Dine primære opgaver bliver at:

  • yde juridisk rådgivning og vejledning internt i KFF, så vi understøtter direktionen og cheferne i komplekse personalejuridiske områder

  • være sparringspartner for HR-partnerne

  • formidle din faglige viden på en letforståelig måde både mundtligt og skriftligt

  • udarbejde kompetenceudvikling til chefer og ledere, hvor du fx planlægger og afholder kortere undervisningsforløb

  • deltage i komplekse sager og forhandlingsforløb

  • udarbejde vejledninger om nye regler, politikker og retningslinjer indenfor HR-området

  • fortolke overenskomster og lokalaftaler

 

Du har gode samarbejdsevner på alle niveauer i organisationen, er tillidsskabende og har lyst til at være en del af teamet i HR Udvikling. Vi har en høj faglig standard, hvor sparring på tværs af fagområder er en naturlig del af hverdagen.

 

Om os

Du bliver en del af teamet HR Udvikling, der er en del af stabsenheden Center for HR, Strategi og Økonomi (HRSØ), som består af ca. 70 medarbejdere. HRSØ har ansvar for bl.a. strategiarbejde, organisationsudvikling, HR-opgaver, analyser, budget og regnskab. Vi arbejder som strategisk samarbejdspartner for forvaltningens enheder og sparringspartner for forvaltningens direktion, borgmester og udvalg.

 

I HR Udvikling bliver du en del af et stærkt team bestående af 12 konsulenter, der arbejder bredt med HR. Vores ambition er at understøtte forvaltningens ledere til at være fantastiske ledere i og for KFF. Og vi understøtter, driver og udvikler Kultur- og Fritidsforvaltningen med det formål at give plads til kerneopgaven. Vi tilbyder sparring og rådgivning for KFFs enheder gennem en partnerstruktur og skaber sammenhængskraft i forvaltningen. I HR Udvikling prioriterer vi kompetenceudvikling højt, og har fokus på samarbejde og sparring. Det er vigtigt for os, at der er en god balance i vores opgaver og udviklingsmuligheder. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og der skal være plads til et godt familieliv.

 

Om KFF

Kultur- og Fritidsforvaltningen (KFF) er inde i en spændende udvikling, hvor vi har fokus på at styrke forvaltningens evne til at samarbejde om at udvikle endnu bedre kultur- og fritidstilbud til københavnerne. Vi inddrager borgerne i den fremadrettede udvikling af fremtidens tilbud og udvikler løbende organisationen til agilt at kunne løfte fremtidens opgaver.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er fuld tid, og aflønning og ansættelse sker efter gældende overenskomst og kvalifikationer. Hertil kommer en arbejdsgiverbetalt pension på 18,63 %. Vi tilbyder fleksibel arbejdstid, hvor det også vil være muligt med en hjemmearbejdsdag, når opgaverne tillader det.

 

Tiltrædelse 1. oktober 2019 eller hurtigst muligt herefter.

 

Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte leder af HR Udvikling Tine Schack-Nielsen på 5171 4567.

 

Send din ansøgning, hvor du forklarer, hvordan du har bragt dine rådgivnings- og formidlingskompetencer i spil og er lykkedes med opgaven, sammen med CV og eksamensbevis.

 

Søg via nedenstående link senest mandag den 12. august 2019

 

Ansættelsessamtalerne vil finde sted den 20. august (første runde) og den 26. august (anden runde).

 

Kultur- og Fritidsforvaltningen

I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.

Del dette job

Kontakt

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Adresse 1
Nyropsgade 3
1602 København V
Danmark
Adresse 2
Nyropsgade 3
1602 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-07-2019
Udløber
12-08-2019
Kviknummer
LJA-74466191
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR og personale, Jura, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Arbeid og velferdsdirektoratet, NAV

Nasjonal sikkerhetsmyndighet Oslo, Langkaia

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Adresse
Nyropsgade 3
1602
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-07-2019
Ansøgningsfrist
12-08-2019
Kviknummer
LJA-74466191
Jobtype
Fuldtid
Kategori
HR og personale, Jura, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed