|   
Gem annonce

Erfaren HR-partner til Borgercenter Voksne, Socialforvaltningen i Københavns Kommune

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-11-2020

Brænder du for HR og for at understøtte ledere i at træffe gode strategiske og ledelsesmæssige beslutninger indenfor HR-området?

 

Socialforvaltningen har etableret administrative fællesskaber indenfor HR i 2020, og med en stilling i Borgercenter Voksne vil du blive en del af den fortsatte udvikling af denne proces. HR partnerrollen er stadig ny, og du vil derfor få mulighed for at præge rollen

 

Du bliver HR-partner for et antal centre og enheder, hvor du er chefernes tætte og proaktive sparringspartner og rådgiver på en bred vifte af HR-opgaver. Du kommer til at arbejde tæt sammen med HR-konsulenter og de øvrige HR-partnere.

 

Det er afgørende, at du kender og forstår de rammer lederne agerer indenfor på HR-området og har generel og solid viden om HR-området, som du evner at omsætte i strategisk retning og operationelt. Vi forventer, at du kan understøtte ledere på alle niveauer, forstår organisatoriske sammenhænge og kan benytte socialstrategien som drivkraft i alle processer.

 

Som HR-partner bliver dine opgaver bl.a. at: 

 • være bindeled mellem den enkelte leder og det administrative fællesskab både i relation til HR administrative forhold, HR-udvikling og organisatoriske forhold

 • koordinere og vejlede om HR generelt, herunder rekruttering, sygefravær, trivsel og MUS, MED samarbejde mv.

 • rådgive/sparre ved ledelsesproblematikker, dilemmaer og organisatorisk udvikling

 • bistå med ledersparring ved fx sygefraværsindsatser, vanskelige samtaler, kompetenceudvikling, temadage mv. 

 • udvikle, gennemføre og facilitere processer ifm. små og store organisatoriske udviklingsaktiviteter

 • samarbejde med forvaltningens og kommunes specialiserede kontorer om bl.a. personalejura, forhandlinger, personaleadministrative forhold mv.  

 • understøtte/sparre ved tjenstlige forløb og deltage i svære samtaler, når det er nødvendigt. God forståelse for personalejura vil være en fordel

 • deltage i og varetage tovholderfunktionen i tværgående arbejdsgrupper/projekter/netværk i borgercentret med blik for helheden. Derudover deltagelse i lokale samarbejdsudvalg, når HR-emner er på dagsordenen

 • udarbejde analyser og ledelsesinformation på HR-området 

Vi forventer at du hurtigt kan sætte dig ind i både centrale tværgående problemstillinger i borgercentret og lokale forhold på den enkelte arbejdsplads. Det er vigtigt, at du kan drive en opgave eller proces, forfølge målet og sikre endelig forankring, herunder at du:

 • har en analytisk, reflekterende og praktisk tilgang til opgaveløsningen

 • har en stærk organisations- og ledelsesforståelse og er vant til at sparre og samarbejde med ledere og medarbejdere på alle niveauer i organisationen

 • forstår, hvordan mennesker og organisationer udvikles samt viden om ledelse

 • er en stærk formidler og evner at skabe gode dialoger og samarbejdsrelationer

 • har solid erfaring med facilitering af både små og store grupper indenfor et bredt spektrum af temaer, som kobler sig til emner som forandringer, fusioner, samarbejde, trivsel, ledelse osv.

 • har solid viden om rekruttering og onboarding, lige fra det strategiske afsæt til den konkrete ansættelsessituation. Det er en fordel, hvis du er certificeret i brugen af personlighedstest

 • har politisk flair og trives med at arbejde i en organisation, hvor politisk fastsatte strategier, mål og retningslinjer styrer indsatsen

 • har en akademisk uddannelse eller erfaringsbaggrund, som modsvarer stillingens krav 

Du vil indgå i et fagligt stærkt arbejdsfællesskab med gode faglige udviklingsmuligheder og videndeling om opgaveløsningen. Det administrative fællesskab består af 14 konsulenter og 6 HR-partnere, som i fællesskab løser de mange forskellige HR-opgaver for lederne i borgercenteret. Du får mulighed for at arbejde tæt sammen med ledere og medarbejdere i hele borgercenteret, HR-partnerne i de andre borgercentre, samt medarbejdere fra de centrale enheder.

 

Du får fast arbejdssted i lokalerne på Islands Brygge, men din arbejdstid vil være fordelt mellem flere lokationer, og vi forventer, at du løser en del opgaver ude hos den enkelte leder. 

 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse senest den 1. februar 2021.

 

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om Borgercenter Voksne på centerets hjemmeside: www.kk.dk/bcv. Samt få yderligere oplysninger om stillingen ved telefonisk henvendelse til stabschef Anne Hare på 2711 7232.

 

Om rekrutteringsprocessen

1. runde samtaler afholdes den 8. december 2020. Du vil ved denne samtale blive bedt om at forholde dig til en case, som bliver udleveret, når du møder til samtale.

 

2. runde samtaler afholdes den 17. december 2020.

 

I perioden mellem 1. og 2. samtaler gennemfører vi tests. Det er vigtigt, at du kan møde de nævnte dage.

 

Søg via nedenstående link senest onsdag den 2. december 2020

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
16-11-2020
Udløber
02-12-2020
Kviknummer
LJA-81389372
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Islands Brygge 37
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-11-2020
Ansøgningsfrist
02-12-2020
Kviknummer
LJA-81389372
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce
   |