Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren jurist til Personalejuridisk Center

Rigspolitiet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-06-2019

København, Rigspolitiet, Koncern HR

Rigspolitiet søger en erfaren jurist med kendskab til arbejdsret til Personalejuridisk Center, som er en del af Rigspolitiets Koncern HR. Som jurist får du en central rolle i forhold til at understøtte hele Koncern HR som arbejdsområde. Dit job er kendetegnet ved en høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen, faglige udfordringer og en omskiftelig hverdag, hvor opgaver med kort varsel kræver din bistand.

Rigspolitiet er en stor statslig arbejdsplads med mange medarbejdere og mange forskellige faggrupper. Det afføder naturligt en lang række opgaver inden for området af individuel og kollektiv arbejdsret. Du bliver en del af sektionen HR Forhandling, hvor du sammen med dine kolleger beskæftiger dig med en bred vifte af arbejdsretlige problemstillinger.

En varieret hverdag

Overordnet arbejder du med fortolkning og formidling af regler og problemstillinger relateret til overenskomster og aftaler for ansatte i politiet.

Skriftlig formidling er en stor del af dit arbejde, og du formidler klart og præcist essensen af juridiske forhold, så det er forståeligt for modtageren. Eksempelvis udarbejder du vejledninger til aftaler og overenskomster, beslutningsoplæg med henblik på indhentning af mandat til en forhandling eller for at klæde ledelsen på til at træffe de rette beslutninger, samt skriver notater og folketingsbesvarelser. Modtageren er ofte den øverste ledelse i Koncern HR eller direktionen i Rigspolitiet.

Du agerer også som faglig specialist og sparringspartner for bl.a. HR-chefer i politikredsene, når de har brug for sparring eller hjælp til fortolkning af regler og overenskomster. Ligeledes indhenter du konkret viden hos dem og sikrer derigennem, at reglerne anvendes korrekt i praksis.

Derudover vil du løbende deltage i forhandlinger om lokale løn- og ansættelsesvilkår for ansatte i politiet. Her skriver du notater, indhenter mandat, udfærdiger aftaler, kommunikerer aftalerne videre til politikredsene, og sikrer, at de bliver korrekt implementeret.

Endelig understøtter du - sammen med dine kolleger - ledere på tværs af Koncern HR med juridiske og akademiske opgaver. Det kan fx være i forbindelse med forskellige forvaltningsretlige spørgsmål eller bistand til notatskrivning og beslutningsoplæg.

Om os

Du bliver en del af HR Forhandling, som er én af tre sektioner i Koncern HRs Personalejuridiske Center. Vi er 11 medarbejdere i afdelingen både akademikere, politifolk og administrative medarbejdere. Vi har en uformel omgangstone og vægter faglig sparring og vidensdeling højt. I hverdagen er du i tæt dialog med dine kolleger om fortolkninger, faglige vinkler og vidensdeling, men derudover arbejder du med en høj grad af selvledelse.

Vores nye medarbejder er kendetegnet ved

Du er uddannet cand.jur., cand.merc.jur. eller lignende. Det er afgørende, at du har et godt kendskab til individuel og kollektiv arbejdsret, og du er vant til at forholde dig til lovstof og fortolke herpå. Vi forestiller os, at du har 3-5 års erfaring fra en lignende stilling.

Din faglighed er i top, og du formår på skrift såvel som mundtligt at formidle essensen af dine budskaber til andre faggrupper på en klar og kortfattet måde.

Du motiveres af at sætte dig ind i nye regler og fagområder, er hurtig til at gennemskue problemstillinger og har en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen. Det kendetegner din arbejdsstil, at du er struktureret samt initiativrig og selvstændig i forhold til at opsøge viden og træffe egne beslutninger.

Som person fungerer du godt i vekselvirkningen mellem selvstændigt at dykke ned i fagstof og samarbejde tværfagligt med andre kolleger. Du trives i en stor organisation, som hele tiden påvirkes af politiske beslutninger, og du forstår at tænke og handle ud fra et helhedssyn.

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som fuldmægtig eller specialkonsulent på baggrund af kvalifikationer.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 København V.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Birgitte Wenckheim på telefon 2516 09 83.

Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger.

Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde 1. samtaler den 27.-28. juni 2019, samt 2. samtaler den 2. juli 2019.

Ansøgningsfrist: 23. juni 2019

Koncern HR

Vi formulerer HR-strategier og koordinerer og understøtter HR-arbejdet i politikredsene. Koncern HR har ansvaret for rekruttering til hele politiet, for uddannelse af fremtidens politistyrke og for efter-, videre- og lederuddannelse af politiets cirka 15.000 ansatte. Desuden løser vi en række HR-opgaver inden for administration, personaleudvikling, løn og personalejura.

Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.

Sikkerhedsbevidstheden i politiet er høj og ansvaret for politiets informationssikkerhed påhviler alle ansatte i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse, politiet i Grønland og politiet på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rigspolitiet

Adresse 1
Hambrosgade 21
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-06-2019
Udløber
23-06-2019
Kviknummer
LJA-73908846
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigspolitiet

Adresse
Hambrosgade 21
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-06-2019
Ansøgningsfrist
23-06-2019
Kviknummer
LJA-73908846
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura
Beliggenhed