Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren bogholder til fastansættelse søges til konkursramt internationalt forsikringsselskab

Qudos Insurance A/S

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-05-2019

Qudos Insurance A/S under konkurs var et dansk skadesforsikringsselskab, som tegnede forsikringer gennem agenter i Danmark og Europa. Selskabet blev begæret konkurs den 20. december 2018 og kurator har valgt at fortsætte dele af driften for at sikre den bedst mulige beskyttelse af forsikringstagerne og kreditorerne.

Vi søger derfor en erfaren bogholder, der vil indgå i et mindre regnskabsteam, som arbejder tæt sammen med Kammeradvokaten og Garantifonden for Skadesforsikring samt vores interne funktioner: IT, Aktuariat og Legal/Compliance.

Du har en god portion gå-på-mod og engagement, og du vil få en central rolle i forhold at få sikre et bogførings-, afstemnings- og kontrolmiljø af høj kvalitet. Herunder vil særligt bogføring og afstemning af forsikringstekniske poster og opkrævning af tilgodehavender være en væsentlig opgave.

Det er vigtigt at du har solid erfaring med bogførings- og afstemningsmæssige opgaver og at du kan arbejde selvstændigt. Det er en fordel, hvis du har forsikringserfaring, men det er ikke et krav.

Dine primære opgaver vil være:

  • Bogføring og afstemning af forsikringstekniske poster
  • Afstemning og opkrævning af tilgodehavender
  • Afstemning af diverse mellemværender
  • Generelle bogførings- og afstemningsopgaver i forbindelse med ferie mv., herunder blandt andet, løn, administrationsomkostninger, afskrivninger, banker mv.

 

Personprofil

Du er forandringsvillig, parat til at arbejde i et konkursbo, og du kan se det spændende i at være med til at sikre, at bogføringsgrundlaget understøtter den højest mulig dividende til de skadelidte og boets kreditorer.

Det er vigtigt, at du er selvkørende og indstillet på hands-on udvikling, og samtidig er i stand til at bevare overblikket og tænke helhedsorienteret. Du arbejder selvstændigt, struktureret og målrettet, ligesom du har et stort behov for at have styr på detaljen og kvaliteten i data. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med Navision, men det er ikke et krav.

Qudos Insurance A/S under konkurs tilbyder

Du vil få et stort ansvar og mulighed for at sætte dit præg på de daglige rutiner i regnskabsfunktionen. Der er en række særlige opgaver, der skal løses, som følge af konkursen, og der vil være stor mulighed for faglig udvikling. Vi har en behagelig og uformel atmosfære og du vil få dygtige og søde kollegaer, der holder humøret højt på trods af omstændighederne. Herudover tilbydes du fastansættelse, faglig og personlig udvikling, samt en konkurrencedygtig løn og attraktive pensionsvilkår.

Søg stillingen på application@qudosinsurance.dk eller kontakt daglig leder, Niels Leist på 21 22 95 55 eller CFO Ulrik Gregersen på 41 77 79 11, såfremt du har spørgsmål.

Del dette job

Kontakt

Qudos Insurance A/S

Adresse 1
Sundkrogsgade 21
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Sundkrogsgade 21
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-05-2019
Udløber
19-06-2019
Kviknummer
LJA-73436144
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Qudos Insurance A/S

Adresse
Sundkrogsgade 21
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-05-2019
Ansøgningsfrist
19-06-2019
Kviknummer
LJA-73436144
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Administration, Økonomi og regnskab
Beliggenhed