Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren og strategisk chef til digitalisering i RKKP

RKKP - Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram

Aarhus, Østjylland

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-04-2021

Kan du sikre drift og udvikling af IT-systemer gennem samarbejde?

 

Du skal sta i spidsen for en vigtig, landsdækkende opgave med stort perspektiv, hvor du skaber sammenhæng mellem data, brugernes informations- og vidensbehov samt de tekniske løsninger i Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram (RKKP).

 

Som chef for digitaliseringen skal du strategisk og målrettet udvikle vores digitale løsninger og bidrage til at bringe sundhedsdata i spil til at forbedre patientbehandlingen i det samlede sundhedsvæsen.

 

Med et skarpt strategisk blik og indsigt i de tekniske løsninger skal du sikre, at data kommer effektivt ind i kvalitetsdatabaserne og viden tilbage til klinikere og ledelser, sa data er med til at skabe værdi for patienter og borgere.

 

Et vigtigt element i digitaliseringen er at afdække brugerbehov og -ønsker til RKKP fra eksterne kontakter, heriblandt regionale IT-afdelinger og nationale styrelser. Du er derfor mester i at skabe relationer og bygge bro mellem det tekniske og det forretningsmæssige.

 

Broen bygger du blandt andet gennem tydelig og målrettet kommunikation, og du sætter dig gerne til tasterne for at udarbejde en klar fremstilling af en kompleks teknisk problemstilling, så også ikke-teknikere forstår det.

 

Digitaliseringschef med mod og som kan navigere i kompleksitet

Du er en erfaren udviklings- og resultatorienteret chef, og det falder dig naturligt at etablere og understøtte konstruktive samarbejdsrelationer både i egen afdeling, på tværs af RKKP og eksternt. Drift og udvikling går hånd i hånd, og du forstår at balancere og prioritere, så processer, sikkerhed, systemforvaltning samt bruger- og anvendelsessupport er optimeret.

 

Med reference til direktøren bliver du leder af Digitalisering & Informatik (D&I) med 12 engagerede medarbejdere. Sammen sikrer I en stabil drift, hvor oppetiden er i top, og data bliver leveret til tiden. D&I er en del af RKKP's Videncenter med i alt fem afdelinger og ca. 100 ansatte.

 

Du har en relevant uddannelse og solid erfaring som leder, og måske har du tidligere arbejdet med forandringsledelse og været med til at sætte strategisk retning for IT.

 

Du bliver en del af en udviklingsorienteret arbejdsplads med en flad struktur, uformel atmosfære og et fagligt stærkt fundament. Vi har et afvekslende og selvledende arbejdsmiljø, hvor der er rig mulighed for at sparre, opdyrke netværk og udvikle dig såvel fagligt som personligt. Du vil sammen med direktøren og den øvrige ledelse tegne RKKP udadtil.

 

Ansættelsesforhold

Vi stiler mod ansættelse 01.08.2021.

Ansættelsen er på overenskomstvilkår og aflønnes som kontorchef efter chefaftalen på trin 51 med et opslagsniveau på 698.513. (01-10-2020-niveau). Hertil kommer pension på 21,11% samt eventuelt mulighed for kvalifikationsløn.

 

Dit primære arbejdssted bliver på en af vores geografier på Odense Universitetshospital, på Hedeager 3, Aarhus N eller i København (Frederiksberg Hospital). Der vil være nogen rejseaktivitet mellem de forskellige adresser og i forbindelse med møder med eksterne samarbejdsparter.

 

Vil du være med at levere viden til et bedre sundhedsvæsen?

Så send os din ansøgning, inkl. CV og uddannelsesbeviser senest søndag den 16.05.2021.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Jens Winther Jensen på mobil 2488 8428.

Du kan også læse mere om RKKP og møde direktør Jens Winther Jensen

 

Vi forventer at holde første runde ansættelsessamtaler den 20.05.2021. Ansøgere, der indkaldes til samtale vil modtage besked pr. mail sidst på dagen den 18.05.2021.

Anden runde samtaler foregår den 04.06.2021. Ansøgere, der går videre fra første runde, må forvente at deltage i personprofil og kognitiv test inden anden samtale. Der vil indgå en case som del af samtale nr. 2.

 

 

 

Viden til et bedre sundhedsvæsen

Kvalitetsudvikling er en af de store dagsordner i det danske sundhedsvæsen. RKKP er med drift af 85 kliniske kvalitetsdatabaser en central aktør i denne udvikling. Vi bidrager til det lærende sundhedsvæsen på to fronter: Ved at skabe national, faglig konsensus om høj kvalitet og ved at formidle data og viden til sundhedsvæsenet, forskere, patienter og borgere. Afsættet er tværfaglige og tværsektorielle samarbejder, der bygger på en bred klinisk forankring og inddragelse af patienter. Det er en højt prioriteret opgave for RKKP at lette indsamlingen af sundhedsdata i det kliniske arbejde samt at forbedre metoder og kompetencer, så vi kan levere valide, tidstro data, formidle relevant viden og fremme anvendelsen af denne. Digitaliseringen af RKKP skal optimere vores processer, systemer og metoder til indsamling, bearbejdning og anvendelse af de danske sundhedsdata til kvalitetsforbedringer til gavn for patienter og borgere i Danmark. 

 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

RKKP - Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram

Adresse 1
Hedeager 3
8200 Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-04-2021
Udløber
16-05-2021
Kviknummer
LJA-81997537
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Ledelse, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Frie Skolers Lærerforening

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

RKKP - Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram

Adresse
Hedeager 3
8200
Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-04-2021
Ansøgningsfrist
16-05-2021
Kviknummer
LJA-81997537
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Ledelse, Strategi og udvikling
Beliggenhed