Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren jurist til implementering af ny grøn klimaaftale om affaldssektoren

Energistyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-09-2021

Vil du være med til skabe rammerne for øget genanvendelse og mindre forbrænding af affald?

Du bliver en vigtig del af holdet, der skal implementere klimaplanen for en grøn affaldssektor og cirkulær økonomi. Det bliver dine stærke juridiske kompetencer, din interesse for affaldssektoren og dine samarbejdsevner, der skal hjælpe os med at komme i mål siger Signe Schmidt, kontorchef for Vand og Affald i Energistyrelsen.

Om affaldsenheden i Energistyrelsen

Affaldsenheden er en del af Kontoret for Vand og Affald, som består af ca. 25 gode kollegaer med en bred faglighed af jurister, økonomer, teknikere og generalister. I affaldsenheden beskæftiger vi os med den økonomiske og organisatoriske regulering af affaldssektoren.

Vores arbejde vil i de kommende år især være knyttet til implementering af den politiske aftale om den fremtidige regulering af affaldssektoren, Klimaplan for en grøn affaldssektor og cirkulær økonomi, der blev indgået i juni måned sidste år.

Vi samarbejder i et miljø, hvor der er højt til loftet, og hvor vi prioriterer både det faglige og det sociale højt. Vi søger en ny medarbejder til Team Genanvendelse, der består af seks medarbejdere og en teamleder.

Om jobbet

I Team Genanvendelse arbejder vi på fuld kraft med at implementere afsnittet om en stærk genanvendelsessektor fra Klimaplan for en grøn affaldssektor og cirkulær økonomi. Vi søger en jurist, som kan være med at omsætte aftalen til lovgivning, og som vil være med i hele processen fra de tværfaglige analyser til den egentlige lovskrivning.

Du kan bidrage med erfaring med lovskrivning, skarpe analyser af komplicerede problemstillinger og vigtigst af alt med interesse for affald, den danske forsyningssektor og klima-, og energipolitik.

Om dig

Vi forventer, at du er uddannet cand.jur. eller tilsvarende og du:

  • har erfaring med lovskrivning,

  • har erfaring med eller interesse for miljølovgivning og gerne affaldslovgivning,

  • arbejder selvstændigt, løsningsorienteret og trives med at tage ansvar,

  • har gode samarbejds- og procesevner og lyst til at indgå i tværfagligt samarbejde, samt

  • har gode formidlingsevner både i skrift og i tale.

 

Om os

I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vi ser klimaforandringerne som den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor nye løsninger og en sikker forsyning tænkes sammen.

Vi har et job med mening. Vi er historien om de moderne nørder, stærke generalister og en ledelse, der vil motivere. Vi er ca. 700 kolleger med en særlig holdånd. Vi er faglige. Vi er nysgerrige. Og så tager vi ansvar for fremtiden. Vi har nemlig en ting til fælles: Vi gør en grøn forskel i hverdagen og for de kommende generationer.

Læs hele vores kernefortælling og få indblik i vores værdier

Fokus på den gode onboarding

I Energistyrelsen lægger vi vægt på, at du som ny medarbejder får en god og tryg start som sikrer, at du kommer godt i gang. Du får en grundig introduktion og oplæring ved hjælp af et planlagt velkomstprogram, en række aktiviteter og en mentor, som vil støtte dig fagligt og socialt gennem hele forløbet.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten. Du vil afhængig af dine kvalifikationer og erfaring blive ansat som enten fuldmægtig eller konsulent.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til kontorchef Signe Schmidt, tlf. 2374 0505

Energistyrelsen betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning

Du søger via www.ens.dk/job. Benyt funktionen "Søg stillingen" på stillingsopslaget. Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis inkl. karakteroversigt og eventuelle øvrige bilag skal være indtastet senest fredag d. 17. september 2021.

Samtaler forventes afholdt i uge 38.

Kandidater skal være indstillet på at skulle udarbejde en opgave i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Medarbejderne er Energistyrelsens vigtigste aktiv. Vi bestræber os på at ansætte de bedste kvalificerede og de bedste kollegaer - og vi lægger vægt på en professionel ansættelsesproces.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Energistyrelsen

Adresse 1
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V
Danmark
Adresse 2
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-09-2021
Udløber
17-09-2021
Kviknummer
LJA-82610574
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Energistyrelsen

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-09-2021
Ansøgningsfrist
17-09-2021
Kviknummer
LJA-82610574
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed