Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren agil profil til implementering af test- og kvalitetssikringsprocesser i Djøf

Djøf

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-05-2020

Nu har du muligheden for at blive del af en stærk faglig organisation med store digitale ambitioner og en klar digital strategi, målrettet 97.000 medlemmer. I Djøf leverer vi excellent service til medlemmerne med fokus på kompetenceudvikling og videndeling.

 

Du bliver del af afdelingen Digitalisering og IT, der arbejder med at omsætte Djøfs ydelser til markedets bedste digitale services. Vi er godt i gang med udviklingen af et digitalt medlemsunivers med fokus på det enkelte medlems behov og præferencer. Vores agile teams arbejder konstant med medlemmet i fokus og på at levere værdi til medlemmer på ugebasis. Og vi vil være endnu bedre i fremtiden.

 

Digitaliseringsenheden er i vækst, og lige nu består afdelingen af syv faste udviklere, en web-student, to Product Ownere, en UX-designer og en Scrum Master.

 

Vi udvikler lige nu vores agile processer og metoder i samarbejde med eksterne konsulenter og har også en række eksterne udviklere og designere tilknyttet som en del af vores teams med fokus på blandt andet app-udvikling. Vi søger en profil, der kan spille ind i og med tiden videreudvikle de visioner, der er lagt for test- og kvalitetsområdet. Sideløbende bidrager du til implementeringen af tiltag, som forbedrer kvaliteten af det software, der leveres til vores medlemmer. Ideelt er der potentiale til, at du kan arbejde dig ind i en rolle, hvor test- og kvalitetssikringsprocesserne forankres bredt i organisationen ud over Digitalisering og IT.

 

En hverdag med procesudvikling og test

Som erfaren testhåndværker ved du, at test og kvalitet handler om meget mere end at skrive og eksekvere testcases, og du forstår, at det er forskellige initiativer i kombination, der er med til at sikre kvaliteten i det, der leveres.

 

Organisationen er i en position, hvor der er begrænsede praktikker og processer for, hvordan der arbejdes med test og kvalitetssikring, og du forventes med tiden at blive organisationens faglige fyrtårn i forhold til sparring på test- og kvalitetssikringsdomænet. Ydermere vil du gå forrest i videreudvikling af de koncepter og processer, der er lagt op til i strategien, såvel som det procesforbedringsprojekt, der er igangsat.

Vi forventer også, at du, samtidig med udviklingen af teststrategien og praktikkerne udledt af denne, deltager i udbredelsen af en kultur med kvalitet i højsædet, og hvor test og kvalitetssikring er en naturlig og integreret del af den agile udvikling. Du er aktivt med i hands-on eksekveringen af testene og går foran med det gode eksempel for de agile teams i Digitalisering og IT.

 

Hovedopgaverne er

 • Hands-on test management og eksekvering i de agile teams i Digitalisering og IT.

 • Videreudvikling og sideløbende implementering af test- og kvalitetssikringsprocesser og praktikker.

 • Bygge bro mellem forretningen, udviklingen og it-driften ved at implementere effektive DevOps processer.

 • Agere som kulturbærer og fagligt fyrtårn inden for test og kvalitetssikring i Djøf.

Din profil

 • Du har et agilt mindset og brænder for test.

 • Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Mere vigtigt er det, at du har konkret erfaring med de arbejdsopgaver, der er beskrevet.

 • Du har din test-teoretiske ballast på plads, og du færdes hjemmevant i processer relateret til struktureret test, såvel som agil test.

 • Du har flere års erfaring med forskellige roller inden for professionel test, som minimum test manager rollen, og vi forventer også, at du har erfaring med implementering af automatiseret test. Har du erfaring med at designe og implementere processer relateret til DevOps, er det en fordel.

 • Du har stærke kompetencer inden for implementering af test- og kvalitetssikringsprocesser i et agilt setup, og du mestrer håndteringen af det menneskelige aspekt med henblik på indførelsen af ændringer i folks daglige arbejde.

 • Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med rådgivning og undervisning af brugere og udviklere i test- og kvalitetssikringskoncepter og teori.

 • Endelig er du interesseret i at indgå i en ambitiøs organisation, hvor alle i fællesskab tager ansvar for teamets såvel som for den enkeltes daglige trivsel.

Vi tilbyder

 • Muligheden for at designe og bygge organisationens test- og kvalitetssikringsprocesser op fra bunden.

 • Faglig og personlig udvikling via et ambitiøst initiativ, som har til formål at transformere Djøf i forhold til digitalisering og agilitet.

 • Gode kolleger og en virksomhedskultur, som vægter stærkt fællesskab og trivsel højt.

 • Centralt placeret arbejdsplads lige ved Nørreport.

Vilkår

Løn og pension efter kvalifikationer med udgangspunkt i relevante aftaler.

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte digitaliseringschef Lucille Fonnesbech på 33 95 98 63. Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.

 

Ansøgningen

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden.

Din ansøgning skal være modtaget senest søndag den 7. juni 2020 kl. 9.00. Vi forventer at holde samtaler i ugerne 24, 25 og 26.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Adresse 1
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Tlf
33 95 97 00
Adresse 2
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-05-2020
Udløber
07-06-2020
Kviknummer
LJA-80351373
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Tlf: 33 95 97 00
Praktisk information
Indrykket
29-05-2020
Ansøgningsfrist
07-06-2020
Kviknummer
LJA-80351373
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Strategi og udvikling
Beliggenhed