Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren chef til Økonomi og Administration i Danmarks Lærerforening

Danmarks Lærerforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-10-2020

Du bliver chef for en afdeling med 25 medarbejdere med meget forskellig uddannelsesmæssig baggrund og stor variation i arbejdsopgaverne. Afdelingen består af tre enheder: Finans, Medlemsadministration samt Service og Rengøring. Sidstnævnte har en faglig leder, der varetager den daglige ledelse af enheden med reference til dig.

 

Foreningen ejer en række ejendomme i indre by og hotelkæden Sinatur. Afdelingen har ansvaret for køb, salg, belåning og investeringer i erhvervsejendomme i samarbejde med ekstern administrator. I forhold til Sinatur-hotellerne er opgaven den overordnede styring af hotellernes drift.

 

Du refererer til sekretariatschefen, som du har et tæt samarbejde med. Og du indgår i en velfungerende chefgruppe på syv chefer, der koordinerer tæt på de tværgående dagsordner.

 

Økonomi og Administration varetager eksempelvis:

  • Det overordnede ansvar for foreningens samlede økonomi

  • Udarbejdelse af budget og regnskab for vores politiske ledelse

  • Udarbejdelse af skatteregnskaber, herunder hvidvaskregler

  • Drift af foreningens erhvervsejendomme og Sinatur

  • Styring af forsikringsporteføljen for foreningen og Sinatur

  • Kapitalforvaltning i dialog med vores fire porteføljeforvaltere

  • Medlemsadministration.

 

Økonomi og Administration står over for at implementere nyt økonomisystem i samarbejde med Digitalisering og IT i en projektorganisering, som du bliver styregruppeformand for.

 

Din profil

Vi forestiller os, at du har solid erfaring fra en lignende stilling gerne en politisk organisation. Du skal være sparringspartner for den politiske ledelse i beslutninger, der vedrører økonomi. Du har derfor en vigtig rolle i forhold til at sikre et tillidsfuldt samspil med foreningens politiske ledelse.

 

Du har bedrevet personaleledelse i en årrække med en evne til at motivere, inspirere og engagere dine medarbejdere til at sætte viden og faglighed i spil. Din kommunikation er klar og tydelig. Du formår at oversætte de politiske målsætninger til medarbejderne og er i stand til at skabe klare og overskuelige beslutningsoplæg.

 

Du tænker strategisk, forstår at sætte retning for din afdeling og agerer samtidig på tværs af organisationen for at fremme de fælles mål.

 

Vi tilbyder

En arbejdsplads midt i hjertet af København med attraktive løn- og ansættelsesvilkår samt fokus på et sundt arbejdsmiljø.

 

Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament og en god kollegial omgangstone.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Lønindplacering sker efter det kommunale lønsystem på løntrin 52 plus tillæg. Dertil kommer en arbejdsgiverbetalt AP Pension på 17,3 procent. Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og Chefklubben i sekretariatet.

 

Stillingen ønskes besat den 1. februar 2021.

 

Vil du vide mere?

Er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Bo Holmsgaard på telefon 21 51 62 00 eller økonomichef Elo Nisted 21 65 84 44.

 

Vi skal have din ansøgning senest fredag d. 20. november 2020 kl. 12.00

 

Vi forventer at afholde første runde samtaler torsdag d. 26. og fredag d. 27. november 2020. Anden runde samtaler forventer vi at afholde torsdag d. 10. december 2020. Der vil indgå test i forbindelse med en eventuel anden samtale.

 

Fremtiden starter i skolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Danmarks Lærerforening

Adresse 1
Vandkunsten 12
1467 København K
Danmark
Adresse 2
Vandkunsten 12
1467 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-10-2020
Udløber
20-11-2020
Kviknummer
LJA-81294866
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Ledelse, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danmarks Lærerforening

Adresse
Vandkunsten 12
1467
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-10-2020
Ansøgningsfrist
20-11-2020
Kviknummer
LJA-81294866
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Ledelse, Strategi og udvikling
Beliggenhed