Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren chefkonsulent med solid økonomiforståelse til at drive økonomiske analyser i Teknik- og Miljøforvaltningen

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-07-2018

København er inde i en stærk og positiv udvikling som international metropol, og den udvikling skal Teknik- og Miljøforvaltningen understøtte på bedste vis. TMF Stab vil styrke arbejdet med at omstille midler til nye opgaver og samtidig effektivisere organisationens kerneopgaver og processer. Derfor er vi på udkig efter en talstærk og selvstændig chefkonsulent, som kan samarbejde og navigere sikkert og godt i en forandringspræget, politisk organisation. 

Stillingen med at drive økonomiske analyser er placeret i sekretariatet i forvaltningens stab og udføres i tæt samarbejde med forvaltningens centrale økonomienhed. De økonomiske analyser er en integreret del af forvaltningens omstillingsstrategi, som handler om, hvordan vi løser forvaltningens kerneopgaver bedst og billigst. 

I Staben arbejder vi løbende på at sikre et helhedssyn på opgaverne, et let og velkoordineret samarbejde med resten af organisationen og på at understøtte forvaltningen proaktivt, så kerneforretningen oplever at få den bedst mulige hjælp fra Staben. 

Styr på data, processer og ledelsesbetjening 

Du bliver en del af et dynamisk sekretariat med en bred opgaveportefølje. Vi arbejder med projekter inden for forvaltningens omstillingsstrategi og risikobaseret ledelsestilsyn, og vi supporterer Stabens vicedirektør og enheder. Vi forbereder møder og følger op, og vi håndterer politikerspørgsmål og aktindsigtssager. Vi binder tråde sammen og knytter bånd på tværs af organisationen. 

Dine primære arbejdsopgaver vil være: 

 • at være tovholder på gennemførelse af økonomiske analyser på tværs af forvaltningen
 • implementering af effektiviseringstiltag og optimering af opgaveløsning
 • rådgivning til ledere omkring udarbejdelse af business cases
 • udarbejdelse og kvalitetssikring af notater og oplæg til forvaltningens koncernledelse

 

Overblik, samarbejdsevner og organisationsforståelse

Du skal have stærke samarbejdsevner, flair for strategisk tænkning, evne til at håndtere komplekse problemstillinger og have erfaring med ledelsesbetjening i politiske organisationer. Og så skal du kunne lide at være frontløber og nå resultater både selvstændigt og sammen med andre. 

Vi ser gerne, at du: 

 • har en relevant samfundsvidenskabelig, økonomisk uddannelse eller lignende
 • har erfaring med budgetanalyser og effektiviseringsprojekter, gerne i kommunalt regi
 • har stærke strategiske, analytiske kompetencer og viden om kommunal økonomi
 • er processtærk med overblik og evner at koordinere og navigere i en større politisk organisation
 • er samarbejdsorienteret og god til at skabe relationer på tværs af forvaltningen

   

 • har gennemslagskraft og gode formidlingsevner både mundtligt og skriftligt

   

 • har et stærkt drive og trives med mange bolde i et travlt miljø

 

Om os 

TMF Stab er Teknik- og Miljøforvaltningens administrative rygrad med ca. 130 medarbejdere. Vi understøtter hele organisationen inden for digitalisering, økonomistyring, jura og strategisk indkøb, kommunikation samt HR- og organisationsudvikling. Du bliver ansat i Stabens tværgående sekretariat. Det er Stabens opgave at sikre en professionel administrativ styring, rådgivning og udvikling af forvaltningen, så enhederne i forvaltningen kan koncentrere sig om deres faglige kerneopgaver. En stor del af opgaveløsningen sker i samarbejde med rådhuset og de fire serviceområders sekretariater. 

Et job hos os giver gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Du får en spændende hverdag i en moderne organisation i forandring. Vi har et højt ambitionsniveau og en uformel tone. Du kan læse mere om Teknik- og Miljøforvaltningen på: https://www.kk.dk/artikel/teknik-og-milj%C3%B8forvaltningen

Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. 

Stillingen er med tiltrædelse den 1. oktober 2018 eller hurtigst muligt. 

Yderligere oplysninger 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte TMF Stabs vicedirektør Anna Schou Johansen på 3045 3802 (uge 31-33) eller økonomichef Frederik Magnus Dahl Pedersen på 2965 1985 (uge 30). 

Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 19. august 2018.

Ansættelsessamtaler vil forventeligt finde sted i slutningen af uge 34 og starten af uge 35. 

Om Teknik- og Miljøforvaltningen 

Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.200 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 4 mia. kr.

Del dette job

Kontakt
Københavns Kommune
Teknik- og Miljøforvaltningen
Njalsgade 13
2300 København S
Kontakt
Njalsgade 13
2300 København S
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
20-07-2018
Udløber
19-08-2018
Kviknummer
LJA-63566620
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Njalsgade 13
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-07-2018
Udløber
19-08-2018
Kviknummer
LJA-63566620
Jobtype
Fuldtid
Fag
Analyse, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Økonomi og regnskab
Beliggenhed