Gem annonce

Erfaren jurist med lyst til mangeartede faglige udfordringer søges til arbejde med et af Danmarks største eksporterhverv

Søfartsstyrelsen

Slagelse, Vestsjælland

Vestsjælland

Indrykket
29-03-2021

I afdelingen for Maritim Regulering og Jura søger vi en jurist, der sammen med afdelingens øvrige jurister har lyst til at arbejde med Det Blå Danmark i en hverdag, hvor opgaverne spænder vidt og giver god mulighed for faglig udvikling fx i forhold til udvikling af regler, som understøtter digitalisering, og hvor der vil være behov for såvel evner inden for den offentlige ret som inden for privatretlige discipliner.

 

Som vores nye kollega bidrager du til udviklingen og fastholdelsen af styrelsens juridiske kompetencer inden for forvaltningsret, persondataret og inden for søfartslovgivningen. Arbejdet i Maritim Regulering og Jura foregår i spændfeltet mellem jura, sikkerhed og ikke mindst tværfaglighed.

  

Om jobbet

Som ny kollega i Maritim Regulering og Jura indgår du i og bidrager til vores stærke, faglige juridiske miljø. Vi er ca. 30 kolleger i afdelingen med forskellige baggrunde. Vi vægter samarbejdet og den gode stemning højt og prioriterer at pleje kollegaskabet. Kontoret fungerer som Søfartsstyrelsens interne advokatkontor, hvilket indebærer, at vi rådgiver styrelsens andre enheder i juridiske og tekniske spørgsmål.  Vi hjælper med de svære sager om bl.a. forvaltningsretlige spørgsmål, persondataret og søfartslovgivningen. Desuden betjener vi vores direktion og håndterer sager til ministeren og til Folketinget, og vi varetager det lovforberedende arbejde på søfartsområdet og skriver både lovforslag og bekendtgørelser. 

 

Om dig 

Vi forventer, at du er uddannet cand.jur., og har flere års erfaring, gerne fra en anden statslig myndighed, kommune eller region med tilsvarende opgaver. Du har stærke juridiske og kommunikative evner samt interesse for juraen. Vi lægger derudover vægt på, at du besidder  

  • gode analytiske evner

  • evnen til at arbejde selvstændigt

  • evnen til at bevare såvel overblik som blik for detaljen

  • en tilgang til faget, hvor der ses muligheder og ikke begrænsninger, samtidig med at lovgivningen fortsat er i højsædet

  • lysten til en uformel ledelsesstil, herunder lysten til at tage ansvaret for og til at sikre fremgang for dine egne opgaver

  • faglig autoritet og integritet

  • gode samarbejdsevner samt

  • evnen til at kunne skabe netværk internt og eksternt.

 

Om os  

Søfartsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og arbejder for vækst i de maritime erhverv og sikkerheden til søs. Det gør vi i et tæt samarbejde med relevante interessenter. Samtidig deltager vi aktivt i både europæisk og internationalt samarbejde, fordi søfarten er et internationalt erhverv. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi har en travl hverdag med fleksibel arbejdstilrettelæggelse, så jobbet kan kombineres med et aktivt familie- og fritidsliv. Du får gode kollegaer i et engageret arbejdsmiljø, som både fagligt og socialt vil bidrage til, at du får det bedste fundament for at løse dine opgaver. 

 

I Maritim Regulering og Jura arbejder vi med udvikling af regler, der skal fremme sikkerhed, sundhed og miljø for både skibe, søfarende og fiskere og de farvande, de sejler i. Samtidig er vi med til at sikre, at reguleringen skaber de bedste rammer for væksten og konkurrenceevne i den maritime sektor. Vi deltager i forhandlingerne om internationale og EU regler og udarbejder de danske regler. Afdelingen består af ca. 30 medarbejdere med juridisk, teknisk og akademisk baggrund. Der er to chefer tilknyttet til afdelingen, og du vil få en personaleleder, men kan forvente at skulle udføre opgaver for begge chefer.

 

Om ansættelsen 

Der er tale om en fast fuldtidsstilling. Du ansættes efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Afhængig af dine kvalifikationer vil du blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent.

 

Søfartsstyrelsens hovedkontor ligger i Korsør, hvor arbejdspladsen således er placeret. Der vil efter aftale være mulighed for delvist hjemmearbejde.

 

Vi forventer at afholde første samtalerunde den 15. og 16. april. Stillingen ønskes besat snarest. Som følge af covid-19 vil dele af ansættelsesprocessen foregå virtuelt.

 

Vil du vide mere? 

Du kan få flere informationer om stillingen som jurist i Maritim Regulering og Jura ved at kontakte kontorchef Kristina Ravn på telefon 7219 6237 eller chefkonsulent Kirstine Strøh Nielsen på telefon 7219 6135. For yderligere oplysninger om personaleforhold kan du kontakte HR-rekrutteringspartner Kristine Lilleng Castenschiold på telefon 9133 7022. Du kan også læse mere om os på Søfartsstyrelsens hjemmeside www.soefartsstyrelsen.dk.  

 

Har du lyst til at søge? 

Så klik på Søg stilling knappen nederst i annoncen eller søg via vores hjemmeside http://jobisoefartsstyrelsen.dk/#job. Din ansøgning vedlagt CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest mandag den 12. april kl. 12.00.

 

Søfartsstyrelsen er en del af Det Blå Danmark. Vi arbejder for sikkerhed og vækst i den maritime sektor. Vores mission er at skabe konkurrencedygtige og innovative vækstvilkår.

  

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion eller etnisk baggrund til at søge stillingen

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Søfartsstyrelsen

Adresse
Caspar Brands Plads 9
42220 Korsør
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-03-2021
Udløber
12-04-2021
Kviknummer
LJA-81890586
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Søfartsstyrelsen

Adresse
Caspar Brands Plads 9
42220
Korsør
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-03-2021
Ansøgningsfrist
12-04-2021
Kviknummer
LJA-81890586
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce