Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren akademiker med flydende pen og flair for ledelsesbetjening, koordination og analyse til Rigspolitiet (genopslag)

Rigspolitiet

Hvidovre, Storkøbenhavn

Indrykket
01-12-2020

Hvidovre, Rigspolitiet, Koncern IT

Her er en spændende mulighed for at arbejde med ledelsesbetjening samt policy- og analyseopgaver tæt på øverste ledelse i it-området i Rigspolitiet. Dit job er kendetegnet ved en høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen, faglige udfordringer og en omskiftelig hverdag, hvor de varierende opgaver med kort varsel stiller krav til dine kompetencer.

 

Højt tempo og varierede arbejdsopgaver med fokus på tværfagligt samarbejde

Gennem indhentning af viden og tværgående koordinering af opgaver og sager, er du med til at skabe et godt styringsgrundlag for koncernledelsen, så de har det bedste fundament for at prioritere og træffe kvalificerede beslutninger. Du kommer bl.a. til at arbejde med ledelsesbetjening og -kommunikation, planlægning af møder og arrangementer, udarbejdelse af oplæg, notater og analyser samt forberedelse af materiale med højt fagligt niveau. Derudover koordinerer og håndterer du henvendelser fra Koncern ITs interessenter såsom folketingsspørgsmål, høringer og aktindsigter.

 

Du bliver del af sektionen Policy, Analyse og Styring, som er en del af Staben, og placeret tæt på it-direktøren og stabschefen i Koncern IT. Ud over sektionen Policy, Analyse og Styring består Staben af sektionerne Sourcing, Sikkerhed samt Arkitektur og Processer. En del af din opgaveportefølje vil være dedikeret til koordination af sager, udviklingstiltag og ledelsesbetjening på tværs af Staben.

 

Policy, Analyse og Styring har en bred berøringsflade i organisationen og en bred opgaveportefølje inden for forvaltning, ledelsesbetjening, organisationsudvikling og administration. Sektionen består pt. af 8 engagerede medarbejdere med forskellige kompetencer, baggrunde og forudsætninger. Vores kultur er præget af en uhøjtidelig omgangstone, gensidig faglig respekt, sparring og teamwork i en travl og ofte uforudsigelig hverdag, hvorfor det er afgørende, at du ser dig som en del af sektionen og ønsker at bidrage, hvor der er behov.

 

Du får en afvekslende hverdag med et højt arbejdstempo og varierende opgaver, som i et vist omfang også vil kunne formes afhængigt af dine kompetencer og udviklingsønsker.

 

Ambitiøs, struktureret og analytisk stærk akademiker med en skarp pen

Du har en relevant akademisk baggrund på kandidatniveau og relevant erfaring fra en styrelse, et departement eller en anden større offentlig myndighed eller større organisation. Dine skriftlige kompetencer er i top, og med din skarpe pen fremhæver du kort og præcist essensen af komplekst materiale, så eksempelvis beslutningsoplæg fremstår overskuelige og i et forståeligt sprog for modtageren.

 

Du skaber værdi gennem dine stærke analytiske kompetencer, som gør dig i stand til at anskue en kompleks problemstilling i et 360 graders perspektiv og afdække relevante områder. Du trives med ledelsesbetjening og tværfagligt samarbejde, hvor du gør brug af dine kollegaers viden og forskellige fagligheder i din opgaveløsning, ligesom du har gode samarbejdsevner på alle organisatoriske niveauer. Du trives med at arbejde i en organisation, der har stor politisk bevågenhed, og du er god til at sætte dig ind i komplekse sammenhænge og trække essensen ud, som er en præmis for vores arbejde. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med it eller digitalisering som fagområde eller har interesse herfor.

 

Som person er du udadvendt og serviceminded. Du har et løsningsorienteret mindset, arbejder struktureret og selvstændigt, og det falder dig naturligt at tage ejerskab og ansvar for dine opgaver. Du har gennemslagskraft, fagligt mod og en drivkraft, som sikrer, at du overkommer eventuelle udfordringer, finder løsninger og kommer hurtigt og sikkert i mål med dine opgaver også når det går stærkt. Derudover skal du sætte pris på en travl, alsidig og udfordrende hverdag.

 

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som fuldmægtig eller specialkonsulent på baggrund af kvalifikationer.

 

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Landlystvej 34, 2650 Hvidovre.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder for Policy, Analyse og Styring, Tobias Aarsø Larsen på tlf. 2362 6830.

 

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Vi forventer at afholde 1. samtaler den 17. december og 18. december 2020.

Vi forventer at afholde 2. samtaler den 22. december 2020.

 

Ansøgningsfrist: 11. december 2020

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rigspolitiet

Adresse 1
Landlystvej 34
2650 Hvidovre
Danmark
Tlf
33148888
Adresse 2
Landlystvej 34
2650 Hvidovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-12-2020
Udløber
11-12-2020
Kviknummer
LJA-81441901
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigspolitiet

Adresse
Landlystvej 34
2650
Hvidovre
Danmark
Tlf: 33148888
Praktisk information
Indrykket
01-12-2020
Ansøgningsfrist
11-12-2020
Kviknummer
LJA-81441901
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed