Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren kommunikationschef til Teknik- og Miljøforvaltningen

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-04-2020

Vi søger en ny kommunikationschef med øje for borgernær kommunikation og understøttelse af Teknik- og Miljøforvaltningens arbejde og fokus på at motivere og lede medarbejderne i forvaltningens kommunikationsenhed.

Teknik- og Miljøforvaltningen står i en brydningstid. For kommunikationsafdelingen betyder det, at vi skal kommunikere tæt på borgere og erhvervsliv, og vi skal understøtte de ændringer, der sker i forvaltningen med mere fokus på en fælles tilgang til både borgere og brugere af byen.

Samtidig skal vi understøtte udviklingen i København. Byen vokser, og borgernes behov og forventninger til en by, der fungerer, vokser tilsvarende. Teknik- og Miljøforvaltningen arbejder med at gøre byen klar til fremtidens klimaudfordringer, at sikre tilgængelighed og fremkommelighed i byen, at håndtere byggesagsbehandling og parkeringskontrol, i det hele taget med at understøtte borgernes og erhvervslivets hverdag.

Stærk lederprofil med erfaring fra kommunikationsområdet 

Som kommunikationschef har du ansvaret for udvikling og styring af forvaltningens kommunikation. Kommunikationsarbejdet skal omtænkes og i højere grad tage udgangspunkt i de konkrete behov i forvaltningens faglige afdelinger. Du agerer i tæt samspil med de faglige afdelinger og forvaltningens presseenhed, og du sætter en ære i at understøtte fagligheden gennem klar kommunikation til omverdenen.

Vi søger en kommunikationschef med solid ledererfaring fra en større politisk ledet organisation. Du skal kunne genkende dig selv i beskrivelsen her:

  • Du er en dygtig og nærværende personaleleder, der inspirerer, motiverer og kan se potentialet i hver enkelt medarbejder og skabe sammenhæng på tværs af afdelingen som helhed

  • Du har erfaring med at lede medarbejdere, der sidder på forskellige lokationer

  • Du er analytisk begavet, drives af at skabe resultater, har et stort overblik og kan navigere i en kompleks organisation

  • Du har politisk forståelse og følsomhed over for politiske behov

  • Du er vant til at arbejde tværfagligt og har et bredt kendskab til kommunikationsfeltet, så du kan være sparringspartner på konkrete produktioner, og du er nysgerrig på nye måder at kommunikere med og til borgere og erhvervsliv

 

Du indgår naturligt i ledelsesmæssige sammenhænge, hvor fælles prioritering og samarbejde på tværs af fagområderne i forvaltningens stab er en del af hverdagen. 

Som kommunikationschef trives du med en afvekslende hverdag og korte deadlines i betjeningen af de faglige afdelinger og forvaltningens direktion. 

Om afdelingen

Du får personaleansvar for omkring 20 medarbejdere, som arbejder med kommunikation inden for stort set alle discipliner. Enheden er bygget op omkring en partnerfunktion, hvor hverdagen er i de faglige enheder og understøtter de faglige behov i forvaltningen. Partnerne er støttet af centrale teams inden for web og intra, print, visuel kommunikation og grafisk arbejde. Enheden er i gang med en rekonstruktion, og du skal sætte dig i spidsen for at skabe en enhed med fokus på behov, der udgår af forvaltningens kerneopgaver.

Om Stab

Den kommunikationsenhed, du skal lede, er en af otte enheder i Stab. Enhedernes opgave er at sikre den bedst mulige administrative understøttelse af forvaltningens kerneopgaver samt understøtte direktionens og politikernes behov. Det gør vi ved at sikre gennemsigtighed og tydelighed i samarbejdet og ved at levere de ydelser, som afdelingerne har behov for, til at løse kerneopgaven. Stab består af: Digitalisering, Kommunikation, Jura, Ledelse og Organisation, Budget og Anlæg, Regnskab og Økonomistyring og to økonomipartnerenheder. Stab har ca. 130 medarbejdere.

Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til gældende overenskomst og efter cheflønaftalen for Københavns Kommune. Tiltrædelse 1. august 2020. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Thomas Højlt på 2014 9080.

Vedlæg venligst CV og relevante beviser. 

Søg via nedenstående link senest onsdag den 27. maj 2020

Vi forventer at afholde 1. samtaler onsdag den 10. juni og 2. samtaler torsdag den 18. juni.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Njalsgade 13
2300 København V
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
29-04-2020
Udløber
27-05-2020
Kviknummer
LJA-80178789
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Lægemiddelstyrelsen

Børne- og Undervisningsministeriet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Njalsgade 13
2300
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-04-2020
Ansøgningsfrist
27-05-2020
Kviknummer
LJA-80178789
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kommunikation og medier, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed