Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren generalist med gode proceskompetencer

Energistyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-04-2021

Vil du være med til at arbejde med sektorkobling og teste nye regulatoriske modeller, der kan understøtte den grønne omstilling? Så er en stilling som processtærk generalist i Energistyrelsens Center for forsyning måske noget for dig!

 

Om jobbet

Det danske samfund står over for en stor opgave med den grønne omstilling. Regeringens 70 pct. målsætning og klimaaftalen om energi og industri stiller særligt store krav til arbejdet i Energistyrelsen, hvor vi er med til at udtænke gode løsninger for fremtidens grønne, sammenhængende og effektive energisystem. Det er afgørende for den grønne omstilling, at der tænkes på tværs af sektorer, og at vores lovgivning ikke står i vejen for nye innovative projekter.

 

Vi søger en erfaren generalist, der har stærke proceskompetencer og gerne har erfaring med projektledelse til vores nye enhed, der arbejder med elektrificering, sektorkobling, digitalisering og tværgående regulering af VE- og forsyningsområdet.

 

Du skal først og fremmest være en del af vores sekretariat for regulatoriske testzoner, som hjælper virksomheder med innovative grønne projekter, der møder problemer med lovgivningen med at få en regulatorisk testzone. Det gælder bl.a. projekter på tværs af sektorer, som f.eks. PtX-projekter og digitaliseringsprojekter. Du vil få ansvaret for at projektlede og koordinere sekretariatets arbejde i samarbejde med gode kollegaer. Derudover kan du blive involveret i arbejde med elektrificering og sektorkobling. Arbejdet inkluderer samarbejde og dialog med Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets departement, andre ministerier, interesseorganisationer, forsyningsselskaber og virksomheder.

 

Om dig

  • Du har relevant akademisk uddannelse, og viden om den danske energisektor.

  • Du har erfaring med at drive og lede projekter.

  • Du har stærke proceskompetencer, så du både kan sikre fælles forståelse, ejerskab og inddragelse samtidig med, at der skabes resultater og fremdrift.

  • Erfaring med politisk styrede organisationer er ligeledes en fordel.

  • Du er åben og bidrager til god, kollegial holdånd og har lyst og evne til at indgå i tværfagligt samarbejde.

  • Du har gode formidlingsevner både i skrift og i tale og kan med blik for modtageren formidle komplekse problemstillinger på en kortfattet og let forståelig måde. Du taler og skriver dansk og engelsk flydende.

 

Vi arbejder meget tværfagligt, og du vil være på hold med kollegaer med forskellig faglig baggrund og vil skulle arbejde i krydsfeltet mellem jura, økonomi, klimapolitik, tekniske og kommercielle forhold. Vi kan tilbyde en spændende og travl hverdag med varierende opgaver og dygtige, søde og engagerede kolleger, der hver dag løfter opgaverne med nysgerrighed, holdånd og fremtidsansvar.

 

Om os

I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vi ser klimaforandringerne som den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor nye løsninger og en sikker forsyning tænkes sammen.

 

Vi har et job med mening. Vi er historien om de moderne nørder, stærke generalister og en ledelse, der vil motivere. Vi er ca. 700 kolleger med en særlig holdånd. Vi er faglige. Vi er nysgerrige. Og så tager vi ansvar for fremtiden. Vi har nemlig en ting til fælles: Vi gør en grøn forskel i hverdagen og for de kommende generationer.

 

Læs hele vores kernefortælling og få indblik i vores værdier

 

Fokus på den gode onboarding

Vi ved, at det kan udfordrende at starte et nyt job i disse tider, hvor hjemmearbejde ofte er en del af hverdagen. I Energistyrelsen lægger vi derfor vægt på, at du som ny medarbejder får en god og tryg start som sikrer, at du kommer godt i gang. Du får en grundig introduktion og oplæring ved hjælp af et planlagt velkomstprogram, en række aktiviteter og en mentor, som vil støtte dig fagligt og socialt gennem hele forløbet.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker som fuldmægtig eller konsulent efter kvalifikationer i henhold til AC-overenskomsten indgået mellem Finansministeriet og Akademikerne.

 

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

 

Ansættelsesdato er pr. 1. juni eller 1. august 2021. Arbejdsstedet er Energistyrelsen i København.

 

Supplerende oplysninger om de stillinger, der skal besættes, kan fås ved henvendelse til enhedschef Sidsel Horsholt på mail: sidho@ens.dk eller tlf.: 33 92 68 02.

 

Energistyrelsen ønsker at fremme ligestilling, og alle kvalificerede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder opfordres til at søge stillingen.

 

Ansøgning

Du søger via www.ens.dk/job. Benyt knappen "Søg stillingen" i forbindelse med stillingsopslaget.

 

Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis og eventuelle øvrige bilag skal være indtastet senest onsdag den 28. april 2021.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 18 og 2. samtaler i uge 19.  Energistyrelsen forbeholder sig ret til løbende at indkalde kandidater til samtaler forud for ansøgningsfristen.

 

Kandidater til stillingen skal være indstillet på at besvare en case og evt. en færdighedstest i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

 

Ansøgningsfrist

28-04-2021

 

Tiltrædelsesdato

Start hurtigst muligt

 

Arbejdstid

37 timer ugentligt

 

Stillingstype

fuldmægtig/konsulent

 

Hjemmeside

http://www.ens.dk/

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Energistyrelsen

Adresse 1
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V
Danmark
Tlf
33 92 67 00
Adresse 2
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-04-2021
Udløber
28-04-2021
Kviknummer
LJA-81959400
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Kommunikation og medier, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Energistyrelsen

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København
Danmark
Tlf: 33 92 67 00
Praktisk information
Indrykket
14-04-2021
Ansøgningsfrist
28-04-2021
Kviknummer
LJA-81959400
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Kommunikation og medier, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed