Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren analytiker søges til databaserede undersøgelser af den offentlige forvaltning

Folketinget Rigsrevisionen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-03-2021

Vil du være med til at sikre en ansvarlig og effektiv offentlig forvaltning? Trives du i et arbejdsmiljø, hvor der er mulighed for faglig fordybelse, og hvor du er med til at udvikle og sætte standarden for Rigsrevisionens dataanalyser gennem dine leverancer? Så læs nærmere her om vores ledige stilling i Rigsrevisionens udviklingskontor for større undersøgelser.

 

Om jobbet

I Rigsrevisionen gennemfører vi bl.a. undersøgelser af den statslige og regionale forvaltning ud fra 3 økonomiske hensyn: sparsommelighed, produktivitet og effektivitet. I Rigsrevisionens strategi har vi sat fokus på at gøre denne type undersøgelser mere datadrevne gennem fx benchmarking, tids-serieanalyser og effektmålinger.

 

Vi søger derfor til en erfaren analytiker til vores udviklingskontor for større undersøgelser, der ved hjælp af data og et solidt metodeapparat kan identificere og beregne potentialer for bedre resurse-udnyttelse i stat og regioner.

 

Du vil både skulle rådgive om og selv udføre dataanalyser, hvis endemål er at vurdere, om de statslige og regionale institutionerne anvender deres resurser optimalt. Der er en stor spændvidde i, hvilke forvaltningsområder du vil kunne komme til at beskæftige dig med, og Rigsrevisionen har en unik adgang til data, som betyder, at vi kan foretage analyser på et solidt datagrundlag. Dine resultater afrapporteres som en del af vores beretninger til Statsrevisorerne, og et typisk beretningsfor-løb har en varighed på 9-12 måneder.

 

Ud over at understøtte husets produktion af dataanalyser vil du som en del af udviklingskontoret løbende skulle bistå med at udvikle området, bl.a. ved at opdyrke lovende metoder og undersøgelsestyper, afprøve nye teknikker og videreformidle erfaringer til dine kolleger i huset.

 

Om dig

Som ny medarbejder forestiller vi os, at du både motiveres af at gå i dybden med komplekse data-opgaver og af at afprøve og udvikle nye analysetilgange. Vi forventer, at du:

  • har en akademisk uddannelse inden for fx økonomi eller statskundskab

  • har flere års erfaring fra analysemiljøer enten i det offentlige eller i konsulentbranchen

  • har et højt fagligt niveau, gode metodiske evner og en god talforståelse

  • har erfaring med at gennemføre kvantitative analyser af produktivitet og effektivitet

  • har erfaring med statistisk metode

  • har erfaring med at kode (det er en fordel, hvis du har erfaring med R)

  • kan formidle komplekse kvantitative analyseresultater i et letforståeligt sprog

  • kan arbejde selvstændigt og resultatorienteret med data

  • har gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde i teams.

 

Om 8. kontor

Vi har 6 kontorer i Rigsrevisionen, der arbejder med større undersøgelser på de forskellige ministerområder understøttet af udviklingskontoret for større undersøgelser (8. kontor), som du vil blive en del af. 8. kontor er et tværgående kontor, som arbejder med særlige fokusområder forankret i Rigsrevisionens strategi. Kontoret er bemandet med 7 medarbejdere og har et bredt samarbejde med Rigsrevisionens øvrige kontorer. Kontoret leverer dataanalyser og giver sparring til fagkontorer, driver udviklingsprojekter og løser styringsopgaver for Rigsrevisionens direktion.

 

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Morten Lihn Jørgensen på tlf. 33 92 86 70 eller souschef Nina Friisberg på tlf. 33 92 84 89.

 

Rigsrevisionen

Gennemsnitligt har vi en 37-timers arbejdsuge (inkl. frokost), men der vil være perioder med ekstra travlhed. Vi har flekstid, så du har gode muligheder for at skabe balance mellem karriere og fritid.

 

Vi prioriterer kompetenceudvikling højt og tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder. Du kommer bl.a. til at indgå i vores kompetenceudviklingsforløb, som strækker sig over de første 3 år af din ansættelse. Det giver dig et solidt kendskab til Rigsrevisionen og udbygger løbende dine kompetencer.

 

Dine løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst og kvalifikationer. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest.

 

Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk.

 

Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest torsdag den 8. april 2021. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25.

 

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Folketinget Rigsrevisionen

Adresse 1
Landegreven 4
1301 København K
Danmark
Adresse 2
Landegreven 4
1301 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-03-2021
Udløber
08-04-2021
Kviknummer
LJA-81877282
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Folketinget Rigsrevisionen

Adresse
Landegreven 4
1301
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-03-2021
Ansøgningsfrist
08-04-2021
Kviknummer
LJA-81877282
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Strategi og udvikling
Beliggenhed