Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren kommunikatør til Folketingets digitale kommunikation

Folketingets Administration

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-11-2023

Folketinget ønsker at styrke kommunikationen om det parlamentariske arbejde for at give borgerne indsigt i, hvordan det løbende lovgivningsarbejde foregår, og hvordan folketingsmedlemmerne arbejder. Vi søger derfor en dygtig og engageret kommunikatør, der skal være med til at udvikle Folketingets kommunikation på digitale platforme.

 

Du har en relevant akademisk og kommunikationsfaglig baggrund (journalist, cand.comm., cand.mag. eller lignende), og du har erfaring med at navigere i en politisk organisation, hvor fingerspidsfornemmelse og sans for neutral kommunikation er essentielt.

 

Dine primære arbejdsopgaver

Folketinget er i øjeblikket ved at udvikle en ny kommunikationsstrategi, der skal støtte op om Folketingets mål om at øge befolkningens kendskab til det parlamentariske arbejde og demokratiske engagement. Du kommer til at indgå i en digital redaktion, der skal få den nye kommunikationsstrategi til at flyve. Redaktionen skal i den kommende tid udvikle og drive nye formater og temaer på vores webside og sociale medier, som bidrager til at styrke kendskabet til Folketingets arbejde. Du får en stor berøringsflade med Folketingets øvrige enheder, som er tæt på det parlamentariske arbejde.

 

Din arbejdsplads

Du bliver ansat i Kommunikationsenheden, hvor du sammen med 16 dygtige og engagerede kolleger vil arbejde med politisk neutral kommunikation til borgerne. Vi har i det kommende år fokus på at udvikle samarbejdet på tværs af huset om Folketingets eksterne kommunikation.

 

Vi tilbyder en stilling i et team af selvledende medarbejdere, hvor videndeling, service, kvalitet og godt humør er nøgleord. Der er gode muligheder for at bringe dine kommunikationsfaglige og personlige kompetencer i spil.

 

Din profil

Du har en fremragende formidlingsevne på digitale platforme og har styr på at skrive og redigere tekster, fotos og videoer. Du har et indgående kendskab til web og især sociale medier. Det er en fordel, hvis du også har erfaring med video.

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring med kommunikation fra en politisk styret organisation. Du må også gerne være stærk og erfaren, når det kommer til redaktionel udvikling. Folketinget benytter CMS-systemet Sitecore til vores websider, men det er ikke et krav, at du kender til programmet.

 

Som person er du nysgerrig - for eksempel på, hvordan Folketinget kan benytte AI i kommunikationsarbejdet. Du er struktureret og god til at jonglere med flere opgaver samtidigt. Du har gode samarbejdsevner og kan navigere i en organisation med mange interessenter og samarbejdspartnere.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat efter overenskomst mellem Folketingets direktør og AC. Stillingen er på 37 timer om ugen.

 

Du skal sikkerhedsgodkendes i forbindelse med din ansættelse. Sikkerhedsgodkendelsen skal kunne opretholdes under hele din ansættelse.

 

Information og ansøgning

Du kan få flere oplysninger om stillingen ved at kontakte kommunikationschef Søren Væver på tlf. 3337 3401.

 

Ansøgningsfrist: mandag den 27. november 2023, kl. 12.00.

 

Du sender din ansøgning med cv, eksamenspapirer og eventuelle anbefalinger via stillingsopslaget på Folketingets hjemmeside www.ft.dk. Her kan du også uploade eksempler på dit arbejde (kun eksempler sendt elektronisk via HR-Manager bliver set).

 

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 49 og 50.

 

Arbejdssted:

Folketinget

 

Hjemmeside:

www.folketinget.dk

 

Ansøgningsfrist:

27-11-2023

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Folketingets Administration

Adresse 1
Christiansborg Slot 1
1218 København
Danmark
Tlf
33375500
Web
Adresse 2
Christiansborg Slot 1
1218 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-11-2023
Udløber
27-11-2023
Kviknummer
LJA-85099992
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Folketingets Administration

Adresse
Christiansborg Slot 1
1218
København
Danmark
Tlf: 33375500
Praktisk information
Indrykket
16-11-2023
Ansøgningsfrist
27-11-2023
Kviknummer
LJA-85099992
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed