Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren EU H2020 rådgiver til Syddansk Universitet

Syddansk Universitet

Odense, Fyn

Indrykket
13-11-2019

Har du arbejdet med EUs administrative regler og procedurer i forskellige typer af EU-projekter?

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, så er du den EU-rådgiver SDU søger!

Arbejdsområde
SDU RIO teamet Research Support arbejder med at understøtte udvikling, ansøgning og implementering af forskningsbaserede projektkonsortier med fokus på EUs H2020-program og samfundsimpact. Teamet er en del af SDUs centrale forskerstøtte og arbejder tæt sammen med forskere, fakulteternes forskerstøtteenheder og SDUs økonomi-forskerservice.

Den tilbudte stilling skal dels hjælpe med at binde pre-award og post-award-området sammen internt i temaet og ift. SDU RIOs jurister, og dels bidrage som ekspertfunktion ift. EU projektimplementering og regelfortolkning for hele SDU. Funktionen ønskes således at kunne rådgive forskere og forskerstøttekolleger og samarbejde med andre relevante enheder på SDU.

Kerneopgaverne vil omfatte:

 • Rådgivning omkring projektledelse af EU-projekter og EUs regler og procedurer, inkl. håndtering af projektafvigelser og kontakt til kommissionens administratorer

 • Hjælp til kontraktforhandlingsprocessen for nye projekter

 • Opstartsmøder for nye projekter.

Der er tale om en stilling, hvor længere erfaring med et bredt udsnit af EUs forskellige fundinginstrumenter, såvel som overblik over hele projekt-livscyklussen, er en klar fordel. Funktionen er en udpræget specialistfunktion, hvor du i en lang række situationer forventes at vide mest på SDU. Det er derfor afgørende, at du er i stand til at opbygge et eksternt netværk af specialister, som du kan konsultere i de situationer, hvor din viden ikke rækker eller du ønsker sparring.

SDU RIO tilbyder
Den rette kandidat vil få en spændende og central stilling i en samarbejdsorienteret enhed, der er præget af engagement, en uformel omgangstone og et fleksibelt arbejdsmiljø. Op imod deadlines vil du skulle trives med til tider krævende og udfordrende opgaver. Sammen med dygtige og engagerede kollegaer fra hele SDUs organisation vil du medvirke til at yde professionel understøttelse til SDUs europæiske projekter. Du vil få muligheden for at arbejde med spændende og forskelligartede internationale projekter fra mange af SDUs forskningsmiljøer. Der vil skulle leveres professionelt, både ift. enkeltmandspræstationer som specialist, såvel som ift. teamsamarbejde. Du skulle holde dig opdateret kompetencemæssigt, men til gengæld have gode muligheder for løbende efteruddannelse.

Ansøgers profil
Vi ønsker en ansøger der:

 • Har en klar holdning til, hvad professionel støtte af H2020-projekter indebærer.

 • Har erfaring med implementering og drift af H2020-projekter inkl. fortolkning af EUs regler og procedurer.

 • Har forståelse for hvordan typiske problemer opstår og løses gerne både i enkeltforskerprojekter og større projektkonsortier med forskellige partnertyper.

 • Er en god kommunikator som taler og skriver engelsk flydende.

 • Er selvdrevet men som samtidig proaktivt deler viden og indgår aktivt og dialogbaseret i samarbejdsrelationer.

 • Kan indgå i større netværk, både internt på SDU og eksternt.

Yderligere oplysninger

 • Stillingen er på fuld tid med forventet indplacering på specialkonsulentniveau og ønskes besat 1. februar 2020, eller snarest muligt derefter.

 • Det primære tjenestested er Odense, men hjemmearbejdsdage og arbejdsplads i andre SDUs campusbyer (Sønderborg, Esbjerg, Kolding, Slagelse og København) vil kunne forhandles.

 • 1. runde samtaler forventes afholdt medio december og 2. runde samtaler snarest muligt derefter.

 • Man vil få direkte reference til afdelingslederen for SDU RIOs Research Support.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til SDU RIO kontorchef Esben N. Flindt (M: 4047 3773, E: enf@sdu.dk).

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online".

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kort om SDU RIO
SDU RIO (Research and Innovation Organisation) er etableret i 2017 med det formål at understøtte SDUs strategiske fokus på at skabe værdi for og med samfundet. Værdiskabelse realiseres igennem tæt internt og eksternt samarbejde på tværs af SDU. SDU RIO understøtter samspillet mellem forskning, uddannelse, erhvervsliv, bevillingsgivere og den offentlige sektor. Enheden har en bred opgaveportefølje og arbejder bl.a. med entreprenørskab og forretningsudvikling, teknologiudveksling og patentering, partnerskaber og virksomhedssamarbejde, forskerstøtte, kontraktjura, internationalisering, karrierevejledning for studerende samt skaber kontakter mellem virksomheder og studerende.

 

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Syddansk Universitet

Adresse 1
Campusvej 55
5230 Odense M
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-11-2019
Udløber
03-12-2019
Kviknummer
LJA-77421984
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Syddansk Universitet

Adresse
Campusvej 55
5230
Odense M
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-11-2019
Ansøgningsfrist
03-12-2019
Kviknummer
LJA-77421984
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed