Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren konsulent/chefkonsulent med blik for arbejdsmiljø og bæredygtigt arbejdsliv

Dansk Arbejdsgiverforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-08-2022

Vil du være med til at drive den arbejdsmiljøpolitiske dagsorden i Danmark og i EU i et stærkt team med engagerede kollager? Bliver du motiveret af at arbejde for gode politiske løsninger, der understøtter private virksomheders indsats for at skabe et bæredygtigt arbejdsliv? Og kan du omsætte din faglighed til politik, der sætter dagsordenen på Christiansborg og i medierne?

 

Om os

Du bliver en del af DAs arbejdsmiljøenhed. Vi er sat i verden for at sikre, at de private virksomheder har de bedst mulige rammer for den lokale arbejdsmiljøindsats, og at virksomhederne stemme bliver hørt i de store aktuelle samfundsdagsordener om bæredygtigt arbejdsliv og sundhed.

 

Vores politik og strategi bliver fastlagt i tæt samarbejde med kollagerne i vores medlemsorganisationer. Men du bliver også en del af en intensiv dialog med fagbevægelsen, myndigheder, politikere, forskere, og journalister for at formidle vores synspunkter og arbejde for konkrete politiske løsninger.

 

Vi er et team på 6 dygtige og engagerede kollegaer, som uddannelsesmæssigt spænder fra jurister til kemiingeniører. Vi skaber resultater gennem et stærkt samarbejde baseret på sparring, fælles læring og feedback. Vi lægger stor vægt på, at der skal være løbende udvikling af den enkeltes og teamets kompetencer. Og så er vi optagede af, at vores eget arbejdsmiljø er både sjovt og bæredygtigt.

 

Om jobbet

Vi tilbyder et job, hvor du som del af den danske model kommer helt tæt på det politiske maskinrum, når lovgivningen bliver til, skal implementeres og fortolkes.

 

Du skal for eksempel:

 • Deltage i strategiske forhandlinger på arbejdsmiljøområdet

 • Udarbejde juridiske analyser og udvikle politikforslag på det arbejdsmiljøretlige område

 • Analysere lovforslag og politiske initiativer og arbejde politisk med at påvirke indholdet

 • Skrive politiske notater, der kan afsættes til medier og politiske aktører

 • Opbygge en tæt relation til embedsmænd, politiske aktører, eksperter og andre relevante interessenter

 • Være ansvarlig for de politiske arbejdsgrupper på dit fagområde

 • Drive den interne dialog og koordinering med DAs medlemmer på dit fagområde 

 • Repræsentere DA i eksterne udvalg, nævn m.v.

 

Dine opgaver og fagområder vil afspejle den erfaring, du bringer med dig, men der er også gode muligheder for at arbejde sig ind i nye områder.

 

Du ansættes som politisk konsulent eller chefkonsulent, afhængig af dine kvalifikationer. Da vi både har en kollega, der går på pension og en anden kollega har fået nye udfordringer internt i DA, er der to ledige stillinger.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du har en baggrund som f.eks. cand. jur., cand.scient.pol., cand.scient.san.publ. med kendskab til eller interesse for arbejdsmiljøreguleringen. Du har nogle eller mange års relevant erhvervserfaring fra f.eks. et ministerium, en interesseorganisation eller et politisk sekretariat.

 

Derudover, at du er  

 • en udpræget holdspiller, der bliver motiveret af at skabe resultater sammen med dine kollegaer og eksterne samarbejdspartnere og trives med at stå i et krydsfelt af mange interessenter

 • en stærk formidler, der kan lave analyser med gennemslagskraft politisk og i medierne

 • en dygtig forhandler, som er fagligt nysgerrig og som synes det er sjovt at udfordre det bestående, og evner at tænke ud af boksen for at løse komplekse problemstillinger

 • proaktiv og kan drive arbejdsopgaver / processer frem mod et mål

 

Interesseret?

Send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest den 18. september, da vi afholder ansættelsessamtaler løbende.

 

Du er velkommen til at kontakte arbejdsmiljøchef Christina Sode Haslund på 29200482, hvis du vil vide mere.

 

Kontakt os

Christina Sode Haslund

Arbejdsmiljøchef

csh@da.dk

33389482

29200482

 

Ansøgningsfrist

18-09-2022

 

Om stillingen

Arbejdssted København

Læs mere om Dansk Arbejdsgiverforening

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Arbejdsgiverforening

Adresse 1
Vester Voldgade 113
1790 København V
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
16-08-2022
Udløber
18-09-2022
Kviknummer
LJA-83936415
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Arbejdsgiverforening

Adresse
Vester Voldgade 113
1790
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-08-2022
Ansøgningsfrist
18-09-2022
Kviknummer
LJA-83936415
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed