Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren leder til Persondatabeskyttelse og Informationssikkerhed

Statens Serum Institut

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-07-2020

Brænder du for at skabe noget nyt? Vil du være med til at skabe retning for persondatabeskyttelse indenfor offentlig sundhedsvidenskabelig forskning og sygdomsovervågning? Har du også kompetencer inden for personaleledelse, IT, og informationssikkerhed? Så er du måske vores nye leder af SSI Compliance.

 

Om SSI Compliance

SSI QA & Compliance er i rivende udvikling og består snart af i alt 20 kolleger fordelt på 2 teams SSI QA og SSI Compliance. Som leder af SSI Compliance får du sammen med 8 medarbejdere ansvaret for persondatabeskyttelse, it-sikkerhed, fysisk sikkerhed og beredskab. Sundhedsvidenskabelig forskning, sygdomsovervågning og diagnostik med personoplysninger og biologisk materiale medfører stor persondatabeskyttelsesretslig kompleksitet på SSI.

 

Vi er midt i en spændende proces for implementering af ISO27001 med integration af GDPR i det eksisterende kvalitetsstyringssystem for øvrige ISO-standarder og GxP. Et strategisk compliance projektprogram er etableret til styring af prioriterede aktiviteter til at etablere og harmonisere retningslinjer, procedurer og struktur herunder også et Privacy Information Management System (PIMS) og et Information Security Management System (ISMS).

 

Entreprenant leder, der brænder for opbygning

Dit hovedansvar bliver at opbygge og lede den nyetablerede sektion og gennemføre projekter under projektprogrammet. Du skal skabe struktur, gode rammer og prioritering for teamet og være med til at skabe synergi og sammenhængskraft i processerne ved inddragelse af forretningen. Som leder og projektleder får du en bred kontaktflade internt til alle afdelinger på SSI og eksternt til konsulenter, tilsynsmyndigheder fx Datatilsynet og Rigsrevisionen, samt andre institutioner i Sundheds- og Ældreministeriet.

 

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • etablering af mål, prioritere og sikre fremdrift på teamets opgaver

 • faglig og personlig coaching af dit personale

 • løbende kommunikation og forventningsafstemning med stakeholders på og udenfor SSI

 • arbejde med egne projektfaglige opgaver

 • at bistå med ledelsesmæssig administration og kommunikation med departementet og diverse tilsyn.

 

Et af dine succeskriterier er at etablere og videreudvikle et team af højt faglige og topmotiverede specialister. Et team som bredt på SSI bliver anset og respekteret som inddragende, værdiskabende og resultatorienteret. Hvor du formår samtidigt at balancere her-og-nu drift og udvikling af processerne. Populært sagt hvor vi bygger vejen mens vi kører på den.

 

Du er ikke bange for selv at smøge ærmerne op og som rollemodel selv vise vejen for sektionen. Således kommer du til at arbejde sammen med kompetente og dedikerede kolleger på hele SSI, der hver dag byder på nye komplekse problemstillinger, og hvor du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige og ledelsesmæssige register i spil.

 

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Du har en videregående uddannelse inden for fx jura eller Informationssikkerhed/IT, og du har min 5 års erfaring med personaleledelse. Du har både viden og erfaring med compliancearbejde (ISO 27001/2, ISO 27701) gerne fra anden statslig organisation og/eller forskning og udvikling i sundheds- og/eller Life Science industrien. Forståelse for og erfaring med GDPR er en nødvendig styrke og brugen af risikostyring et must.

 

Vi forventer derudover, at du:

 • er analytisk skarp og hurtigt kan sætte dig ind i nye fagområder og forretningsgange og skabe dig et strategisk overblik

 • har en energisk, struktureret og målrettet tilgang til både personale- og projektledelse

 • er god til at netværke og navigere i en organisation med meget forskelligartet og specialiseret faglighed

 • har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner med gennemslagskraft, hvor du har alle i øjenhøjde

 • har et godt humør og en inddragende og empatisk tilgang til forandringsprocesser med en god portion forretningsforståelse og pragmatik

 • er god til at prioritere på egne og sektionens vegne

 • er god til at facilitere workshops as is og to be

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder spændende og udviklende opgaver på en arbejdsplads, der er internationalt anerkendt for at løse væsentlige nationale og globale sundhedsopgaver.

 

Du får en væsentlig indflydelse på IT- og compliancestrategien på SSI, herunder tværorganisatorisk samarbejde internt i SSI, og eksternt med tilsynsmyndigheder samt øvrige institutioner og departementet under Sundheds- og Ældreministeriet.

 

Vi er en fleksibel arbejdsplads med en 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause. SSI er centralt beliggende i København med gode offentlige transportmuligheder.

 

Om ansættelsen

Du bliver ansat som chefkonsulent med personaleansvar efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

 

Der er tale om en varig stilling på fuld tid.

 

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til afdelingschef Inge Kuhlmann Goddik, på tlf. 4016 2725.

 

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 32 og 33.

 

Du kan læse mere om os på www.ssi.dk.

 

Statens Serum Institut har røgfri arbejdstid og en røgfri campus.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Statens Serum Institut

Adresse 1
Artillerivej 5
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Artillerivej 5
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-07-2020
Udløber
02-08-2020
Kviknummer
LJA-80649734
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Statens Serum Institut

Adresse
Artillerivej 5
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-07-2020
Ansøgningsfrist
02-08-2020
Kviknummer
LJA-80649734
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Ledelse
Beliggenhed