Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren leder med stærkt blik for udvikling af videreuddannelse på sundhedsområdet

Københavns Professionshøjskole

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-11-2022

Fremtiden kalder på endnu mere fleksibel, tværfaglig og praksisnær kompetenceudvikling. Særligt på sundhedsområdet, som er udfordret af rekruttering og fastholdelse. Vil du stå i spidsen for, at Københavns Professionshøjskole kan imødekomme dette i et tæt samspil med vores kunder og studerende? Så har vi måske et lederjob til dig.

 

Vi søger en videreuddannelsesleder til sundhedsafdelingen, der er en del af området Sundhed, Social og Beskæftigelse (SSB). Det er vores fornemste opgave at efter- og videreuddanne sygeplejersker, laboranter, bioanalytikere, terapeuter, social- og sundhedsassistenter mv., så de udvikler deres faglige kompetencer og derigennem bliver i stand til at håndtere deres kerneopgaver på et højt niveau gennem hele arbejdslivet.

 

Om jobbet

Som videreuddannelsesleder vil du få ansvar for:

 • at udvikle forretningsområdet i dialog med interessenter, samarbejdspartnere og medarbejdere, herunder at styrke og videreudvikle samarbejder med eksterne samarbejdspartnere, f.eks. forvaltninger og andre organisationer i kommuner og regioner. F.eks. gennem videreudvikling af nye formater for kompetenceudvikling, som kan være mikroforløb, blendede forløb og med stor fokus på at understøtte forandring af praksis

 • faglig ledelse, hvor du gennem dit blik for mangfoldigheden på sundhedsområdet samt dit solide kendskab til behovene i aftagerfeltet kan sætte en tydelig retning for den fortsatte kvalitet og relevans i vores uddannelser og aktiviteter i øvrigt

 • personaleledelse af fagprofessionelle vidensmedarbejdere, hvor du gennem en inddragende ledelsesstil skaber rammerne for, at medarbejderne kan lykkes med deres opgaver og inddrager dem i planlægningen af, hvordan de strategiske mål nås

 • den daglige ledelse af og ansvar for ressourcestyring af afdelingens uddannelser, herunder ansvar for akademiuddannelsen i sundhedspraksis, den sundhedsfaglige diplomuddannelse, Diplomuddannelse i bioteknologi, procesteknologi og kemi samt 3 specialuddannelser i hhv. kræftsygepleje, sundhedspleje og borgernær sygepleje

 • den fortsatte udvikling af afdelingen, herunder bygge videre på og styrke en fælles faglig kultur i afdelingen

 • at implementere organisationens strategi i samarbejde med vicedirektør og ledelsesgruppe

 • at stå i spidsen for og fremme afdelingens samarbejde med øvrige afdelinger og områder i videreuddannelsen og på KP

 • at udarbejde budgetter samt løbende styre og følge op på afdelingens aktiviteter og samlede økonomi i samarbejde med økonomiafdelingen.

 

Om dig

Vores kommende uddannelsesleder:

 • er visionær, nytænkende og på forkant med behovene for kompetenceudvikling inden for sundhedsområdet

 • har en veludviklet forretningsforståelse og stærke relationskompetencer, herunder gerne erfaring med at samskabe uddannelses- og konsulentydelser i samarbejde med for eksempel kunder og interesseorganisationer.

 • har lyst til og evner at indgå i et tæt samarbejde med ledelsesteamet i SSB og ledelseskollegaer på tværs af Videreuddannelsen og KP

 • sætter en ære i at være en lydhør, synlig og inddragende leder, som brænder for personaleledelsesopgaven med øje for rammer, høj faglighed og frihed under ansvar

 • har en relevant akademisk uddannelse

 • har stor økonomisk forståelse og erfaring med styring af budget.

 

Derudover forestiller vi os, at du har:

 • erfaring med at lede og motivere dygtige medarbejdere, og dit ledelsesfundament er måske suppleret af en lederuddannelse

 • et stærkt og relevant netværk i kommuner og regioner

 • faglig indsigt i eller interesse for uddannelsesplanlægning- og ledelse særligt i forhold til videreuddannelse og kompetenceudvikling.

 

 Vi tilbyder:

Mulighed for at gøre en forskel for professionsudviklingen i velfærdssamfundet.

Fagligt stærke og dedikerede medarbejdere, der brænder for at skabe gode læringsforløb.

Et engageret og tæt samarbejdende ledelsesteam, som har et stærkt tværgående fokus i opgaveløsningen.

En kultur præget af en uformel omgangstone, gensidig respekt og med højt til loftet.

 

Om os

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og knapt 2.000 medarbejdere en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. Sundhed, Social- og Beskæftigelse er ét af tre områder i KPs videreuddannelse og består primært af de to afdelinger Sundhed samt Social og Beskæftigelse. To afdelinger med fokus på tværfaglighed og samarbejde.

 

Sundhedsafdelingen består af 19 initiativrige og selvstændige medarbejdere (lektorer, adjunkter og konsulenter) samt et antal eksterne timelærere og undervisere fra grunduddannelserne. Vi leverer undervisning og kompetenceudvikling samt udvikler ny viden til det kommunale og regionale sundhedsområde og det private laboratorietekniske område. Dertil også sundhedsfaglig videreuddannelse af medarbejdere i offentlige virksomheder og interesseorganisationer i tæt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere. Vi udbyder en lang række efter- og videreuddannelsesforløb; forløb som spænder fra endagskurser, over en hel diplomuddannelse, specialuddannelse eller akademiuddannelse til flerårige skræddersyede kompetenceudviklingsforløb i tæt samarbejde med praksis.

 

På Københavns Professionshøjskole er ambitionen, at ledelse udøves professionelt med udgangspunkt i det fælles ledelsesgrundlag, så alle medarbejdere på KP oplever ledelse, der udvikler og understøtter deres arbejde. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i vores ledelsesprincipper og har interesse for at udfolde din ledelsesopgave i denne ramme.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som videreuddannelsesleder med start den 1. februar 2023.

 

Ansættelse og aflønning sker som udgangspunkt efter aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

 

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 18, 2200, København N.

 

Vil du vide mere?

Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

 

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning Fælles om fremragende undervisning på www.kp.dk.

 

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Dorte Vangsø Rasmussen på tlf.: +45 71909414.

 

Interesseret?

Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 28-11-2022.

 

Vi forventer at afholde samtaler hhv. den 7. og den 14. december i uge 49 og 50. Kandidater, som udvælges til anden samtale, vil skulle gennemføre en personlighedstest i perioden mellem første og anden samtale og vil blive inviteret til en individuel snak med vicedirektør Dorte Vangsø Rasmussen.

 

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

 

Jobtype:

Fastansættelse

 

Frist:

28-11-2022

 

Tiltrædelse:

1. februar 2023

 

Arbejdstid:

Fuldtid

 

Kontaktperson:

Dorte Vangsø Rasmussen

Vicedirektør

DOVR@kp.dk

+45 71909414

 

Lokation:

Tagensvej 18, 2200, København N

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Professionshøjskole

Adresse 1
Tagensvej 86
2200 København NV
Danmark
Web
Adresse 2
Tagensvej 18
2200 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-11-2022
Udløber
28-11-2022
Kviknummer
LJA-84198628
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Professionshøjskole

Adresse
Tagensvej 18
2200
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-11-2022
Ansøgningsfrist
28-11-2022
Kviknummer
LJA-84198628
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed