Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren jurist til Center for Plan og Miljø, Næstved Kommune

Næstved kommune

Næstved, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
14-09-2018

Næstved Kommune søger en erfaren jurist til Center for Plan og Miljø. Vi er 90 kolleger, fordelt på tre teams, der tilsammen udgør et samlet myndighedscenter for det tekniske område. Vores arbejdsfelt er især lokalplanlægning, miljø- og naturbeskyttelse, affald, vandløbsregulering og byggesagsbehandling. Vi arbejder også med kommuneplanlægning, udvikling af natur, friluftsliv og by i Næstved kommune og en række vandplanprojekter med staten og EU.

Vi har et spændende og dynamisk fagligt miljø, hvor vi både arbejder i mindre grupper og på tværs. Vi deler ud af vores viden og gode humør i hverdagen. Hele centret arbejder sammen, fordi vores sager involverer flere fagområder.

Stillingen dækker hele centret, men er placeret i Team Plan, Geodata og Klima, der ud over planlægning og byudvikling beskæftiger sig med kommunens klimaindsats, GIS, geodata og en række andre opgaver. Vi er på nuværende tidspunkt 23 medarbejdere i teamet med forskellig faglig baggrund.

Jobbet

Vi møder dig med høje forventninger. Vi har brug for en jurist med brede juridiske kompetencer og et sikkert juridisk jugement. Næstved er en stor kommune i rivende udvikling. I øjeblikket arbejder vi blandt andet med etablering af Campus Næstved tæt på stationen, flere nye boligområder og Udlændingestyrelsens nye kontorbygning har haft 1. spadestik. Vi har kystbeskyttelse, flere store naturgenopretningsprojekter og ikke mindst rigtig mange myndighedssager, hvor vi træffer afgørelse på de forskellige lovområder. For at understøtte dette arbejde har vi brug for en jurist, der både kan fordybe sig i komplicerede problemstillinger, skrive sager og afgørelser samt skabe fokus på juridiske problemstillinger på tværs af hele centeret. Vi spiller hinanden gode, brænder for vores fag og for at finde gode løsninger for borger og virksomheder i Næstved Kommune.

Om dig 

Vi forventer, at du brænder for jura og særligt kombinationen af praktik og faglighed.  At du har flair for gode løsninger og kan bidrage aktivt til realiseringen af vores visioner via dit juridiske udgangspunkt. Du skal kunne arbejde både overordnet og meget detaljeorienteret med plan- og miljøjura. Du skal være i stand til at se de strategiske linjer i såvel større som mindre opgaver på det tekniske område herunder også kvalitetssikring af afgørelser. Det skal være naturligt for dig at tage ansvar og kunne følge opgaverne helt til dørs med et godt resultat. Endeligt forventer vi, at du kan samarbejde og bidrage med øget juridisk forståelse og kompetenceudvikling på tværs af centeret.

Vi forventer, at du

 • er uddannet cand.jur. og har mindst 4-5 års erfaring
 • er flittig og ambitiøs
 • har erfaring med eller interesse for plan- og miljøret
 • er stolt af dit fag og brænder for at finde gode løsninger
 • kommunikerer let og tydeligt i skrift og tale
 • kan arbejde sammen med andre faggrupper
 • kan arbejde selvstændigt og selv prioritere og afslutte sager
 • har politisk tæft og kan levere materiale af høj kvalitet til både vores politikere, borgere og erhvervsliv

 

Vi tilbyder

 • udfordrende og udviklende arbejdsopgaver i en spændende kommune med store ambitioner
 • mulighed for eget handlerum og faglig sparring og udvikling i opgavevaretagelsen
 • gode kollegaer som arbejder tæt sammen i en flad struktur med respekt for hinandens faglighed
 • en spændende arbejdsplads med gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • fleksible arbejdsforhold
 • efteruddannelse og deltagelse i netværk, fx Kommunalretsforeningen og det juridiske netværk i KL.

 

Du kan se job- og personprofilen her.

Hvis der til stillingen kræves, at du er uddannet, skal relevant uddannelsesbevis vedhæftes.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og DJØF. Der er mulighed for ansættelse som specialkonsulent eller chefkonsulent afhængig af kompetencer og erfaring.

Tiltrædelse den 1. december 2018 eller snarest.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte centerchef Pernille Balslev-Erichsen på telefon 2974 3674 eller juridisk chefkonsulent Susie Hozainsadeh på telefon 3029 5224.

Ansøgningsfrist søndag den 21. oktober 2018.

Ansættelsessamtaler 1. samtaler forventes afholdt fredag den 26. oktober 2018 og 2. samtaler tirsdag den 30. oktober 2018.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Del dette job

Kontakt
Næstved kommune
Rådmandshaven 20
4700 Næstved
Praktisk information
Oprettet
14-09-2018
Udløber
21-10-2018
Kviknummer
LJA-65513987
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Næstved kommune

Adresse
Rådmandshaven 20
4700
Næstved
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-09-2018
Udløber
21-10-2018
Kviknummer
LJA-65513987
Jobtype
Fuldtid
Fag
Jura
Beliggenhed