Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren AC'er til arbejdet med sikkerhed ved domstolene

Domstolsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-07-2022

Vil du være fagligt fyrtårn på arbejdet med udvikling af strategi og drift af cyber- og informationssikkerhed ved Danmarks Domstole i tæt samarbejde med fagligt dygtige medarbejdere? Er du resultatorienteret og god til at finde løsninger? Så er du måske vores nye kollega.

 

Nøglefunktion i arbejdet med sikkerhed ved domstolene

Domstolsstyrelsen arbejder løbende med at forbedre sikkerheden ved Danmarks Domstole både inden for informationssikkerhedsområdet og generelt. I den forbindelse arbejder vi også med implementering af ISO27001.

 

Da en af vores erfarne medarbejdere er gået på pension, har vi brug for en dygtig, handlekraftig og erfaren medarbejder, der kan være med til at udvikle og drive dette arbejde.

 

Domstolsstyrelsen er en del af Danmarks Domstole. Vores opgave er at udvikle, administrere og understøtte arbejdet ved domstolene. Danmarks Domstole ser ikke kun et højt sikkerhedsniveau som nødvendigt for at kunne overholde lov- og myndighedskrav, men også som et kvalitetselement for at kunne leve op til borgernes og medarbejdernes tillid og respekt i overensstemmelse med domstolenes vision og værdier. Informationssikkerhed er derfor en naturlig del af Danmarks Domstoles virke.

 

Vi er en uformel og udviklingsorienteret arbejdsplads, der lægger vægt på høj faglig standard, professionalisme og ikke mindst arbejdsglæde samt god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

 

Alsidig hverdag i en organisation af stor samfundsmæssig betydning

Som vores nye sikkerhedskonsulent får du en række alsidige opgaver og en stor berøringsflade. Din væsentligste opgave bliver arbejdet med koordinering af informationssikkerheden ved Danmarks Domstole, hvor du bliver en faglig nøgleperson i den fortsatte implementering af ISO27001 i samarbejde med andre medarbejdere i Domstolsstyrelsen, herunder medarbejdere i Center for It. Du indgår i et tæt fagligt samarbejde med vores informationssikkerhedskoordinator, og I arbejder desuden tæt sammen med Domstolsstyrelsens it-sikkerhedskonsulent og Danmarks Domstoles databeskyttelsesrådgiver.

 

Du kommer til at stå for det løbende arbejde med informationssikkerhed såsom selvevalueringer og servicebesøg ved retterne, ledelsesrapportering og deltagelse i videreudvikling af politikgrundlag mv. Du vil også komme til at arbejde med forskellige udviklingsopgaver med fokus på cyber- og informationssikkerhed i takt med, at der opstår nye trusler og fokusområder som følge af øgede krav.

 

Herudover skal du også indgå i det øvrige generelle sikkerhedsarbejde ved domstolene. Dette indebærer bl.a. vedligeholdelse af Danmarks Domstoles nyligt opdaterede beredskabsplan ved større ulykker og katastrofer og understøttelse af Danmarks Domstoles fælles krisestab, der fx var aktiveret under COVID-19-krisen.

 

Endelig bliver du faglig tovholder på arbejdet med planlægning, koordinering og drift af informationssikkerheden ved Danmarks Domstole i fagligt samarbejde med vores informationssikkerhedskoordinator.

 

Du får således ansvaret for en række spændende opgaver, herunder:

 • Drive udviklingen af en ny strategi for cyber- og informationssikkerhed ved Danmarks Domstole

 • Indgå i arbejdet med at tilrettelægge awareness-kampagner og risikovurderinger samt videreudvikle koncepterne herfor

 • Drive udarbejdelsen og løbende forbedring af vores politikker, procedurer og vejledninger mv.

 • Opfølgning på implementeringen af informationssikkerheden, herunder i forbindelse med ekstern audit

 • Deltage i udmøntningen af vedtagne politikker mv. ved Danmarks Domstole særligt med øje for it-sikkerhedsspørgsmål

 • Udføre selvevaluering og afvigelseshåndtering ved Danmarks Domstole, herunder deltagelse i servicebesøg

 • Sikring af systematisk opfølgning på beslutninger til forbedring af styringen af informationssikkerheden

 • Opfølgning på informationssikkerhedshændelser

 • Sekretariatsfunktion for Danmarks Domstoles sikkerhedsorganisation, der omfatter flere store udvalg og en styregruppe, herunder udarbejdelse af sagsfremstillinger.

 

Vi forventer, at du kan drive nytænkningen og fremtidssikringen af de planer, som Danmarks Domstole lægger for videreudviklingen og driften af cyber- og informationssikkerhedsarbejdet. En af de vigtigste opgaver på kort sigt er at være med til at udvikle, skrive og implementere en ny strategi for cyber- og informationssikkerhed ved Danmarks Domstole. Det er derfor vigtigt, at du trives med at løse såvel meget konkrete, daglige opgaver som mere projektorienterede udviklingsopgaver.

 

Du indgår i vores enhed Byggeri og Sikkerhed, som er en del af styrelsens Center for Ressourcestyring, og refererer til enhedschefen. Enheden på i alt syv personer har i forvejen en informationssikkerhedskoordinator I Center for Ressourcestyring er vi 28 medarbejdere med forskellig samfundsvidenskabelig og administrativ baggrund, der alle brænder for at levere et godt resultat og dele vores viden med andre.

 

Selvstændig og struktureret tovholder

Vi søger en dygtig og erfaren akademiker. Du har formentlig en samfundsvidenskabelig baggrund og erfaring med it-sikkerhed og/eller faglig it-mæssig baggrund og viden om nyeste trends. Du er hurtig til at sætte dig ind i arbejdet i en ny organisation og kan arbejde selvstændigt.

 

Vi er en del af en stor organisation, og mange opgaver løses i tæt samarbejde og sparring med andre enheder i styrelsen og ved domstolene. Det betyder, at det er helt afgørende for at få succes i stillingen, at du er lydhør og interesseret i et tæt samarbejde med et bredt felt af interessenter, herunder særligt retternes sikkerhedsansvarlige samt chefer og kollegaer i styrelsen. Du vil blandt andet skulle løse opgaver i tæt samarbejde med vores it-driftsenhed, der har ansvaret for løsningen af de it-tekniske opgaver.

 

Derudover forventer vi, at du:

 • kan sætte faglig retning og er udviklingsorienteret

 • kan sikre, at vi har den nødvendige og opdaterede dokumentation af informationssikkerheden i organisationen

 • er resultatorienteret, god til at finde løsninger og følger dine opgaver helt til dørs

 • er i stand til at overskue og behandle komplekse problemstillinger samt fremstille kompliceret stof på en let tilgængelig måde

 • formulerer dig godt og præcist både skriftligt og mundtligt

 • trives som tovholder og kan holde mange bolde i luften uden at miste overblikket

 • arbejder struktureret og er god til at planlægge

 • har erfaringer med tværfagligt samarbejde på sikkerhedsområdet og har særdeles gode samarbejdsevner.

 

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med anvendelse af ISO2700X-standarder samt risikovurdering og -håndtering.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Afhængig af erfaring og kompetencer ansættes du som specialkonsulent eller chefkonsulent uden personaleledelse efter Finansministeriets overenskomst med AC. Der er mulighed for at aftale et pensionsgivende kvalifikationstillæg, hvis størrelse vil afhænge af dine erfaringer og kompetencer.

 

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde din sikkerhedsgodkendelse under hele din ansættelse. Du kan læse mere om sikkerhedsgodkendelse her.

 

Stillingen ønskes besat snarest mulig.

 

Mere om os og stillingen

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte enhedschef for Byggeri, Sikkerhed og Facility Management Kim Møller Mikkelsen på telefon 20 48 80 53. Du kan læse mere om Domstolsstyrelsen, Danmarks Domstole og vores vision, værdier og mål på www.domstol.dk. Her kan du også læse Danmarks Domstoles Digitaliseringsstrategi 2019-2022.

 

Ansøgning og samtaler

Du sender din ansøgning online via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen, når du trykker på knappen Søg stillingen. Ud over din ansøgning bedes du vedhæfte cv, udtalelser og relevante eksamenspapirer (med karakterer) mv.

 

Vi skal have modtaget din ansøgning i vores rekrutteringssystem senest tirsdag den 9. august 2022 kl. 12.

 

Vi forventer at holde 1. samtaler den 15. og 16. august 2022, samt 2. samtaler med udvalgte ansøgere mandag den 22. august 2022. Samtalekandidater kan blive bedt om at løse en skriftlig opgave.

 

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingerne uanset personlige forhold som alder, køn, race, etnisk tilhørsforhold mv.

 

Ansøgningsfrist

09-08-2022

 

Tiltrædelsesdato

Start hurtigst muligt

 

Stillingskategori

AC-stillinger i øvrigt

 

Ansættelsessted

Domstolsstyrelsen

 

Hjemmeside mv.

https://domstol.dk/om-os/domstolsstyrelsen/

LinkedIn

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Domstolsstyrelsen

Adresse 1
Store Kongensgade 1-3
1264 København K
Danmark
Adresse 2
Store Kongensgade 1-3
1264 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-07-2022
Udløber
09-08-2022
Kviknummer
LJA-83827427
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Domstolsstyrelsen

Adresse
Store Kongensgade 1-3
1264
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-07-2022
Ansøgningsfrist
09-08-2022
Kviknummer
LJA-83827427
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed